Doi poliţişti au fost vizaţi de un nou incident armat care a avut loc joi dimineaţa, la Montrouge, în regiunea pariziană, iar unul dintre ei este grav rănit, relatează presa franceză.

Schimbul de focuri a izbucnit cu puţin timp înainte de ora 08.00 (09.00 ora României) la Montrouge, la sud de Paris.

Potrivit Europe 1, cei doi agresori, înarmaţi cu arme Kalaşnikov, au deschis focul asupra unei poliţiste municipale. Rănită la spate, femeia este în stare critică. În jurul orei 09.00 (10.00 ora României), pompierii încercau să o resusciteze.

Un al doilea poliţist se afla alături de ea, dar nu a fost lovit. Anterior, o sursă din cadrul poliţiei, citată de TF1, afirma că doi poliţişti municipali “sunt la pământ”.

RAID

Potrivit Europe 1, unul dintre agresori a fost reţinut.

Pentru moment este prea devreme pentru a se stabili o legătură cu atacul asupra săptămânalului satiric francez Charlie Hebdo. Dar cei doi poliţişti interveniseră în cazul unui accident de circulaţie care implica o maşină Clio gri. O maşină de acelaşi tip a fost furată miercuri de autorii masacrului de la săptămânalul francez.

Ministrul de Interne Bernard Cazeneuve a părăsit în grabă, joi dimineaţa, reuniunea de criză de la Palatul Elysée pe tema atentatului împotriva Charlie Hebdo pentru a merge la faţa locului.

Iata fotografiile teroristilor difuzate in toata Franta de Ministerul de Interne :

cherif si said Kouachi

 

4 COMMENTS

  1. Totul se intampla pentru ca NATO “tine in viata” organizatia ISIS si nu este in stare sa faca ceva pentru ca lumea islamica sa afle adevarul. Acela ca Mohamed nu vrea CRIME.

  2. Nu ştiu de ce, dar acest Tiberiu Niţu, nu vrea să gîndească normal vrea doar ascultări BIG-BROTHER, el nu conştientizează că totul se face face-tu-face cînd e vorba de asemenea porcării??? Nu vreau să jicnesc sau să se simtă cineva jicnit, dar, dacă în Franţa nu mai funcţionează big-brotherul no-stop şi nu au reuşit să stopeze atacurile!!! Chiar şi în Elveţia au fost destule chestii pentru atacuri-înţelegeri face-tu-face, doar prin infiltraţi au reuşit dezamorsarea şi limitarea acţiunilor, cu toate că big-brotherul funcţionează perfect!!! Chiar ne crede proşti aceşi indivizi care ocupă funcţii suspuse??? …,,,,poate că ei ar fi trebuit să fie numiţi, la modul real, nişte terorişti, asta pentru că ne iau drepturile, ne limitează şi ne controlează viaţa din toate punctele de vedere, pentru ei viaţa noastră, sănătatea noastră este strict o afacere bănoasă”””…este părerea mea, asta din cauză că analiza mă duce cu gîndul exact la baza nemulţumirii tuturor indiferent de ţară sau naţiune, bogătaşi sau săracii care sunt din ce în ce mai mulţi!!! Nu agreez violenţa de niciun fel, la fel nici încălcarea drepturilor prin legi anihilatoare!!! http://www.dcnews.ro/tiberiu-ni-u-cartele-preplatite_464225.html
    (scuze Radu, dar e un adevăr care poate da mult de gîndit oricui, de pe orice funcţie!)

  3. acestia nu sunt oameni nu au emotia umana care ne diferentiaza de animale!Pentru genocidul facut ma incearca sentimente de razbunare dar asta ar face sa fiu exact ca ei, trebuie impreuna sa combatem extremismul si fanatismul….nu au nici o scuza !

  4. Radu, cu scuzele de rigoare, comentariul este foarte dur!!! Dar e una din concluziile pe ziua de azi!!! Bă ,,spurcăciunilor politice”, poporul v-a ales pentru a fi în slujba noastră ca naţiune!!! Şi voi vă faceţi de cap, prin tot felul de măgării care vă dă aerul de ,,cel mai înalt, cel mai cel din popor”! Voi, prin felul cum vă manifestaţi, cum vă prezentaţi daţi dovadă de ,,om mizerabil” de om imoral, de om habotnic, de om rău, de orice rău posibil!!! Cum să vi se asigure pază corporală cînd sunteţi votaţi de popor, nu mai faceţi parte din naţiunea comună??? Cum să distrugeţi nuclelul numit,,linişte şi pace” prin tot felul de legi împotriva propriului popor căruia vă milogiţi pentru vot??? Cum să intraţi cu picioarele în viaţa noastră ca popor, dacă tot voi politicienii sunteţi primii care iniţiaţi tot felul de manifestaţii şi manifestări prin ură şi violenţă??? CA SĂ POŢI SĂ-ŢI MANIFEŞTI VIOLENŢA, NU E NEAPARAT SĂ COMUNICI PRIN TELEFON SAU ALTE MIJLOACE, FACE-TU-FACE SE DISCUTĂ, VOI NU SUNTEŢI CONŞTIENŢI??? INCREDIBIL CE MENTALITATEEEE ÎNGUSTĂĂĂ ŞI LIMITATĂĂĂĂ !!! MAI CEVA CA ÎN TIMPUL COMUNISMULUI DE CARE MULŢI SPUN CĂ : S-A TERMINAT CU VIAŢA DE COMUNIST ŞI DIN COMUNISM!!!
    Singura soluţie, care cred că va rămîne: REPUBLICA SOCIALISTĂ ROMÂNIA! Că tot ni se controlează viaţa, ni se limitează drepturile pînă la anihilare!!! Să nu vă mai aud că denigraţi comunismul şi viaţa din timpul lui Ceauşescu!!! Sunteţi toţi sînge de comunişti, nu contează vîrsta, că vă molipsiţi şi învăţaţi unii de la alţii, de la cei trecuţi de 50 de ani, practica comunistă!!! …cred că nici lămîia nu poate linişti senzaţia provocată…Să vedem pe unde scoateţi camăşile cînd vor veni alungaţii din ţară!!! Cînd vor cere locuri de muncă!!! Cînd îşi vor cere drepturile!!! …să vedem atunci dacă vă ascundeţi…sau poate…vă curăţă DNA-ul…

Leave a Reply