Relatare Hotnews.ro :

Peste 3.000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei, miercuri seara, fata de proiectele de lege privind amnistia si gratierea.
———
21.45 Protestul s-a incheiat.
21.30 Multimea de manifestanti se sparge. Au mai ramas cateva sute in Piata
21.06 Se striga “Laura, nu uita, noi suntem de partea ta”
21.03 In Piata Victoriei s-a dat drumul partial la circulatie in zonele initial blocate. Cu toate acestea, in ciuda frigului, circa 1.500-2.000 de oameni inca protesteaza
20.54
Lumea incepe incet-incet sa paraseasca Piata Victoriei
20.40 La Guvern protesteaza la aceasta ora peste 3.000 de oameni. Unii manifestanti pleaca, altii vin in Piata. Se striga “Jos Ciorbea!”.
20.35 In Piata Victoriei se striga “Demisia”, “DNA sa vina sa va ia”, “PSD, ciuma rosie”


Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a afirmat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca oamenii care protesteaza in Capitala impotriva proiectului de ordonanta privind gratierea nu sunt informati corect, motiv pentru care un secretar de stat va merge si va discuta cu cei aflati in strada.

 

73 COMMENTS

 1. O mica victorie astazi Domnule Tudor legat de procesul cu securista! Incet, incet…suntem alaturi de voi.

   • Au iesit iar handicapatii feisinterbucisti mobilizati prin acoperitii SRI din mediul online si nu numai. Iata deci ca SRI inca mai functioneaza si ca nu s-a schimbat decat seful la varf al acestui serviciu!

    PS. Ce ne vom face cu toti tinerii astia frumosi si rupti in c…, care ei inteleg democratia la nivel de meciuri de galerie Steaua impotriva lui Dinamo etc.? La retardatii astia totul se reduce la care pe care il baga la puscarie, dupa sistemul idolului lor Basescu Sticle, care a creat aceasta specie de ghelbani ordinari. Pa, pa

     • N-am inteles ce era poate cel mai important si anume, daca toti spalatii pe creier astia bizari manipulati online sa iasa in strada “au si autorizatie pentru miting de la PMB”!!! Pentru ca daca nu au, in mod normal si conform legii Primaria Capitalei ar trebui sa solicite Jandarmeriei sa evacueze zona, ca asa scrie la lege!

      Spun toate acestea pentru ca in Romania desi legile exista, ele ori nu sunt respectate, ori nu sunt impuse, ori amandoua variantele!

      Daca eu sunt cetatean “liber” si ma plimb prin Piata Victoriei pe trotuar si daca unii fac miting neautorizat in piata, eu ca simplu pieton chiar nu am niciun chef sa aud strigatele si sloganurile unora care ma bruiaza, tinand cont si de faptul ca eu poate am alte convingeri sau opinie si nu am chef de galagie aiurea sau de ideile altora care nu ma intereseaza.

      Asa incat, in Romania toate mitingurile ar trebui sa se desfasoare in conformitate cu prevederile legale si daca nu exista autorizatie a PMB pentru miting primaria sa treaca la impunerea si respectarea legii pentru ca cetateni “liberi” care au drepturi nu sunt doar feisbucistii internetisti pe care ii apuca ragaiala, ci cetateni “liberi” platitori de taxe suntem si noi ceilalti oameni din Romania si din Bucuresti care mergem pe strada si pe care poate ca ne deranjeaza sa vedem asemenea specimene care nu respecta legea si vor sa faca scandal fara sa aiba nicio autorizatie.

      Scrieti si despre asta!

    • Uite cine ar iesi din puscarii iar cei care au iesit in strada sunt oameni care nu doresc sa fie condusi de coruptie , de un stat condus de urmariti si condamnati penal. Tara in care traim trebuie sa evolueze nu sa regreseze!
     În cazul în care s-ar aplica noile preveri, Dan Voiculescu ar beneficia de o reducere a pedepsei la jumătate pe motiv că are peste 60 de ani. Din pedeapsa de 10 ani de închisoare primită pentru privatizarea frauduloasă a ICA ar rămâne cinci ani, din care ar trebui să facă o treime, având în vedere vârstă înaintată. Cum Voiculescu a executat deja 29 de luni de închisoare, ar însemna că fracţia propusă pentru liberarea din arest s-a împlinit în urmă cu nouă luni şi ar trebui pus deîndată în libertate. În plus, el nu ar mai trebui să achite prejudiciul.

     Un alt personaj celebru care ar beneficia de aceste ordonanţe ale Guvernului Grindeanu este Nicuşor Constantinescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul finanţării Centrului Militar Constanţa. Pe lângă înjumătăţirea pedepsei, pe motiv de boală, acesta ar putea cere anularea mai multor probe din celelalte dosare pe care le are pe rol deoarece, potrivit ordonanţei, abuzul în serviciu poate fi cercetat doar dacă există o plângere prealabilă a părţii vătămate. Consiliul Judeţean Constanţa nu s-a constituit parte civilă după ce DNA a constatat o pagubă de opt milioane de lei în dosarul finanţării nerambursabile din fonduri publice către diverse asociaţii şi fundaţii, dosar în care Constantinescu a fost trimis în judecată în aprilie 2015, scrie News.ro.

     Gheorghe Ştefan, fost primar la Piatra Neamţ, ar putea ieşi şi el din închisoare după ce a fost condamnat la şase ani cu executare în dosarul Microsoft. Şi el ar beneficia de înjumătăţirea pedepsei având în vedere că are peste 60 de ani. Din pedeapsa rămasă ar trebui să facă obligatoriu o treime, adică un an de închisoare. Având în vedere că acesta a fost arestat preventiv şase luni, că a stat în arest la domiciliu alte două luni şi că se află din nou în arest în dosarul Microsoft din octombrie 2016, el ar împlini condiţiile pentru a fi liberat din închisoare după ce ordonanţele ar fi publicate în Monitorul Oficial.

     Elena Udrea, trimisă în judecată în dosarul Gala Bute, ar putea fi un alt beneficiar al ordonanţei privind modificările aduse la “instituţia denunţătorului”, având în vedere denunţurile care au vizat-o în timpul urmăririi penale. Astfel, ar fi anulate denunţurile făcute împotriva sa de Gheorghe Nastasia, fost secretar general al Ministerului Dezvoltării şi de Ana Maria Topoliceanu, cea mai bună prietenă a sa. Dacă denunţurile ar fi anulate, ar dispărea şi acuzaţia de luare de mită în cazul Gala Bute.

