Nepotul fostului preşedinte Traian Băsescu, Dragoş Băsescu, va fi cercetat sub control judiciar pe cauţiune, în dosarul în care este suspectat că i-a cerut un milion de euro omului de afaceri Sandu Staicu, promiţând că intervine la DIICOT pentru soluţionarea favorabilă a dosarului acestuia.
Avocatul lui Dragoş Băsescu, Cristian Ene, a declarat, miercuri, la ieşirea din sediul DNA că nepotul lui Traian Băsescu este suspectat de “posibile fapte de trafic de influenţă”.
El a adăugat că Dragoş Băsescu a dat o declaraţie prin care a încercat să îi convingă pe anchetatorii DNA cu privire la nevinovăţia sa. În urma declaraţiilor date, anchetatorii au decis ca el să fie cercetat sub control judiciar pe cauţiune.
Avocatul a menţionat că suma pe care Dragoş Băsescu trebuie să o plătească statului este de 10.000 de lei şi că acesta urmează în continuare să se prezinte în faţa anchetatorilor ori de câte ori va fi chemat.

4 COMMENTS

 1. Permanent auzim doar de control judiciar si de arest la domiciliu,dar nimic nu se Mai aude de confiscarea si vinzarea pentru recuperarea pagubelor si nimic despre golirea conturilor! Asta inseamna cumva*minciuna si manipulare*? Poate ma insel!

  • Confiscarea e posibilă numai când se da o hotărâre penala definitiva. Adică 1. Urmărire penala apoi 2. Judecata în prima instanta. 3. Judecata în căile de atac 4. Judecata un căile extraordinare de atac. Confiscarea apare abia în etapa 3. Arestările și controlul sunt de obicei în etapa 1 și 2

 2. Ce poti sa te astepti de la clanul/gasca fesenistilor portocalii (basistii).Acest clan/gasca care a jefuit”ca in codru” timp de 10 ani a fost pentru romani si ROMANIA chiar mai rau/rea ca si clanul/gasca fesenistilor rosii care a dominat deasemeni scena politica chiar mai mult de 10 ani.S-a vazut/constatat astazi ca,dupa 25 ani, aproape toti politicienii (cu foarte mici exceptii) au fost doar niste avizi de ….PUTERE,AVERE,BANI,MOSII iar acum drept “MERIT/RECOMPENSA ” si-au votat “saracutii de ei ” si niste pensii suplimentare.Sa le fie rusine tuturor celor care au votat aceasta …bataie de joc !!.

 3. A dracului chestie! Când e vorba de Băsescu și familia lui, DNA-ul descoperă conceptul de eliberare pe cauțiune! Și ce cauțiune: o sumă în LEI de rahat în comparație cu mita de 1 MILION de EURO.
  .
  În schimb, când e vorba de adversarii lui Băsescu, DNA-ul habar nu are de eliberări pe cauțiune, fie și contra unor sume mai mari decât cea cerută nepotului stăpânului lor.
  .
  Încă un circ de prostit proștii, marca DNA și sclava băsistă Kovesi…

Leave a Reply