Coaliția PSD-PNL sau Nicu și Marcel dă semne de ruptură. 

Mesajele date de cei doi lideri denotă o răcire a relațiilor, altă dată prietenești. Dar și o tendință de “înțepături” reciproce în public, fapt care confirmă tendința. 

CIUCĂ, DESPRE COLABORAREA CU USR : ORICE OPȚIUNE ESTE PE MASĂ

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat duminică la Digi24 despre o colaborare cu USR că orice opţiune este pe masă, el precizând că în această perioadă scurtă de când a intrat în politică a învăţat un lucru, şi anume că în politică niciodată să nu spui niciodată, relatează News.ro.

”Ştiţi foarte bine că orice opţiune este pe masă. Orice opţiune. Ca atare, în această perioadă scurtă de când am intrat în politică am învăţat un lucru, în politică niciodată să nu spui niciodată. În profesia mea, nu era nu, da era da, aici lucrurile sunt mai nuanţate. Şi atunci, nu pot să mă pronunţ acum într-o astfel de situaţie. Vă spun să sunt toate ipotezele pe masă.”, a spus Nicolae Ciucă.
CIOLACU : SIGUR NU VOI CITI CARTEA LUI CIUCĂ

Liderul PNL a publicat o carte -„Un ostaș în slujba țării” – Ciolacu a fost chestionat într-o emisiune de televiziune dacă va citi această carte.

„Eu sigur nu o voi citi”, a răspuns imediat Ciolacu, adăugând că are cu totul alte priorități, scrie g4media.ro.

În emisiune la Digi24, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre reacția „răutăcioasă” a lui Ciolacu, referitor la cartea sa.

„Este părerea lui Marcel Ciolacu, nu e lipsă de onestitate din partea lui că nu citește o carte. Poate îl conving și cu asta, cum l-am convins cu altele. E o carte ușor de citit”, a răspuns Ciucă.

Leave a Reply