     Elena Udrea fost trimisă în judecată în aprilie 2015 sub acuzaţiile de luare de mită şi abuz în serviciu. Procurorii spun că ea a coordonat un sistem prin care apropiaţii săi au primit bani de la mai multe firme pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanţate de MDRT, o parte din sume ajungând la fostul ministru.

     În cazul fostului procuror-şef al DIICOT Alina Bica, dacă s-ar adopta cele două ordonanţe de urgenţă, ar fi anulate denunţurile făcute împotriva sa de fostul consilier Ionuţ Mihăilescu şi de omul de afaceri Ovidiu Tender în dosarul în care Bica este judecată pentru luare de mită şi participaţie improprie la infracţiunea determinării cu intenţie la săvârşirea fără vinovăţie a infracţiunii de abuz în serviciu. Ea a fost trimisă în judecată pe 25 septembrie 2015 în acest dosar, alături de fostul şef al ANAF Şerban Pop şi de omul de afaceri Horia Simu. Fostul procuror Alina Bica ar scăpa de acuzaţiile de abuz în serviciu în dosarele în care este trimisă în judecată în cazul despăgubirilor frauduloase de la Agenţia Naţională de Restituire a Proprietăţilor ANRP.

     La fel, şi medicii de la Floreasca, ce au achiziţionat barocamera nefuncţională ar putea scăpa de acuzaţii dacă se modifică definiţia abuzului în serviciu. Astfel, odată cu achiziţionarea aparaturii medicale, potrivit noii definiţii a abuzului în serviciu, medicii nu pot fi acuzaţi deoarece în noul proiect de lege sintagma “în exercitarea atribuţiilor de serviciu” este înlocuită cu “în exercitarea serviciului”. Această modificare poate constitui o problema deoarece se poate interpreta că vizează doar fapte săvârşite în timpul programului de lucru, precizează News.ro.

     DNA a început urmărirea penală pe 27 noiembrie 2016 pentru abuz în serviciu în cazul Secţiei de Arşi de la Floreasca. Medicul Ioan Lascăr şi fostul manager al spitalului Floreasca, Radu Alexandru Macovei, alături de alţi şefi din cadrul unităţii medicale şi administratorul unei firme au fost puşi sub urmărire penală după ce ar fi încălcat normele şi reglementările în vigoare atât cu privire la iniţierea şi organizarea unei proceduri de atribuire a contractului de achiziţie publică de echipamente medicale necesare dotării Unităţii de îngrijire a arşilor gravi, cât şi cu privire la derularea şi executarea acordului cadru şi contractelor subsecvente încheiate de unitatea spitalicească şi SC Gemedica SRL, în baza cărora au fost achiziţionate echipamente medicale supraevaluate în valoare totală de 18.643. de lei.

     În acelaşi timp, dacă ar fi aduse aceste modificări, dosarul Microsoft 2 prin care s-a început urmărirea penală faţă de foştii miniştri Dan Nica şi Alexandru Athanasiu s-ar clasa, aceştia fiind acuzaţi de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Cei doi au fost puşi sub acuzare în noiembrie 2016 după ce ar fi cauzat un prejudiciu statului român în valoare de peste 100 de milioane de dolari în afacerea Microsoft 2 când au fost achiziţionate licenţe IT supraevaluate pentru instituţiile statului.

     Un alt beneficiar al acestor ordonanţe ar putea fi fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, judecat în dosarul cheltuirii ilegale a fondurilor operative ale DIPI. Şi el este acuzat de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. În mai 2016, Oprea a fost trimis în judecată deoarece în calitate de ministru de Interne şi ordonator de credite, cu ajutorul chestorului principal Nicolae Gheorghe şi al comisarului şef Pavel Gabriel-Nicolae, a dispus suplimentarea cu suma de 410.000 lei a fondurilor pentru cheltuieli operative ale Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) şi a aprobat achiziţia unui autoturism Audi A8, în scopul declarat al asigurării protecţiei demnitarilor.

     Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea ar putea beneficia direct de prevederile noilor ordonanţe. În cazul său, prejudiciul este de 108 .000 de lei, sub pragul de 200.000 impus de noul proiect de lege privind abuzul în serviciu.

     În cazul angajărilor ilegale de la Protecţia Copilului Teleorman, Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Prin dezincriminarea parţială a abuzului în serviciu, el ar rămâne doar cu o acuzaţie de instigare la fals, o infracţiune minoră.

     Odată ce ar intra în vigoare şi legea graţierii, ar dispărea pedeapsa de doi ani cu suspendare primită în dosarul Referendumului. Astfel, Dragnea nu ar mai risca nicio pedeapsă în cazul în care ar fi găsit vinovat în dosarul Protecţia Copilului Teleorman.

     Pe 15 iulie 2016, Liviu Dragnea a fost trimis în judecată după ce, în perioada iulie 2006 – 2013, Floarea Alesu, în calitate de director general al DGASPC Teleorman, la instigarea lui Liviu Dragnea, la acea vreme preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, respectiv preşedinte al organizaţiei judeţene a unui partid politic, cu încălcarea atribuţiilor de serviciu, a dispus în mod ilegal menţinerea în funcţii şi implicit plata drepturilor salariale pentru Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica, angajate în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, susţin procurorii anticorupţie, se arată în materialul News.ro.

     “Acest lucru a fost posibil în condiţiile în care inculpata cunoştea faptul că, deşi cele două persoane au figurat în mod scriptic ca angajate în cadrul instituţiei respective, nu s-au prezentat efectiv la serviciu şi nu au prestat vreo activitate. În realitate, cele două persoane şi-au desfăşurat activitatea la sediul organizaţiei judeţene Teleorman a partidului politic al cărui preşedinte era inculpatul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urmă”, spunea DNA.

     Având în vedere că procurorii nu ar mai avea cum să se sesizeze din oficiu dacă prejudiciul este sub 200.000 de lei în cazul infracţiunilor de abuz în serviciu, un jurist consultat de News.ro a declarat: “Dacă nu depune plângere instituţia în care lucrează cel suspectat de abuz nu se deschide dosar penal şi nu se fac niciun fel de cercetări. Cei mai mulţi dintre cei acuzaţi de abuz în serviciu conduc o instituţie. Asta ar însemna că aceştia să se autodenunţe, lucru improbabil”.

     Un alt jurist a atras atenţia asupra infractorilor români condamnaţi în străinătate care îşi execută pedepsele în ţară.

     • Du-te ba de-aici cu basismele tale ordinare ca nici dracu’ nu citeste tampeniile tale!

