Fostul vicepresedinte PNL, Ioan Oltean, cercetat de procurorii anticoruptie in dosarul ANRP, ramane in continuare sub control judiciar, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, vineri, contestatiile depuse atat de deputat, cat si de DNA, potrivit Agerpres.

 

11 COMMENTS

 1. Ori DNA nu are pur si simplu probe, ori are, dar in mod deliberat dosarul este facut subtire pentru a-l salva pe el, fruntasii PDL si Basescu. Este imposibil, la cat de rapace este Basescu, sa-i lase sa se imbogateasca fara ca el sa ia caimacul. Probabil, daca nu sigur, majoritatea dosarelor de mare coruptie zac in sertarele DNA pentru ca itele duc la el.

  • Exact. Impreuna cu toti mafiotii basisti din dosarul cu cel mai mare furt: pseudoprintul, Truica impreuna cu toti rechinii din spate. Asta in timp ce Sova sta la puscarie pentru lobby- legal si recompensat in tarile vestice- iar Oprescu a facut puscarie “preventia” doua luni pentru 25000euro.
   Binomul SRI -DNA vrea doar sa ii sperie pe confratii basisti in timp ce pe psdisiti ii tine la racoare…

   • Mascarada “justitiei” continua…

    De un an de zile vedem arestari dar procesele unde sunt? Condamnarile?
    Prosteala pentru prosti, mai trag de timp pana gasesc alt smen.

 2. Am o simpla intrebare.
  Domnilor asta chiar este colonel ?
  Normal, toti care se respecta si nu suporta detentia fac sarbatorile si-si ispasesc detentiile acasa.
  Amaratii si infractorii de conjunctura la parnaie, c-asa-i in democratie.
  “Legea-i facuta doar pentru mititei, pentru patricieni … “

 3. La cat au furat Romania de milioane de euro …(niste sume fasbuloase pe care nici mafia nu si le permite).este normal sa stea de sarbatori acasa..sa condivida bogatia cu tot neamul lor…videnii, oltenii, udrea,basescu,,blaga,cocos. printisorul paulica..etc ..toti la domiciliu cu banetul intact…

 4. NU CĂUTAȚI CRĂCIUNUL ÎN HYPER-MARKET,ÎN FRIGIDER,PE MASA DE SĂRBĂTORI SAU ÎN MAGAZINELE DE SUVENIRURI.
  ÎN CELE POMENITE NU VEȚI GĂSI NICI BUCURIA,NICI SFÂNTUL CRĂCIUN
  ÎMPĂRTĂȘEȘTE ALĂTURI DE FAMILIE ȘI PRIETENI,BUCURIA SPERANȚEI CĂ SE NAȘTE ÎMPĂRATUL SUFLETELOR TUTUROR,ÎN CIUDA RĂUTĂȚILOR SAU EXAGERĂRI FĂCUTE CHIAR DE BISERICĂ PRIN PREOȚI!
  HRISTOS SE NAȘTE,CEL MAI FRUMOS ȘI MAI PREȚIOS DAR PENTRU PĂMÂNT ȘI OAMMENI,HRISTOS SE NAȘTE ÎN CIUDA PĂCATELOR NOASTRE!
  BUNUL MOȘ CRĂCIUN,COLINDĂ ÎN JURUL LUMII PE O STEA,CA SĂ ANUNȚE NAȘTEREA MÂNTUITORULUI,CĂLARE PE O STEA,IAR DE LA DISTANȚĂ SEAMĂNĂ CA UN MOȘ CĂLARE PE O SANIE,IAR DARUL,E VESTEA ASTA MINUNATĂ,CĂ ÎN LUMEA PĂCATELOR,S-A NĂSCUT SFÂNTUL SĂ LE IA PE CRUCE,REDOBÂNDINDU-NE LIBERUL ARBITRU PENTRU A FACE DIFERENȚA DINTRE GREȘIT ȘI NEGREȘIT!

 5. Nu e normal? Atîta timp cît ”infractorii”-fabricanţii de acte cu conţinut fals nu sînt luaţi la întrebări şi nu sînt pedepsiţi, el cu mita şi sexul la birou cu cine cade sau pică prin manipulare sau intimidare, de ce ar fi în pandaimos ? Chiar dacă madama făcea reclamaţie la poliţie, era luată în considerare plîngerea? Se făcea freptate? Ce coincifenţă: Ghinion !
  :))))) Toţi sînt liberi şi el nu ?

 6. Văd la voi pe site că ”Salarii mărite pentru şoferii şi femeile de serviciu din Parlament” şi totodată găsesc alt titlu ”Numărul de pensionari scade, dar pensia creşte”.
  Mi se pare normal ca femeile de serviciu din Parlament să aibă salarii mărite în comparaţie cu femeia de serviciu de pe casa scărilor, deh: 20 de scări la blocuri cu cel puţin 4 etaje e floare la ureche. De fapt: în Parlament se mătură cu stiloul :))))) trebuie să aibă vreo 2000 lei coconeală :))))))))))))
  Scade numărul pensionarilor şi pensiile cresc? Cu 20-40 lei? Mai mult e bătaie de joc, de fapt se merge pe principiul nemţesc”alungăm sau anihilăm prin orice metodă pensionarii”. Acum 1 an cînd fuse Iohanis în vizită la merkel, circula o zicere: ”merkel trimite pensionarii la isis şi nici nu se răceşte locul că iohanis trimite înlocuitori ca ocupanţi pe viaţă”!

 7. Toţi de la PNL-PDL fac sărbătorile acasă , toţi cei de la PSD la puşcărie. Păi aveau cei de la pârnaie conditii pentru masa de revelion a unui “prinţ”? Dacă se ducea la CEDO să ne reclame că nu s-a respectat “protocolul casei regale”.

 8. Probabil, se ciocnesc doua tendinte in politica beciului, una atavica, a razbunarii, cealalta “civilizata” care aduce “toleranta”. Ca tocmai Nelutu Mexicanu’ profita de toleranta e ironia sortii, dar nu trebuie uitat primul act al dramei eroului focos si mustacios, anume bagarea la beci a frumoasei insarcinate, madam Crinutza, care a lasat masca lumea “civilizata”. Johannis a anuntat deja “normalitatea”( care coincide, desigur, cu instalarea lui Ciolos), asa ca nu cred sa mai fie multe executii pana la alegerile din 2016-doar atatea cat trebuie ca sa tina la colt generatia Ponta si care vor fi numite “greseli” inerente tuturor inceputurilor de domnie.

Leave a Reply