Un neobosit luptator impotriva extremismului maghiar, blogger-ul Dan Tanasa afirma ca autoritatile romane mint atunci cand afirma ca-l cauta pe fugarul UDMR Marko Atilla, fost deputat, acum refugiat in Ungaria.

Iata ce scrie Dan Tanasa :

Autoritățile de la București sunt incapabile să pună în executare un mandat de arestare european emis pe numele fostului deputat UDMR Marko Attila. Condamnat la pușcărie într-un alt dosar, Marko este căutat acum prin Interpol.

În timp ce procurorii români mimează interesul pentru capturarea fugarului Marko Attila, acesta postează în mod frecvent pe rețelele de socializare fotografii de la adunările publice la care participă în Ungaria.

În data de 4 iulie a.c. Marko a postat pe Facebook o fotografie în care nu pare absolut deloc îngrijorat de faptul că pe numele său este emis un mandat de arestare european și că este căutat în acest moment prin intermediul Interpol, ca orice infractor comun.

Cât vor mai tolera procurorii români această situație? Cât vor mai mima autoritățile de la București interesul pentru a-l captura pe acest individ?

FOTO: Fostul deputat UDMR Marko Attila într-o fotografie postată în data de 4 iulie 2015 pe Facebook

Iata cateva detalii in plus :

http://www.antena3.ro/romania/sinteza-zilei-reteaua-de-interese-a-fugarului-penal-marko-attila-296814.html

Foto Politia Romana : Marko Attila dat in urmarire

marko atilla urmarit

 

13 COMMENTS

 1. Ioi! da’ cine a zis că se bagă-n foc să-i caute? E cineva care umblă pe căldură sau în călduri? Cred că vă amintiţi zicerea : adu-l mort la noi că ”avem grijă de tine”

 2. Apropo Radu“să ţii minte numele procurorilor că o să-i vedem în funcţii înalte la DNA”! Da. Pe cei din vaslui! De ce nu?(pînă acum a fost altfel?)
  Încă ceva: azi a fost conferinţa de presă unde au prezentat captura de droguri, băieţii/costumaţii vorbitori au fost puţin acoperiţi de umbra ţăranului din stînga imaginii, cred că ală făcea parte din salahorii numiţi politic prin lipituri de afişe pe panouri şi aranjamente, nu are moacă de intelectual demn şi determinat pentru o funcţie onorabilă, are moaca vulnerabilă. Scuze dacă greşesc, dar nu cred că are o funcţie în stat.

 3. pai domnule Tudor toti udemeristii au fost tolerati de oricine a fost la putere! Cazanciuc si Nitu de ce nu iau nici o masura?

 4. In Romania domneste o sfanta alianta a raului.
  Sa ne gandim putin la autoritatile in competenta carora cade cautarea, prinderea si aducerea in tara a acestuia si unde mai punem ca-l supara rau pe dl. Hunor aliatul de nadejde a raului din Romania.

 5. Ce sa mai vorbim de Nea OTILO asta, cand procurorii lui kovesi mimeaza ca ii cauta pe aia care au praduit miliarde de euro pe vremea lui Boc si care se plimba nestingheriti peste tot prin tara,pe la pnl,pmp,parlament si presedintie,cu basescu si iohannis in frunte,dand cu tifla de pe la tv cetatenilor si aratand ca de fapt ei sunt ingerasii salvatori ai patriei,aratand si strigand pe toate mediile ca altii sunt penalii, mafiotii si hotii care au praduit tara.Si atunci,mai se incurca cineva in grija de Nea Caisa asta din poza,cand sute de “cautati” ne rad zilnic in fata? Ar fi mai interesant de aflat cand vor fi gasiti,blaga,gorghiu,basescu,iohannis,orban ludovic,marian petrache,flutur,atanasiu,falca,boc,anastase,boagiu,berceanu,blejnar,duta si atat de multi altii ca nici ploaia nu poate sa cada printre ei.

 6. D-ul Dan Tanasa, pe care il respect foarte mult are MARE DREPTATE acest individ Marko Gabor…Attila (marele lor conducator pe vremea cind erau un POPOR MIGRATOR VENIT IN EUROPA DIN MONGOLIA PIRJILIND TOT IN DRUMUL LOR) nu este cautat de nimeni nici de” KKK” (klanul kovrsi koldea ) nici de ”unguent”care INTERPOL =GLUME DE PROST GUST MOTIVUL” UDMR”II SUSTINE PE” NOL PRETINS PNL” SI LUPATA PENTRU ”INTRESUL NATIONAL?”NUMAI CA SA CADA GUVERNUL LUI PONTA CRED CA ACEASTA ESTE LOGICA MIRSAVA A ACESTOR INDIVIZI CARE ISI BAT JOC DE PRINCIPIILE LIBERALE SI DE MEMORIA ROMANILOR ADEVARATI CARE AU FOST BRATIENI ,miine poimine ne vom trezi poate va fi deputat sau sentor al ”noului pnl” infractorul de Radu ”Pricopie” care a omorit-o in acte pe D-na Eleonora Bratianu? cine stie? totul este posibil cind practici ea mai veche meserie din lume
  Pentru ,acest maghiar obraznic care a furat exact ca ceilalti ”GROFI MODERNI” din ROMANIA nu exista ”TRATAT DE EXTRADARE???” hotii din Covasna si Harghita au un alt =STATUT= ??? Marko Attila Gabor (nume predestinat)este la taticul lui din Ungaria, Victor Orban care in fiecare vara ne trage cite un scuipat in fata iar ,Guvernul ROMANIEI il pupa pe unde poate pentru ca este din ”PPE” de unde este si KW Johannis un mare european mare caracter,mare conducator care in mod slugarnic pupa la rindul sau condurul lui Markel
  Unde este ?domnul PRESEDINTE PLIMBARET K.W. JOHANNIS de ce ??? nu riposteaza ,eu in prostia mea credeam ca ”presedintele chipurile ales” se ocupa de STATUL DE DREPT SI CONDAMNA CORUPTIA PROBABIL CA MARKO GABOR A FUGIT SUB PULPANA GROFULUI VICTOR ORBAN NU A SAVIRSIT FAPTE CARE SA DUCA LA ”PROBATIUNI??? REZONABILE???” ACESTEA SE APLICA NUMAI POPORULUI ROMAN
  In concluzie maghiarul ”gabor” este in vacanta de vara exact ca Udrea care isi scrie ”memoriile” si in mod absolut SCIRBOS ,LIBIDINOS (nu am gasit alta rima) este filmata in zile in care intra si iese de la Politie ca o mare” V-E-D-E-T-A” , DEZGUSTATOR oare reporterii de teren chiar nu au ce face ?
  DUMNEZEULE IN CE TARA TRAIM ?

 7. daca autoritatile romanesti nu sunt capabile sa rezolve niste violuri ,cum sa rezolve cu mandatul pentru ungur daca o fi existand mandat .nu este clar ca UDMR este tolerat cu toate porcariile lor absolut de toate guvernarile de dupa ’89 .se mai aude ceva de Verestoi si celalalt care a fost si ministrul mediului si altii stiuti si nestiuti ?nici pomeneala .Ponta se face ca-i zice lui Cazanciuc ,asta se face ca nu aude ,CSM-ul la fel fiecare isi face programul artistic si ne rad in nas ca la prosti .Ghinion .

 8. Poate mai si candideaza la parlamentare pentru UDMR, din Ungaria. Nimic de mirare dupa cum sunt autoritatile romane! Ne mai miram?

Leave a Reply