     • tu ai plecat cu sorcova pe 1 ianuarie si ai uitat sa te opresti?nu l-ai auzit pe betivul chior cum a recunoscut ca majoritatea dosarelor au fost masluite? banuiam eu ca voi basistii nu aveti mai mult de doi neuroni.una stiti,una spuneti;lupta anti-coruptie!

  • Doamne, oamenii astia sunt reali?
   Sunt fapturi vii cu creier ? Se inmultesc prin pui vii sau prin diviziune?
   De unde vin?
   De unde se informeaza?
   Cum sa strigi Laura suntem de partea ta !!!
   Pana si basitii s-au prins, pana si jumate din securisti si-au dat seama de nebunia acestui sistem al DNA.
   … si totusi sunt unii mai rau ca astia.
   Incredibil !

   • Nu a mai existat guvern care sa fie urat de populatie la nici 2 saptamani de la investire. Procurorul General, UNJR, Procurorul Sef DNA, CSM s-au pronuntat deja ca este o ordonanta penibila si cu dedicatie pentru parlamentari si baronii locali. Oamenii normali la cap sunt de partea celor care lupta impotriva anticoruptiei , doar oamenii bolnavi cu capu doresc eliberarea infractorilor, violatorilor si a criminalilor. Domnul Voiculescu a ramas in istorie cu diftongul ” Nu avem puterea deplina pana nu subjugam justitia” Asta se intampla acum. Ne ducem dracului ca tara cu un grup infractional organizat in parlament si in guvern.

    • Nici personajele enumerate mai sus și nici hipsterii frecători de centru vechi nu fac legile, ci aleșii majorității. Eu înțeleg că pe voi, semidocții de cafenele, vă freacă aprig că lumea nu pricepe ce elite prețioase sunteţi, dar renunțarea la votul universal chiar ar însemna regresul absolut.
     Așa că până veți obţine dreptul la vot exclusiv pentru elitele oengiste și/sau băsiste, “Vox Populi, Vox Dei”!

   • Nu va dura mult până vor constata că le-ar putea fi de folos chiar lor. Să-și scuipe în sân cu ”să-i ia DNA”!

    • Sa va ia DNA pe toti, sa va bage dracului in puscarie odata pe toti la gramada, ca sunteti niste bolnavi mintal toti si niste retardati! In afara de balamuc si puscarie nu aveti nimic in cap, basistilor opariti spalati pe creier!

     P.S. Va zvarcoliti in chinuri de cand a castigat PSD-ul alegerile!

  • Ma nene, aia cu mitingul lor de-aseara au avut autorizatie pentru miting, sau noi nu mai stam sa ne impiedicam de amanunte de-astea, ca vad ca toata lumea e tentata sa isi dea cu presupusa ce vroiau si ce cereau toti acei indivizi care in primul si in primul rand nu se stie daca erau niste personaje care respectau si legea. Asa, sa stam doar de gargara unora si altora care fac scandal dar care cand vine politia si ii amendeaza ei nu au bani ca sa achite contraventia, eu zic ca n-are rost sa stam si sa analizam ce vor niste derbedei din astia, parerea mea.

   Derbedeii trebuie sa se duca acolo unde este locul derbedeilor si sa nu mai incurce sau sa bruieze societatea! In primul rand sa se invete sa respecte regulile si legea, si dupa aia sa ceara tuturor sa le asculte ragaielile din capul lor, fie aceste proferate pe strada sau in orice alta situatie! Vagabonzii cu vagabonzii, oamenii seriosi la treaba! Sa respecte legea toti, ca asa e in occident, in toata lumea civilizata! Numai la noi se comenteaza si se invoca intotdeauna scurtatura sau exceptia de neconstitutionalitate, frectii, abureli, ragaieli! Pa

 2. Au iesit iarasi catelusii ong-urilor?cam putini.au Mai murit din ei sau era prea frig? cu banii luati au plecat, ca de obicei, in centru vechi Sa bea ceva.nimic nou.

  • pesedistii lui dragnea sunt mult mai DISPERATI decat cei ai lui ponta:

   Un an, nouă luni și o săptămână. Atât a stat în Parlament proiectul de lege de amnistiere și grațiere susținut de PSD în guvernarea Ponta până să fie respins. Maximum o oră, atât ar fi stat în Guvern proiectul de ordonanță de urgență referitor la grațiere al Cabinetului Grindeanu până să fie adoptat.

   În lupta pentru titlul de cel mai eficient pesedist care rade legislația anticorupție, Liviu Dragnea are șanse foarte mari să-l bată pe Victor Ponta. Legislația referitoare la amnisti-erea și grațierea de pedepse promovată în mandatul de premier al acestuia din urmă a fost susținută exclusiv prin proceduri parlamentare, care necesită mult timp și sunt sub tirul opini-ei publice. În mandatul de premier informal al actualului lider PSD, însă, dorința grațierii unor pedepse este atât de mare încât metoda aleasă este cea netransparentă și foarte rapidă, prin ordonanță de urgență.

   Trei luni și 11 zile 
la Senat

   Pe 11 februarie 2013, depu-tații Mădălin Voicu (PSD) și Nicolae Păun (Minorități) depuneau în Parlament un proiect de lege “pentru amnistierea unor infracțiuni și grațierea unor pedepse”. Prima Cameră sesizată a fost Senatul României. Ca-lendarul a fost următorul: 13 februarie 2013: pro-iectul de lege a fost înregistrat la Senat; 19 februarie 2013: pro-iectul este trimis la Consi-liul Legislativ pentru aviz și la Guvern pentru punct de vedere; 19 martie 2013: Consiliul Legislativ emite aviz favorabil; 5 aprilie 2013: Guvernul emite punct de vedere ne-gativ; 8 aprilie 2013: proiectul legislativ este prezentat în Biroul Permanent al Senatului și, de acolo, trimis pentru avize la Comisia juridică, Comisia pentru cercetarea abuzurilor și Comisia pentru drepturile omului; 25 aprilie 2013: Comisia pentru cercetarea abuzurilor emite aviz negativ; 7 mai 2013: Comisia juridică emite aviz negativ; 9 mai 2013: Comisia pentru drepturile omului emite aviz negativ; 8, 13, 14, 22 mai 2013: proiectul legislativ este înscris pe ordinea de zi a Senatului; 22 mai 2013: proiectul de lege este respins de către Senat (84 de voturi “împotrivă”, un vot “pentru” și 7 abțineri).

