Marele succes la seriei Star Trek continua dupa zeci de ani. Cand se va difuza noua serie, unde si prin ce retea?

 

———————————–

Rețeaua Netflix va difuza noul serial “Star Trek” în 188 de țări de pe mapamond, în afară de Statele Unite și Canada, până la sfârșitul anului scrie UPI.com.

Episodul pilot va avea premiera în SUA pe rețeaua CBS, iar apoi celelalte episoade vor fi disponibile pe teritoriul Statelor Unite exclusiv pe CBS All Access, în cadrul serviciului digital de înregistrare cu plată, la cerere sau prin serviciul de streaming live. Fiecare episod va fi disponibil la nivel internațional în următoarele 24 de ore de la premiera sa în SUA.

Ca parte a înțelegerii dintre Netflix și CBS Studios International, toate cele 727 episoade ale serialului televizate “Star Trek”, incluzând ”Star Trek: The Original Series”, ”Star Trek: The Next Generation”, ”Star Trek: Deep Space Nine”, ”Star Trek: Voyager”, ”Star Trek: Enterprise”, vor fi disponibile pe rețeaua Netflix până la finalul anului.

Cea mai nouă serie pentru micul ecran a francizei “Star Trek” va intra în producție în luna septembrie la Toronto și în ianuarie 2017 va avea loc premiera.

”Lansarea noii serii “Star Trek” va fi cu adevărat un eveniment global de televiziune. ”Star Trek” este deja un fenomen mondial și acest parteneriat va oferi fanilor din lumea întreagă, care au așteptat de mai bine de un deceniu o nouă serie, ocazia să vadă fiecare episod în același timp cu fanii din SUA”, a afirmat într-un comunicat Armando Nunez, președinte și șef executiv al CBS Studios International. ”Star Trek” este unul dintre cele mai reprezentative seriale din istoria televiziunii și suntem entuziasmați să fim parteneri cu CBS pentru a prezenta seriile îndrăgite fanilor din întreaga lume”, a spus Sean Carrey, vicepreședinte la Netflix.

Circa jumătate din gospodăriile americane au abonament la servicii de televiziune în streaming ca Netflix, Amazon și Hulu, conform Institutului Nielse. Netflix are în jur de 81 de milioane de abonați în 190 de țări, dintre care jumătate în Statele Unite.

 

1 COMMENT

  1. Nu gasesc semnul de ” publicitate”, ca de altfel si pentru vinuri! Macar fii onest chiar daca mai rontai si tu o ”verdeata”

Leave a Reply