Numele celor doi frati teroristi : Said si Cherif Kouachi.

Iata actul de identitate cu fotografia lui Said :

image

Potrivit publicatiei franceze Le Point, la ora 23.57 ora Romaniei teroristii ar fi fost localizati intr-un cartier din orasul francez Reims.

Al treilea nume : Hamid Murad. Are 18 ani.

Faimoasele trupe RAID ale GIGN au planuit un desant armat detaliat.

13 COMMENTS

 1. GIGN (Groupe d’Intervention de la Gendarmerie Nationale) este o unitate de elita a Jandarmeriei franceze, compusa din aproximativ 420 de militari.
  RAID (Recherche, Assistance, Intervention, Dissuasion), este o componenta a Politiei, compusa din aproximativ 170 de politisti.
  Asadar vorbim de doua entitati diferite, atat prin organizare, cat mai ales prin pregatire (GIGN-ul fiind o unitate cvasi militara de elita, antrenata in conditii de razboi). RAID-ul nu face parte din GIGN.

 2. Dupa ce ca nu au fost in stare sa evite acest act terorist,n-au fost in stare sa le blocheze fuga iata ca n-au fost inca in stare sa-i si prinda. Ni se dau nume.De parca ar criminalii ar fi purtat ecusoane care le-au cazut pe jos in timpul fugii.Sau este o stratagema pentru a-i “adormi” pe adevaratii faptasi pentru ca sansele ca ei sa comita o greseala sa creasca.Ori pur si simplu au gasit 3 fraieri in carca carora sa puna evenimentul pentru ca n-au nicio sansa sa-i prinda pe adevaratii faptasi.Sau,aici intram in zona interzisa a oricarui scenariu,nu se doreste ca identitatea adevaratilor faptasi sa fie (inca) cunoscuta de catre publicul larg.Parca ne-am gasi in Romania la o interventie a autoritatilor la cate vreun avion prabusit acolo munde padurarii si pescarii ajung mereu primii la locul dezastrului.

 3. Aici duc demagogia și ipocrizia politicianiste. Mediile politice occidentale păreau foarte preocupate de “invazia” imigranților români și bulgari. Românii și bulgarii se duc să-și câștige traiul muncind, nu împușcând oameni.Occidentul s-a chinuit să îndepărteze de la putere dictatori arabi, care, totuși, țineau fundamentalismul sub control. S-a deschis o cutie a Pandorei din care au ieșit nenumărați vectori de interes. Situația asta îndepărtează speranțele de pace, pentru că, recunoaștem sau nu, deja ne aflăm în plin război mondial.

 4. Sistemul a scapat de Charlie Hebdo, o redactie de oameni profund anti-sistem. Oameni care au facut pres adiministratiile Chirac, Sarkozy, Hollande, care s-au luat la trinta prin caricaturi cu prostia fundamentalist religioasa catolica, musulmana etc., care au facut de rahat neo-nazismul si mizeria corporatista.
  Sistemul a triumfat: a scapat de victimele perfecte si are suspectii perfecti care dupa cel mai perfect super-asasinat pus la cale cum nu se mai vede decit in filmele de la hollywoud si-au uitat pasapoartele ca in filmele cu Pierre Richard.
  Probabil fondurile pentru serviciile secrete si armata o sa fie suplimentate cu sume considerabile, legile de monitorizare a vietii private pentru toata populatia o sa fie puse in aplicare fara riposta civica si nu in ultimul rind o sa vedem un desant in Libia pentru a prelua cimpurile petroliere si de gaze aflate sub controlul rebelilor din Benghazi plus ceva reinnoire de stocuri de bombe prin Siria. SISTEMUL O SA TRIUMFE

  • Păi ăsta-i sistemul! Se folosește de orice prilej să bage pumnu-n gura drepturilor și libertăților și să ia la mișto principiul proporționalității, deși, pană la urmă, el e cel care provoacă, ziarele neavând acces la bombardiere.

  • nu-i putem suspecta pe toti amaratii care fug de genocidul sirian ca sunt teroristi. ar fi lipsit de bun simt. dar o verificare atenta sigur se face asupra lor…

 5. Ce drăguuuț! Și lângă buletin nu s-a găsit și o declarație olografă prin care se recunoștea paternitatea atentatului? Cine pisici a făcut parte din comandoul ăla: Goofy, Pluto și Mickey Mouse? Apropo, cine și-a revendicat atentatul? Sau la așa autori până și ISIS se jenează să recunoască? :))))))))))
  Lăsând gluma la o parte, când te gândești că astfel de oameni pot ucide alți semeni, îți vine să-i strângi de gât, nițel mai mult…

  • Corect! Și, pe lângă atentat, au mai luat în spinare și trei butelii și două biciclete dispărute de prin Lyon.

Leave a Reply