   Un an și șase luni la Camera Deputaților

   Pe 27 mai 2013, proiectul de lege respins de Senat a ajuns în Camera Deputaților. În cazul acestui proiect de lege, această Cameră era decizională. Iată calendarul deputaților: 27 mai 2013: proiectul legislativ este prezentat în Biroul Permanent, se cere de către inițiatori și se obține procedură de urgență, proiectul este trimis pentru raport la Comisia juridică și la Comisia pentru drepturile omului; 4 iunie 2013: proiectul de lege primește aviz favo-rabil de la Comisia pentru drepturile omului, condusă de unul dintre inițiatorii legii, deputatul Nicolae Păun;10 decembrie 2013: proiectul de lege primește aviz favorabil de la Comisia juridică; era o zi de marți, de unde și numele care a rămas în istoria recentă, “Marțea neagră”; în această zi, pesediștii, sub conducerea lui Florin Iordache, s-au mobilizat la ceas de seară nu doar pentru a aviza favorabil proiectul, dar și pentru a depune amendamente în sprijinul corupților; 17 decembrie 2013: în urma criticilor publice vehemente, Camera Deputaților a decis să retrimită proiectul legislativ pentru un raport suplimentar la Comisia juridică; 18 noiembrie 2014: la unsprezece luni de la re-trimiterea proiectului de lege pentru raport suplimentar la Comisia juri-dică, proiectul a primit aviz negativ și a fost respins în plenul Camerei Deputaților; astfel, proiectul a dispărut de pe agenda publică; acest lucru s-a întâmplat, însă, exclusiv la cererea lui Klaus Iohannis, care tocmai câștigase alegerile prezidențiale cu două zile înainte.

   Blitzkrieg la Guvern

   Spre deosebire de procedura parlamentară aleasă de PSD-ul lui Ponta, cea guvernamentală prin ordonanţă de urgenţă aleasă de social-democrații lui Dragnea nu a fost anunțată în nici un fel și nici dezbătută. Până la începutul ședinței de Guvern de ieri, nu se știa nimic oficial în legătură cu proiectul de lege referitor la grațiere. Doar prezența aceluiași Klaus Iohannis la ședința Executivului a făcut ca publicul să știe de existența unui proiect de OUG, făcut public apoi două ore mai târziu, în jurul prânzului. În cel mai bun caz, acest act normativ va fi în dezbatere publică timp de o lună și, odată adoptat de Guvern, va intra în vigoare imediat.

   • La puscarie ba basistule oparit! Ia-l si pe idolul tau Basescu Sticle si duceti-va dracului la puscarie odata, cu tot neamu’ lui cu tot de descreierati!

    PS. Va tavaliti in chinuri de cand a castigat PSD-ul alegerile, basistilor ordinari!

   • ovi! mai baiatule ,tu ai prea mult timp liber! umple-l cu altceva ca imbatranesti in fata calculatorului.si nu te mai duce seara in piata ca faci reumatism si la batanete te dai cu capul de pereti de ce prost ai fost in tinerete.

 3. Eu zic sa protesteze, dar sa-i cunoastem si noi.
  Sa se faca lista sa vedem si noi cine sunt usristii astia …
  Sper sa nu se lase guvernul la trei acoperiti platiti…

     • doar o ironie cu privire la cuvantul “ajuns” care presupune (dpdv semantic) ca va indreptati in acea directie.
      Si nici cuvantul “atat” nu va ajuta. Ca si cum ati accepta ca Antena 3 e jos, dar nu chiar “atat” de jos.
      haz de necaz de o exprimare nefericita a dvs.

      PS. ati ratat ocazia ieri sa-l intrebati pe juristul (daca retin bine) Nicolicea cum e cu cele doua articole din constitutie (73 si 115) care ar impiedica guvernul sa dea ordonanta de gratiere. Am fost foarte curios sa-i aud argumentatia.

 4. Sinteti disperati rau mai slugi ai lui Soros ! Aveti curaj pentru ca v-a dat cite un covrig sau o hirtie de 50 si pentru ca i-ati vazut pe “haiducul” Iohannis si pe obraznica sefa DNA prea des la tv ?
  Sinteti niste ticalosi , pentru ca dupa ce va luati “tainul” si strigati ca bezmeticii va duceti acasa si asteptati pensiile marite de PSD-ALDE !

  • Doamnă, într-o democrație hoții stau la pușcărie! Pricepeți? Nu de pensii de la pesede-alde avem nevoie, avem nevoie de bunăstare într-o țară fără hoți deghizați în politicieni! Și lui Dragnea să-i fie rușine pentru că nici un bărbat cinstit nu mai poate purta mustață!
   AFARĂ CU PSD DIN ȚARĂ!

   • Sefule, n-ai inteles! In orice tara de pe planeta hotii nu stau la puscarie pe viata, ei oricum ies din puscarie la un moment dat! Reevalueaza, ca vad ca sunteti foarte, foarte multi care in creierul vostru intelegeti ca cei condamnati nu vor mai fi eliberati niciodata, si ca de fapt tuturor cu pedepse oarecare le-ar trebui comutate condamnarile in inchisoare pe viata, adica la mintea voastra condamnatii oricum nu ar trebui sa mai iasa niciodata din inchisoare nici mai tarziu, nici mai devreme, pentru ca voi asa percepeti de fapt situatia.

    Va dati seama totusi ce aveti in cap, in afara de pamant galben?! Vai de mama noastra!

    P.S. Ba, in Romania nimeni nu este condamnat la moarte sau la inchisoare pe viata, voi cand o sa intelegeti treaba asta?! Mai devreme sau mai tarziu oricum cei condamnati sunt eliberati, ba nebunilor ce sunteti! Voi de fapt vreti sa li se converteasca tuturor condamnatilor pedepsele in inchisoare pe viata, ca voi in creierul vostru cel atrofiat asta percepeti despre lume si realitate, sa mor electrocutat pe gardu’ de la penitenciar! Ba, nebuni la cap mai sunteti, sa mor eu!

   • Afară din ţară cu Soros si cu cei care stau cu mâna întinsă la pomana sorosistă..! Afară cu vânduţii…! Într-o democraţie adevarată, plagiatorii nu sunt “justiţiari” puşi pe căpătuială pe spatele jurnaliştilor…! Sorosistule, zici că e nevoie de bunăstare şi că te încurcă câţiva zeci de lei pe care-i primesc pensionarii…neuronul rătăcit si “feisbucul” manipulator te-au lămurit că de aceasta bunăstare trebuie să beneficieze doar o pătură socială subţire, în care, musai să fii inclus tu …Poporul a votat, iar majoritatea politică este decidentul…. Cei care nu pot să priceapă regulile democraţiei, să-şi lustruiască neuronu, ca să nu-i pice conexiunea, apoi să meargă în pas alergător la “scremut” lozinci până i-or creşte hemoroizi în cap!

