Oana Stancu la emisiunea Punctul de intalnire :

“Avem de-a face azi cu un PNL necurăţat. E nevoie de eliminarea emblemelor raului din regimul Basescu, toate figurile acelea grav compromise ale PDL. Altfel nu sunt o alternativa credibila la PSD”.

 

20 COMMENTS

 1. Ioiiii! Iohanis a fost huiduit cînd a sosit la ora 19.30, la deschiderea Festivalului Internaţional “George Enescu”de la Sala Palatului.!!! RTV

 2. Gresesti, Oana Stanu ! PNL nu este ” necuratat “. PNL este INFECTAT cu ” microbii ciumei portocalii ” de la data comasarii cu pdl !

 3. Gresesti, Oana Stancu. Nu avem un PNL ” necuratat ” ! Avem un PNL INFECTAT cu ” microbii ciumei portocalii ” !

 4. Iaca şio hotărîre ideală!** Potrivit raportului, Berna intenționează să trimită mai mult de 100.000 de franci ($ 103,000, 93.000 de euro), dar purtatorul de cuvant al ministerului Silvia Mueller a declarat pentru AFP că suma trebuia încă să fie stabilită.Serbia și Macedonia în special, au devenit principalele țări de tranzit pentru zeci de mii de imigranți care încearcă să ajungă în UE în ultimele luni,Elveția a oferit deja 40.000 de franci ($ 41.500, 37.000 de euro) pentru a ajuta la construirea unei tabăre de refugiați într-un oraș de frontieră din Serbia.
  Dar sondajul a arătat că mai mult de 83,1 la suta din cei chestionati doresc ca Elveția să ofere mai degrabă asistență generoasă în locurile în care criza se desfășoară, decât prin luarea de mai mulți refugiați în națiuna Alpină.**
  http://www.thelocal.ch/20150830/swiss-say-will-help-balkans-deal-with-refugee-crisis
  Cîtă parşivenie! Se spală pe mîini plătind nu contează cum şi cît numai să nu intre la ei în ţară!!!
  ASTA ÎNSEAMNĂ UN STAT CARE SE RESPECTĂ ŞI RESPECTĂ OPŢIUNILE PROPRIULUI POPOR!(deşi sunt destui zbîlţuiţi mental şi cu imaginea de carton înfrumuseţat)

 5. :)))) şi-au schimbat hainele şi s-au puţin tare ras dar conţnutul e acelaşi chiar dacă-i deparazitezi sau dezinfectezi(se strică aparatura)
  :))) ia ciolanul…hoţule!

 6. Pnl-ul sta cu gunoiul sub pres si cu puroiul in organism si nici macar nu realizeaza asta. Vai mama lor.

 7. pnl nu mai există! pdl-ul securist al lui băse la anihilat! securitatea poate să raporteze că misiunea a fost îndeplinită. nu mai există niciun partid istoric în românia!

 8. Pai de pe cand Cacarau a rupt USL-ul si a intors armele predandu-se si predandu-ne in cel mai las si abject mod cu putinta PPE-ului si intereselor Germaniei, in speta comunistei de Merkel, i-a salvat de la moarte pe ticalosii corupti si dusmani ai Romaniei basistii portocalii in numele “Nobilelor Idealuri ale Austeritatii” si impreuna cu care Johannis a defilat pe toata durata campaniei electorale prezidentiale, PNL s-a sinucis. Prin natura-i labila si magnitudinea tradarii eu cred ca PNL-ul e de necuratat, poarta deja stigma vanzatorului de tara. PNL-ul o sa mai supravietuiasca in simbioza cu Merkel atata timp cat Germania si aliatii lor impreuna cu conglomeratele financiaro-industriale sustinute de groaznica propaganda neo conservatoare vor mai putea tine capacul peste Europa. Nu cred ca pentru PNL mai exista viitor.

 9. totusi de pesede de ce nu isi face griji Oana Stancu? Cum majoritatea pesedistilor sunt penali si corupti pana in maduva oaselor si pe deasupra si conduc Romania, nu exista nici o ingrijorare a doamnei! mai sa fie

  • Cat e salariu la voi la unitate, va ajung banii de chirie si mancare? Va dau cazare si masa la popota? Poti Sa Dai Te rog ceva detalii drspre jobul asta al tau, ca sunt sunt si eu interat Sa ma angajez acolo!

