“O să avem un ministru susținut de PNL. Eu deja mă gândesc deja la vreo două-trei idei, nu se regăsește doamna Prună, nu că aș avea ceva cu ea, dar am alte opțiuni, propuneri ale partidului, dar am și eu dreptul la niște idei. Va conta foarte mult și cel care va gestiona penitenciarele în România”, a spus co-presedintele PNL Alina Gorghiu la DC News.

Ea a arătat că pentru situația din unitățile de detenție l-ar fi demis demult pe șeful penitenciarelor și că așteaptă o poziție mai fermă de la ministrul Justiției.

“De foarte multă vreme aud despre situația de acolo, de șpăgile care se iau, (…) însă dacă nu intră autoritățile, control pe bune, să răspundă la sesizări pe bune, să mai taie din corupția din penitenciare, nu va rezolva mare lucru”, a afirmat liderul PNL.

Gorghiu a susținut că în primul mandat de parlamentar și-a dorit foarte mult să fie șef la penitenciare.

“Nu îmi aduc aminte dacă i-am propus lui Tăriceanu sau i-am propus și m-a refuzat”, a arătat ea.

Gorghiu a mai afirmat că nu exclude o majoritate cu ALDE și un dialog cu USB.

7 COMMENTS

 1. Pai liberalii, care liberali? Ca liberalii bratieni si rosettieni, pe langa ca erau masoni, ei reprezentau burghezia si marii comercianti si industriasi. Toti asa zisii liberali de dupa revolutie, ei pe cine reprezinta, ca noi burghezie nu mai avem, si industrie nici atat, ca ultima industrie din tara noastra a fost cea comunista care s-a inchis dupa revolutie. Deci actualii liberali, ei sunt liberali de ce, prin ce? In ce consta doctrina si orientarea lor politica, inspre ce, ca nu prea inteleg?

  Nu vreau sa mai vorbesc de taranisti care erau reprezentantii marilor proprietari agricoli si pe cei care munceau pamantul, ei reprezentând ceea ce se chema stanga de pe scena romaneasca, dupa fostul Partid Conservator care a disparut dupa primul razboi mondial. Partidul National Taranesc de dupa revolutie el cica era de dreapta, reprezentând dreapta scenei politice romanesti!! Adica era un fel de partid al “burghezilor agricultori”, daca isi poate imagina cineva asa ceva! Foarte bizar!

  Asa incat, in politica actuala romaneasca despre ce formatiuni, doctrine si cu orientari politice mai poate fi vorba de fapt, ca sa poti sa mai spui liberali, sau dreapta/stanga etc? Paaaaa!

  https://www.youtube.com/watch?v=HJx-aVyEoYY

 2. Toti au auzit de situatia disperata din penitenciare insa niciun politician responsabil nu a luat nicio masura. A facut cineva din curiozitate vreun sondaj in legatura cu subiectul arzator al penitenciarelor ?
  Veti avea o mare surpriza.

 3. SUPERB duduia gor-ghiu militianca la penitenciare gor-ghiu visează cai verzi pe pereți Domnul Tariceanu nu va face niciodată colaborări cu vopsiții de la pd-l
  ???????

 4. asta e superba:
  “Gorghiu a susținut că în primul mandat de parlamentar și-a dorit foarte mult să fie șef la penitenciare.“Nu îmi aduc aminte dacă i-am propus lui Tăriceanu sau i-am propus și m-a refuzat”, a arătat ea.”
  Adica fata a vrut niste chestii, orice, sa fie si ea undeva, sa suga si ea banu de undeva….da de chestia cu penitenciarele nu-si mai aduce aminte… o fi fost si asta pe lista… n-o fi fost…. ea a vrut, da raul ala de Tariceanu nu a vrut.

  Caragiale rules:
  “Tipătescu: (cu insinuare) Dacă s-ar retrage Comitetul permanent şi am rezerva un loc pentru prea iubitul d. Caţavencu?…
  Caţavencu: (zâmbind şi cu bonomie) E un nimic, stimabile…
  Tipătescu: Dacă în postul de advocat al statului s-ar numi acelaşi d. Caţavencu?…
  Caţavencu: (asemenea) E puţin, onorabile…
  Tipătescu: Dacă în locul de primar, vacant acum, şi în locul de epitrop-efor la Sf. Nicolae s-ar numi tot nenea Caţavencu? ‘Ai? (Caţavencu surâde cu un gest de refuz.) Şi dacă şi moşia “Zăvoiul” din marginea oraşului…”

Leave a Reply