 5. A venit din nou momentul acela … când e cel mai bun moment să spargi ușor un protest.Cine a ridicat în slăvi Laura , e fan fun Cioloș iar persoana respectivă își merită titlul de descelerat
  Pe de altă parte , eu privitor , nu înțeleg ce-i cu legea asta și tare mă tem , din ce ați prezentat chiar voi , că este posibil ca unii politicieni să încerce să folosească Parlamentul pentru ștergerea cu buretele a tot.Dosarele fabricate vor dispărea iar sngura problemă aici e că deși procurorii vin cu 0 probe , contul politicienilor și unele din acțiunile lor au arătat că într-adevăr au comis acele infracțiuni din dosarul deschis politic

  • A venit momentul sa te duci pe blogurile basiste pline cu ultrasi basisti opariti spalati pe creier si sa scrii pe-acolo, ca pe-aici ragai degeaba ca nu citeste nimeni balariile tale si oricum nu te baga nimeni in seama.

   Totusi, cati neuroni iti trebuie ca sa iti dai seama ca ai gresit blogul? Numai daca esti basist, era sa zic retardat, nu iti dai seama!

 6. Daca propaganda n-o lua in toate directiile, ba cu divinizarea lui Koveși, ba cu demonizarea lui Dragnea, hăis! cu grațierea, cea! cu penalii, ba jos guvernul, ba sus Ciolos! (In diaspora asta era saua bătută) poate-poate se ajungea la vreun rezultat, asa s-a facut ce s-a facut gălăgie si oamenii, nedumeriți, s-au împrăștiat, lăsând trupeții sa bată din bocanci până la noi ordine in fața palatului Victoria. Ceea ce e foarte trist e ca Johannis pare sa se fi obișnuit cu metodele cinice ale securiștilor care-l înconjoară si crede ca emoția colectivă, ușor de provocat si întețit in sânul poporului (care nu gândește cu capul ci cu “ficații”) poate fi folosită oricând si oricum drept instrument de demolare a adversarilor personali.

 7. ” Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a afirmat miercuri seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca oamenii care protesteaza in Capitala impotriva proiectului de ordonanta privind gratierea nu sunt informati corect, motiv pentru care un secretar de stat va merge si va discuta cu cei aflati in strada.” Domnule ministru , va asigur ca ii doare in cot pe manifestanti de informatiile corecte. Ei au alt scop, bine stabilit.

  • Cine mai are incredere in DOCTORUL Florin Iordache dupa cascade de balbaieli si minciuni de ieri? Cine sa informeze corect despre ce cand ordonanta aia s-a facut pe ascuns in biroul lui Dragnea si nu a suflat nimeni o vorba despre ea pana nu a ciocanit Johannis la usa lui Grindeanu?

 8. O intrebare simpla: cate meeting-uri au avut loc in timpul guvernarii lui Ciolos??? Hmmm cam pute treaba: Ponta a plecat in urma unui protest si acuma iara???

 9. Ticăloşi ordinari…sunteţi tot voi ăia de la Colectiv ? Aţi ieşit să vă mai rotunjiţi veniturile ?

  • La Colectiv niste idioti au dat foc la club cand patronii nu erau acolo, la asta se reduce toata aceasta gargara si poveste utilizata foarte intens de diversionistii de la SRI care s-au folosit de un moment cu emotie pe care baza sa manipuleze si sa faca diversiune. Restul e cancan.

 10. Am fost abonata la articolele dvs, dar de o perioada nu le mai primesc ! Cum sa procedez sa le primesc din nou ? Multumesc.

 11. Dau prea putina importanta protestului din aceasta seara ,este un cantec de” lebada neagra ”
  imi doresc sa vina Ghita cu declaratii care o vizeaza si sa plece Codruta ,Dupa emisiunea lui Mihai Gadea mi-a ramas sufletul in lacrimi .Radule ,sunt atatea dovezi ca dosarul Ica a fost o facatura securisto-basista nu faceti nimic sa-i scoteti din temnita pe d-nul Prof si ceilalti?Trebuie sa se rejudece dosarul ,trebuie sa se faca dreptate ,trebuie luata pozitie ferma ca oamenii din inchisori sa aiba o viata mai buna ..Antena 3 poate aceasta ……

  • Referitor la ce spui tu de dl Voiculescu iată ce vreau să-i spun și eu d-lui Radu Tudor,
   .
   Sunt , pur și simplu, indignat. Asta ca s-o știți. Da` o să ziceți, probabil, ce vă interesează pe dvs. dacă ”gemil -pesedistul” este indignat or ba? ”Crape cu Ponta lui cu tot!”, oți zice.
   V-am mai spus-o și de alte ori și nimic, nimic, nicio măsură. Este vorba de atâtea și-atâtea ADEVĂRURI spuse și dezvăluite de ANTENA 3 care ”mor”, pur și simplu, în nici 12 ore ele nefiind distribuite, răspândite de voi, de cineva din trust, pe YOUTUBE astfel încît să rămână permanent să fie urmărite în reluare ori de câte ori avem nevoie. Și-i mare păcat că se pierd, că sunt date uitării. Emisiuni inegalabile dar efemere prin faptul că sunt puse apoi, imediat, sub obroc.
   Am căutat, de exemplu, la vremea respectivă și la priceperea mea, ceva postat de ANTENA 3 referitor la emisiunile ocazionate de ”Dezbaterile din Parlament” din ziua când Parlamentul a luat poziție dură în apărarea Antena 3 chemându-l în parlamen pe jegul de cioloș, omul lui joshannis, acela care s-a constituit și ”parte” in mizerabilul proces în care vi l-a închis pe dl. Voiculescu, dar și care om(da o fi om, mă-ntreb?) care s-a ntors și la „locul crimei” trimițându-vă DESANTUL AL-ANAF pentru ducerea la bun sfărșit al misiunii Trinomului. V-am rugat ( o dată , de două ori…)să postați pe Youtube, la liber și dezbaterile și emisiunile Antena 3. Ați spus da…da…că încercați și, anormal, nu s-a făcut nimic. ”Paliul” vostru sau alte interese și-au spus cuvântul. Și era vorba de voi, de Antena 3 nu de… OTV2. Nu , voi ați dat vina atunci tot pe Ponta bla…bla…bla…ca să spun eu ce s-a întîmplat cu-adevărat. Adică nu joshannis, nu cioloș ci ăsta de care nu încăpeți doar voi și băsescu.
   Caut acum pe internet, după emisiunea de aseară a lui Mihai Gâdea, ”STAN MUSTATA interviu A3”pe Youtube și, iertată-mi fie expresia neacademică…canci. Găsesc, în schimb, toate porcăriile referitor la acest judecător care ”și-a permis”, la el acasa, să spună(în baie) că în Dosarul ICA-Voiculescu ”nu sunt probe” (sau cam așa ceva). Tastati si dvs. și-o să vă convingeti că interesul Antena 3 pentru a răspândi online acest interviu este zero. Sau…cu profesorul de-aseară care a cunoscut mizeria din pușcăriiile negrațiaților lui cioloș și joshannis, cel invitat de Mihai Gâdea aseară. …..pe care am și uitat și cum îl cheamă. Nimic, nimic, nimic.
   Mă uit ce face RTV pe youtube. E plin youtube-ul cu absolut toate emisiunile lor, zi de zi, oră de oră, referitoare la scandalul momentului. Dvs. NU EXISTAȚI. RTV cu invitati în platou sau interventii telefonice și ale unor analiști, oameni de presa, persoane cu notorietate considerati pînă ceva vreme de-ai voștri: și Bogdan Chiriac, și Răzvan Savaliuc, și Cristian Troncotă, și…. Mugur Ciuvică.
   Sunt , repet, indignat da-mi trece. Da-i păcat și de voi și de noi.