 10. Dupa alegerile din 2016, multi din fostii pdl-isti din PNL, din cei ce vor deveni parlamentari sau din cei ce vor obtine posturi sub actuala umbrela liberala, vor migra catre Basescu. Astfel, Basescu va fractura iar PNL-ul. Si atunci sa te tii atacuri la Iohannis.

 11. E cea mai mare mizerie în construcţii la momentul actual! Cum să impui şef pentru fiecare construcţie atîta timp cît şi pînă acum erau un îndrumător”la prostie şi bătaie de joc” încît mai toate construcţiile sunt un dezastru! Dacă mergi în orice locaţie din ţară întîlneşti numai mamuturi de acest gen! În plus: se aruncă un şef peste 50 de ani şi peste 10 ani cînd garanţia e terminată şi imobilul e distrus, nu mai ai pe cine trage la răspundere că e peste 65 de ani şi se găsesc motive ca omul investitor să fie unicul vinovat! Sikkktir pentru mentalitatea scîrboasă de a păcăli tineretul care nu ştie ce se întîmplă de fapt în afacerea-i personală! Şi cum mai toate construcţiile se fac cu şefi, totul se împarte: o maşină de balast sau piatră ori alte materiale merge la şef şi 2 la construcţia în sine, la fel se întîmplă cu orice material, că aşa s-au făcut toate construcţiile legale sau nu şi evaluate la milioane de euro cînd de fapt tot persoana-proprietarul construcţiei iniţiale a suportat toată cheltuiala şi pentru restul construcţiilor ale şefilor respectivi care se îmbogăţesc în viitor! vezi cazurile unde s-au ridicat blocuri şi vile evaluate la milioane de euro şi care sunt pe numele politicienilor care nu pot justifica banii investiţi in respectivele clădiri! (este realitatea de 25 de ani de zile, realitatea nesuportabilă de politicieni şi escroci îmbogăţiţi)

 12. Pt cei care ridica în slavi creșterea economică a lui Ponta, pt Dl Radu Tudor: “Ne va costa enorm iluzia unei creșteri economice prin împrumuturi externe.

  Conform datelor oficiale ale BNR, datoria publică a depășit în martie 2015 suma de aproximativ 60 de miliarde de euro, adică o povară de 3.000 de euro pentru fiecare român, de la nou-născuți la pensionari, cu 500 de euro mai mult faţă de acum doi ani. Asta înseamnă aproape 40% din Produsul Intern Brut, faţă de 37,3 % cât era în 2012.

  Raportul Curţii de Conturi pentru perioada 2012 – 2014 arată că banii împrumutaţi de stat au fost folosiţi aproape în totalitate pentru finanțarea golurilor din buget, precum cele din sistemele de pensii şi de sănătate.

  Împrumuturile sunt utile dacă sunt investite eficient și dacă asigură beneficii mai mari decât costurile.

  Pentru a evita un dezastru economic și social, avem nevoie urgent de o politică guvernamentală care să vizeze reducerea datoriei publice, un Plan Național de Investiții Strategice  și de măsuri concrete de susținere a clasei de mijloc.

  Raportat la gradul de îndatorare al SUA, datoria externă a României pare relativ mică. Însă exemplul SUA nu este valabil. În primul rând, pentru că România nu este SUA.” Articol semnat de Dan Voiculescu – care zic ca stie destul de bine cum sta treaba cu economia. Părerea mea neimportanta în aceasta țară e: mai puține iluzii propagate și de jurnaliști pt ca ‘costul iluziilor creșterii economice pe baza de împrumuturi externe’ va exploda în fata doar a cetățenilor amăgiți ca totul e minunat de diverși jurnaliști și analiști de ocazie nespecialiști în economie, ci în parerologie cronica.

 13. PNL a incetat sa mai existe in momentul in care s-a facut mixtul cu PDL. E ca si cum ai pune mizerie intr-un pahar cu apa.. Cine ar mai bea de acolo?

 14. Degeaba mai elimina PNL-ul acum pe basisti, Pot sa elimine si o piatra la rinichi, tot s-au compromis definitiv. Cel putin pentru mine. Alternativa pentru liberalii adevarati ramane una singura: Calin Popescu Tariceanu.

 15. pnl condus de PDL asta da spalare a pdl , ce penelisti a mai ramas pe acolo nu au habar de doctrina liberala , mai sunt cei din curentul ce l-au tradat pe Cuza si l-a adus Carol si acum pe alt neamt pe veiletarul de Klaus.

Leave a Reply