O antepronuntare periculoasa a ministrului sanatatii. Pune gand rau medicilor si e sigur ca vor fi sanctiuni inaintea controalelor declansate…

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat miercuri la Guvern că vor fi efectuate controale la centrele de vaccinare anti-COVID iar pentru neregulile depistate vor fi aplicate sancţiuni.

“În momentul acesta avem mai puţine doze de vaccina decât am avea nevoie. (…) Suntem în curs de a verifica situaţia. Se vor face echipe mixte de control formate de către Corpul de control al Ministrului Sănătăţii şi direcţiile de sănătate publică pentru a verifica cum stau lucrurile în fapt la nivelul centrelor de vaccinare. (…)

Asta înseamnă că ne trebuie sancţiuni.

Am vorbit cu premierul despre introducerea de sancţiuni. Avem nevoie de sancţiuni pentru cei în măsură să verifice dacă strategia adoptată de Guvernul României este respectată la nivelul centrului de vaccinare. Există medici coordonatori pentru fiecare centru de vaccinare. În acest moment putem să îi asigurăm de cercetări disciplinare dacă nu vor respecta ceea ce s-a stabilit. Imediat vom putea să vorbim despre sancţiuni adoptate de către Guvern”, a susţinut Voiculescu, citat de Agerpres.

 

 

2 COMMENTS

  1. Asta inseamna ca trebuie sa dispari din minister! Da? Asta deja se vede invincibil ca un rege pe tronul sanatatii!?

  2. Stiu persoane care nu se încadrează în etapa a doua din niciun punct de vedere si cu toate acestea s-au vaccinat înaintea unor bătrâni si bolnavi. Vi se pare corect? Habar nu aveti, din postura de persoană publică, prin ce trebuie sa treaca un om oarecare in relatia cu personalul medical care își arogă puteri depline și face doar ce-l taie capul, fără să respecte reguli si principii morale sau deontologice. Chiar se fac abuzuri și nu se respecta programul de vaccinare iar cineva trebuie sa le spuna ca nu e in regula sa încalce reguli, până la urmă de moralitate.

Leave a Reply