  • @claudia,

   Și tot referitor la ce dorești tu și nu numai tu, iată că se intreprind și acțiuni menite a restabili ADEVĂRUL în dosarul politic ICA grație și acestor dezvăluiri ale ”FUGARULUI” GHIȚĂ care , așa cum cere A3 dar și Sistemul trebuie NEAPĂRAT prins și deferit…jUSTIȚIEI. Care jUstiție, e de la sine înțeles :
   .
   ”Am cerut avocaților mei să depună plângere penală împotriva lui Florian Coldea prin care să solicite anchetarea rolului pe care acesta l-a avut în execuția celor 12 persoane condamnate în dosarul Telepatia.
   În plângerea depusă, voi solicita secției Parchetelor Militare cercetarea penală a fostului șef operativ al SRI cu consecința trimiterii sale în judecată, luând în calcul și degradarea sa militară.” (Dan Voiculescu- 12.01.2017)
   PS. Ai urmărit interviul A3 cu judecătorul STAN MUSTAȚĂ? Aș vrea să-l văd în reluare și A3 l-a ascuns… Mihai și ai săi l-au dat probabil la topit că nu-i deloc de găsit.

 12. … este o tara cu 19 milioane de experti si analisti politici si economici.E foarte complicat sa impaci o asemenea multime de ”isteti”.Se vede de la o posta acest lucru.De aceea treburile merg din ce in ce mai bine.Frunza verde de dudau, noi o ducem tot mai ,,bine”.

 13. E ok așa. Sa vina dna sa ia tot guvernul. Mai bine 100 de nevinovați condamnați decât un vinovat care sa scape. Nu ăsta era principiul unei democrații sănătoase promovata de părintele democrației moderne I V Stalin?
  Îmi place Cum strada se mobilizează numai la comandă, pe anumite teme. În rest mucles, așa e ordin pe unitate

  • Auzi ma, ti-as zice eu o rima care rimeaza mai bine, “DNA, DNA, sa-mi … …a-. mama ta!”, dar imi e ca ma baneaza nea Radu. Du-te cu Basescu Sticle…

    • …ce se da nu se mai ia…

     P.S. Am alergie la securisme. In decembrie ’89 s-a strigat “Jos esalonul 2 si fosta securitate!”. Au trecut 27 de ani degeaba, au murit tinerii auirea.

 14. O gramada de idioti care la semnul Prezidentului hop in strada. Pentru miile de tone de material lemnos plecat din tara, pentru despadurirea masiva a tarii n-a iesit nimeni sau pentru toate condamnarile abuzive, pentru sutele de oameni care stau pe nedrept in puscarii n-a iesit nimeni. N-ar fi mai bine ca toti astia sa plateasca cei 80 de milioane de euro pentru situatia dezastruoasa din penitenciare, mai ales ca au sustinut o gramada de vanduti si incompetenti ?

  • De miile de tone nu vrei sa-l intrebi pe Hrebenciuc? Despre despadurirea masiva pe membrul comisiei de control a SRI (sic!) Verestoy attila?. Sute de nevinovati in puscarii? Pe bune? Eu, tu, milioanele care nu suntem in puscarii de ce suntem acasa?

   • @Alin,
    .
    Nu fi tu atât de sigur, Aline că vei scăpa (doar ne cunoaștem de niște ani, ce dracu, nu spune că nu), și că vei scăpa amestecându-te tu printre noi, milioanele de oameni cinstiți în numele cărora vorbești acum.
    Băiețică, ți-o spun și-o știi și tu bine: nu s-a ocupat de tine, de voi serios cine trebuie fiindcă încă sunteși toți imuni, sub protecția ăstora pe care-i pupi, ăstora de-ai voștri, așa zisa justiție patronată de băsescu, macovei, deci tot de-ai voștri motiv pentru care fără nicio jenă merită, și asta faceți acum de-a ajuns acest cancer să fie pupată de alde tine , de alde voi fiindcă fără ea, nenicule, sunteți morți. De aia pupați voi cu ardoare de vreo 12 de ani încoace asemenea oameni (dar ce, ăștia-s oameni?) care au acaparat instituții întregi și ei fac legea.
    Se va ocupa într-un târziu, sper, și de tine cineva ca, dealtfel, de toți băsiștii voștri care-au prăduit sub protectia așa-zisei justiții această Țară și care ați direcționat organele represive numai spre adversarii politici cu fabricarea pe bandă de dosare politice. Citește rechizitoriile din procesele lui Năstase, Voiculescu, Dragnea, Ponta, Olguța Vasilescu, Rarinca, Gutău, Gelu Diaconu, Gigi Becali și mulți, mulți alții, și acolo să vezi, dar ce să vezi tu, mascaradă politico-judiciară tipică anilor 50.
    Sau acum te faci că nu mai ești cu băsescu ci, doar, cu justiția lui băsescu care-i tot un drac. Dați de dracu dacă Trump ne ajută să scăpăm de ambasadorul acesta al vostru pro-băsist, protectorul kiovesoaiei și-atunci să vezi văicăreala dracului pe voi. Ți-o spun eu, acesta este pentru voi motiv mare de îngrijorare, maximă chiar și veți plăti. De asta lăturile în capul lui Trump ba că-i comunist, ba că-i cu rușii. O să vă pârâți între voi, o să dați totul din voi, de numa-numa și-o să vă rugați atunci de PSD de-o da mai repejor o lege a amnistiei care, evantual, să vă prindă și pe voi în vreun articol. Și proști să fie pesediștii să nu facă între timp pușcării fără număr fără număr să încăpeți cu toții. Hoții. Că mulți ați mai fost, măi băsică.

