Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a anunțat joi că, potrivit raportului de expertiză tehnică în cazul accidentului în urma căruia a murit patronul Hexi Pharma Dan Condrea, mașina pe care acesta o conducea nu prezenta probleme de frână sau de direcție în momentul impactului, potrivit Agerpres.

“Din raportul de expertiză tehnică rezultă că problemele de direcție și de frână au fost ulterioare impactului. În câteva zile vom avea soluția emisă de procuror, probabil la începutul săptămânii viitoare“, a declarat Augustin Lazăr.

El a arătat că în dosar au fost depuse două rapoarte, unul de expertiză tehnică și altul de expertiză criminalistică.

“Cele două rapoarte ne dau concluzii relevante privind mecanismul producerii evenimentului rutier și pe baza coroborării acestor concluzii cu alte probe care se află în cauză se va putea da o concluzie cu referire la circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier”, a explicat Lazăr.

 

4 COMMENTS

  1. Pe Condrea l-a lasat șmenu’. Pai e norma, daca te uiti la Laura Georgescu aia, iti dai seama de ce ar fi putut ala sa fie stresat dupa vreo 6 ani de plangeri de-ale aleia pe la SRI, Parchet General si in final pe la marele nostru gazetar sportiv specialist in sistemul medical romanesc, Catalin Stolontan. Normal ca a bagat-o dreac in stalp, numai ca sa scape de obsedata, ca femeia ramasese-n stres de la divort si a vrut sa-si ia revansa. Sa se razbune si ea ca romanca, ce dreac! Pa, pa!

    https://www.youtube.com/watch?v=FW86oWkfyW8

  2. Oare crede cineva scrierile şi înscrisurile pe nişte foi de hârtie care vor ajunge la coşul de gunoi ?

  3. asta e foarte adinca, trebuie sa fii mare procuror ca sa debitezi asa ceva: “Din raportul de expertiză tehnică rezultă că problemele de direcție și de frână au fost ulterioare impactului.”
    Cu alte cuvinte, s-ar putea spune ca dl Condrea nu a avut probleme de sanatate decit dupa impact. Ceea ce e adevarat, nu?

  4. Condrea s-a sinucis ,era constient de nenorocirile faptuite ,stia ca va sta ani buni in puscarie ,nimeni probabil nu-i asigurase sprijin ,din contra ,se vedea infundat tot mai mult ,obligat sa ia pe umerii sai pacatele altora .Prima sotie sigur ,sigur are o problema psihica ,a doua ,mai dura ,mai dornica de bani si putere se distantase probabil sufleteste de el ,si-a dat seama ca este singur ,si-a facut socotelile si a concluzionat ca-i mai bine pentru toti ca el sa moara .Agresiv cu altii ,in final a fost agresiv cu el .Se va odihnii in pace ,statul isi va recupera o parte din paguba si vor ramane copii vaduviti de dragoste paterna Cel mai mult va suferii fetita ,cu cat va creste mai mare isi va da seama ca este singura ,nu se poate baza pe nimeni ,banii nu tin loc de dragoste parentala ,este o drama……

Leave a Reply