Noul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Ion Vela, le declară război clanurilor interlope din România și le dă asigurări cetățenilor că siguranța lor este pe primul plan în mandatul său.

„Suntem în slujba poporului, cu zero politizare și declararea unui război total fenomenului criminogen, infractorilor, clanurilor interlope și a tuturor acelora care pun în pericol siguranța romanilor. Am încredere că vom face o Românie normală”, a declarat Marcel Ion Vela citat de stiripesurse.ro

9 COMMENTS

 1. “…pun în pericol siguranța romînilor. Am încredere că vom face o românie normală…”

  halal normală… î, â, R, r…
  pe vremuri, “școala primară” nu degeaba se numea “școala normală”

 2. Asta am mai auzit..De 30 de ani aud aceeasi declaratie…Si am vazut ca_clanurile se bat si se omoara, fara jena, in fata Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie !

  • Si pentru acest spectacol, ati uitat sa multumiti pesedeilor si tatucului Dragnea care au contribuit impreuna la reusita lui? Vai, ce rusine!

   • Tatucu’ Dragnea nu “administra” Parchetul General ,ci rezistentii ….din opozitie.
    Dovada : ca pesedeii nu au reusit sa numeasca niciun procuror sef iar Dragnea a ajuns la inchisoare.
    Nu mi jigniti inteligenta.Nu toti romanii pot fi manipulati pe feizbuc ”
    Stati sa vedeti cum vor fi schimbati toti sefii.Aceeasi procedura base-pdl…
    Apoi vor urma taierile…plafonarile…mariri de taxe…

 3. Asa a zis si fifor! Nu s-a intamplat nimic la doi pasi de IGP langa spitale si scoli se vand substante interzise si fetele isi prezinta oferta ca in italia lui dinca.Si asta o sa faca tot asa: si dai si lupta si dai si lupta….si dai si lupta. Interlupul radet nu da caldura si apa calda.interlupul apanova da pe tevi apa ruginita. Interlupii ridica masinile.interlupii au deschis santierele de iarna. Interlupii pun flori de gheata in parcuri……interlupii rascbeteza asfaltul nici nu e praf nici nu se mai vede firea. ….. vaiii! Deja interlopii plang si au convocat congres …. sindicatele sunt ingrijorate ca nu au veste si paltoane

Leave a Reply