 15. mda, e o tara libera si poti protesta …depinde cine manipuleaza mitingurile …mitinguri la care se pare ca nu au ce sa caute ziaristi de la rtv …de ce ? …mitinguri care se fac exact dupa ce lui coldea i s-a facut vant iar tronul codrutei se clatina … mitinguri la care ,in mod nedemocratic , participantii striga ca cei care au votat psd sunt idioti …in aceste conditii , aceste adunari sunt zvarcoliri ale unui sistem care nu accepta ca trebuie sa dispara …

  • Depinde daca ai autorizatie de la PMB pentru miting. Daca nu, PMB-ul ar trebui sa solicite Jandarmeriei sa elibereze zona si sa restabileasca linistea pentru ca asa prevede legea. Si noi ceilalti suntem cetateni “liberi”, platitori de taxe care vrem sa traim intr-o tara libera in care legea sa fie atat impusa, cat si respectata. Restul e cancan.

   P.S. Observ ca nu se intreaba absolut nimeni pe-aici, aia aseara au avut autorizatie pentru miting cf. legii? Dar asa cum se obisnuieste pe la noi, respectarea ordinii si impunerea legii se pare ca nu sunt lucruri prea importante pe la noi.

 16. Se dorește un nou ,,Colectiv”?De data aceasta cine este dispus să moară pentru ,, guvernul meu”?

 17. preluare dupa oficina bnomului hotnews? in primul rand vad ca se jongleaza cu numarul participantilor de la cateva sute la vreo 3500. in al doilea rand nu prea se spune cam cine erau participantii in fruntea carora se gasea plicusor ban si alti corifei sorosisti de la usr. in al treilea rand cretinii manipulati habar nu aveau pentru ce au venit sa protesteze( nu i-am jignit cand i-am facut cretini dar asta sunt acesti feisbucisti idioti ) nici unul dintre ei necitind proiectul de ordonanta pus pe site-ul ministerului de justitiei pentriu a fi dezbatut public. in al 4 lea rand se vede marea manipulare incercata de securisti prin mass media si pe retelele de socializare, manipulare care a dat iar chix dupa alte chemari la iesitul in strada apentru orice. in al 5 lea rand nu sunt prezentate si jignirile proferate la adresa poporului aseara gen “popor de idioti”.in al 6 lea rand vreau sa vad pe cine a amendat aseara politia si jandarmeria pentru miting neautorizat si blocarea unei benzi de circulatie sau iar ne facem de cacao pentru o democratie de aceeasi factura? si sa nu uitam poate ca va avea loc o dezbatere prin studiourile tv referitoare la dezvaluirea acoperitilor binomului care au umplut mass media romaneasca. si asta pentru ca e atat de usor de aratat cine ii tot pupa’n fund pe reprezentantii binomului.

 18. Probabil au ieşit să topească zăpada adunată pe maşini şi pe lângă dar au fost plimbaţi ca turişti guralivi pentru vocalize plătite/sponsorizate! Îmi amintesc un băiat actualmente e la facultatea de construcţii în Bucureşti, care spunea ”noi din ce să trăim să avem bani de buzunar dacă nu profităm de proştii care aruncă banii bugetului de stat şi din străinătate pentru 2-3 ore”? Acum se vede clar ce manevre se fac şi nu se ia măsuri pentru stoparea acestor manevre plătite cu bani despre care doar ofticaţii ştiu! 1500 mitingii înmulţit cu 50 lei=o sumă ca fiind cel puţin minimă şi adăugam 100-150 pentru cei care îi adună, se ajunge la denigrarea şi destabilizarea poporului? Online se vehiculează că în Bucureşti au fost 1500 mitingii, trecătorii de pe străzi care mergeau acasă, plus 500 poliţişti împrăştiaţi ca să pară mai mulţi(ştiţi cum se poziţionează camerele şi telefonul pentru amploare). Întrebare:
  – cine a aprobat mitingul…”spontan” organizat online?

 19. Justitia nu e perfecta la fel cum nu enici educatia, sistemul medical, presa, etc.
  Nu pot insa sa nu observ ca mai nou o parte insemnata din opinia publica este convinsa ca “penalii” au dreptate, nu justitia. Toti politicienii de la varf sunt nevinovati. Toata lumea este de parere ca tara a fost furata 27 de ani, dar de cine?! …ca politicienilor le sunt fabricate dosare, cica?! Probabil de catre Kovesi si Coldea.
  Dupa OUG astea, Dragnea e albit ca na, prejudiciul e mai mic de 200 000 de lei.
  Nu merita costurile cu judecata si cheltuielile cu mancarea in celula, ar depasi suma asta. De ce sa fie incriminat furtul a 108 000 de lei?!
  Ma bucur ca se va putea fura, dar nu mai mult de 200 000 o data, ar fi lipsit de obraz sa dai tunuri ca Varanul de 60 de mil de euro dintr-un sut. Pic cu pic e mai bine…
  Asa sa va ajute Dumnezeu d-le Radu Tudor si pe toti cei care sprijiniti aceste marlanii pe bani multi impotriva intereselor Romaniei.

 20. Domnule Radu Tudor noi cand iesim la o plimbare sa-i sustinem pe Domnul Dragnea si Tariceanu impotriva abuzurilor ?

 21. 🙂 🙂 Pentru că tot eşti din Constanţa Radu, ar trebui să faci o investigaţie în legătură cu chiriile din portul Constanţa, a depus Toader de la fostul PDL un proiect de lege în noiembrie semnat de hambarniştii PSD inclusiv de min. justiţiei actual(e ceva de genul: îmi creez un loc de muncă sigur în port-avantaj totalToader de la pdl). Se bate palma cu nemernicii pentru menţinerea hoţiei!!!

 22. România Indiferentă ! Astăzi la orele 9 dimineața și 20 și ceva de minute , în centrul orașului , unde treceau zeci de oameni , unde se formase un patinoar datorită că unele cșădiri nu erau folosite și nici nu au curățat , am alunecat pe gheață.Am stat minute bune acolo țipând după ajutor , și treceau cu sutele , unii au zis și că sunt beat deși și atunci nu era o scuză , pentru că și pe un bețiv îl ridici de pe stradă.În fine a fost nevoie să stau acolo întins aproape 10 minute ca să mă ridice un vorbitor de limba maghiară numai . Ce s-a întâmplat cu poporul român ? Nu-l mai recunosc.M-am lovit spatele dar nu foarte grav , mi-am întors îcheietura mâinii.Am ajuns acasă pe picioarele mele . Dar nu am posibilitatea datorită vremii să merg la spital pentru un film.Cum să nu neglijez entorsa la încheietură dacă nu mă pot prezenta la spital ? Cu ce material să-mi leg mâna până se mai încălzește afară ?

