In urma caderilor drametice ale cotatiilor bursiere din China, SUA si alte zone, plus prabusirea pretului petrolului, din ce in ce mai multi analisti economici discuta despre o noua grava criza economica pe plan mondial.
In emisiunea Daily Income de la Antena 3 apare o concluzie a celor enuntate mai sus : Avertisment – E mai rau decat in 2007.
Si atunci bursele au fost primele care au dat semnalul prabusirii.
Ce efecte vor fi de aceasta data? Cat de atinsa va fi Romania de noua criza? Intrebari foarte grele.

13 COMMENTS

 1. romania e pregatita datorita geniului pontist. avem economie sustenabila si investitii solide. ura.
  toti analfabetii si habarnistii l-au injurat pe isarescu si l-ati facut tradator cand vorbea de prudenta in cresterea salariilor si relaxarea fiscala.

  • Stimate prost al clasei, daca e criza mondiala, doar basescu ne scoate din ea. Mai conteaza ca a facut Si zis Ponta.

  • Lasa, mielule, ca de la anul vor veni basistii la putere si poate mai baga un impozit minim obligatoriu ca in 2010, in urma caruia s-au inchis vreo 200.000 de firme.

  • Ţi s-a părut că economia României a crescut după scăderea de 25% a salariilor ,creşterea tva , închiderea unor spitale (aici chiar a mers că au murit destui oameni pe la porţile închise, deci statul a făcut economie), reducerea pensiilor pe vremea lui Boc? .Unde era prudența domnului Isărescu când indemna populaţia să ia cât mai multe credite, unele doar cu buletinul? Stai fără grijă ,criza ne va prinde probabil cu o guvernare de dreapta, deci “dormi liniştit ,dreapta lucrează pentru tine”

 2. cum sa ne ferim? nu stiu, poate fostul premier are vreo idee. niste contracte cu mari companii chineze ne-ar sta bine, nu?

 3. Stati linistiti, Romania nu intra in criza, nu avem nevoie de bani de la fmi, economia merge, hai cu o marire de -25% pentru tot poporul!

 4. Pai d-le Radu Tudor,nu ziceai d-ta si toti comentatorii de la Antena3 si Antena1,ca in 2007 si 2008 a fost criza NUMAI IN CAPUL LUI BASESCU SI BOC????Acum,totusi a fost criza in 2007 si 2008???

  • Mai dle Costel, ce-am zis noi si ce ai inteles mata… Vai si amar. Exact pe dos :noi spuneam de criza, el spunea ca e criza doar la televizor. Ai circuitele incurcate

 5. In timpul crizei economice incepute in 2008 Romania avut o sansa mare, pe care o tara o are odata la 1000 de ani, sa aseze economia pe baze sanatoase pentru cresteri pe urmatorii 50 de ani .In urmatoarea criza , cu marionetele bruxeleze care ne conduc , exista sansa ca economia sa fie distrusa definitiv !

Leave a Reply