Echipajul unui elicopter IAR 330 Puma al Forțelor Aeriene Române, din Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, a identificat miercuri, 13 septembrie, în jurul orei 11.30, în zona localităților Nufărul și Victoria, din județul Tulcea, fragmente care ar fi putut proveni de la o dronă, dispersate pe o suprafață de câteva zeci de metri.

Conform procedurilor, un alt elicopter al  Forțelor Aeriene Române, din Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni, a fost trimis în zonă cu o echipă specializată la bord,  pentru a efectua cercetări preliminare în teren și ridicarea de probe pentru efectuarea expertizărilor.

1 COMMENT

  1. Iti amintesti cand a cazut in polonia o jucarie, au urlat toti din fundul gatlejului, ca e grav, ca nu se poate sa admita polonia, acum cand e in Romania, ascund adevarul! In prima faza cand insista ukraina cu date corecte si poze, a atentionat cu argumente si Jaluznai, s-au fogilat in spatele negarii ca e minciuni, acum la a 3-a jucarie cazuta, le tremura izmenele! Laurentiu radulescu spune ca e gaura adanca dar nu e nimic in ea, a explicat jaluznai cum e cu gaura si drona mai ales cand sunt atentionati. Eu cred ca armata a carat imediat ca sa nu fie gasite bucatile mari pentru ca prin poze plasate online, sperie cetatenii. Si in seara asta e alarma in zona spre Romania, sigur se ataca iar zona.

Leave a Reply