  • @telespectator a3,
   .
   Am citit cu atenție ce spui tu și, urmare, am tras, firește, niște concluzii:
   Ce spui tu?
   ”Am alunecat pe gheață. M-am lovit spatele(sau în băs, nu știm precis) dar nu foarte grav , mi-am întors îcheietura mâinii. Am stat minute bune acolo țipând după ajutor(îți dai seama ce spectacol? n.s). În fine a fost nevoie să stau acolo întins aproape 10 minute ca să mă ridice un vorbitor de limba maghiară numai(cum adică…numai?)
   Ce s-a întâmplat cu poporul român ? Nu-l mai recunosc”
   Ce zic eu?
   Adevărul este că lumea asta, poporul ăsta, așa cum zici tu, te cunoaște, măi ”telespectator A3”, măi băsistule, suficient de bine și te miri ca proasta(nu-I o jignire ci o constatare 😀 ) că trece pe celălalt trotuar când te văd grămadă și nu-ți întind o mână (precum pe scenă, băsescu copilului- completez eu)
   Te cunosc și eu , te cunoaște și toată lumea de la o poștă ca fiind un băsist de băsist(adică notoriu) și cum să se uite, măi nene, la așa ceva, la o căzătură, cum să-ți întindă el (poporul) o mână ca să te ajute să te ridici (din nou) când voi, băsiștii, ați făcut atât de mult rău Țării ăsteia.
   Mai departe.
   Cum era și normal cine să te salveze, cine dracu să-ți întindă o mână de ajutor dăcât tot un aliat de-al vostru, de-al băsiștilor, recte (merge șnur alături de băs)…un maghiar, care veni să te salveze (cu ”n” șpe condiții puse, că așa vă acordă ei, udemeriștii, sprijin) ca și lui băsescu în Alegeri, Referendum și guvernările lui de ”dreapta”. Probabil, dar tu nu vrei să recunoști, mulți trecători văzându-te pufneau în răs căci nu văzuseră până atunci întruchiparea, sosia lui băsescu beat, căzut la pământ, lucrul ăsta dorindu-l, firește, toată lumea, tot poporul așa cum zici tu, în ultimii 12-13 ani. Și-acum avea și el , poporul, o mica bucurie, o mica satisfacție, cu un băsist căzut la pământ. Și tute mai miri?
   Așa că: Jos băsiștii! 😀

  • Esti penibil.ai cumva 70 de ani de nu esti in stare Sa Te ridici de PE trotuar? Auzi, a stat 10 minute PE Jos SI apoi a plecat PE picioarele Lui acasa.deci nu ai patit ceva grav.CE spectacol grotesc .

   • Penibili, penibili…prietene
    Nenorocirea este că ei sunt mulți ,mulți ai dracu, mai precis 6,288,769, care înseamnă 835.531 de pnl-isti-pnl-iști, adică cei care au fost la Referendumul de Suspendare și au votat și PNL(vechi) la Alegerile Europarlamentare din acelasi an(2014) și restul de 5.453.238 sun , din păcate băsiști sau simpatizanți băsiști. Raționamentul meu simplu este că ăștia nu au dorit suspendarea Încrucișătorului deci sunt băsiști de băsiști.

 23. Fac și eu o glumă amară. Cred că știu de ce Luluța se opune grațierii și eventual amnistiei, se eliberează locuri pentru ea. 🙂

 24. De ce tinerii frumosi si liberi nu ies in strada pentru arestarea lui BASESCU, COLDEA, KOVESI si altii din sistem care au facut dosare la comanda asa cu recunoaste Basescu ?????

  De ce nu ies pentru eliberarea celor nevinovatii ????

  De ce ies doar la comanda serviciilor represive ????

  Statul daca mai exista el chiar ne iau de prosti?????

  Unde e socitatea civila si in aceste cazuri ?????

  NU EXISTA DOVEZI ???????????

  EXISTA AUTODENUNTUL LUI BASESCU !!!!!!!!!!!!!

  CE FACE DNA ?????? A ORBIT SI SURZIT ??????

  Cei care sunt impotriva gratieii sunt deacord sa plateasca
  ei amenzile la CEDO si sa aduca bani de acasa ?????

  Propun sa faca o lista cu ei si amenzile CEDO sa le fie
  atribuite !!!!!!! Poate asa se mai calmeaza !!!!!

  PROCUROR GENERAL;
  PRESEDENTIE,
  CSM, PNL, PMP, USR,
  Magistrati, Procurori, Judecatori, Avocati ,
  ETC
  si de ce nu si tinerii frumosi si liberi care ies in starda
  la ”comanda serviciilor” ????? De ce nu au iesit si
  pentru fonduri 0, minciuni si etc, !!!!!

  Constitutional sau neconstitutional Presedintele s-a dus la
  GUVERN !!!!

  Suspendarea sau ce val emotional mai vrea Presedintele
  pentru a avea Majoritatea Matura (adica majoritatea mea) ca
  in acest moment e una imatura si deci nu Majoritatea MEA
  !!!!

  Cred ca ar trebui sa se faca un control la …. pentru ca
  in 24 de ore sa spui guvernul care nu a facut nimik si aa
  doua zi sa spui imi place sa lucrez cu voi si cum lucrati
  ????

  Cum poti sa fii atat de labil pshihic ???????

  PS.

  Banii pentru cumintenia pamantului au fost inclusi ca si
  venit in bugetul CIOLOS ????? Si banii respectivi au
  disparut (cheltuiti) ?????

  • Eeee, de ce? Mai intrebi si tu acu’! De basisti ordinari spalati pe creier si de vagabonzi ce sunt, de-aia!

  • Nu-I vezi ai dracului cum se tavalesc in chinuri toti basistii ordinari de cand a castigat PSD-ul alegerile, mai au putin si dau in apoplexie, vor sa desfiinteze institutiile si sa iasa in strada sa faca razboi civil ca asa e la astia “de dreapta”, e cu anti-coruptie, coruptia ucide si sa conduca numai ei, ca ei asa stiu ca este in democratie! Haoleuuu, ce-i mai mananca pielea pe toti vagabonzii astia basisti ordinari la baza, sa mor eu!

Leave a Reply