Liderul PNL Cătălin Predoiu a cerut, sâmbătă, premierului Victor Ponta şi ministrului Eugen Teodorovici să elaboreze un program de reforme care să poată face aplicabil Codul fiscal, afirmând, în contextul în care liberalul a primit cadou de ziua sa un câine, că în caz contrar va “pune câinii pe ei”.

Intrebare : Predoiu a primit de ziua sa un buldog?!

13 COMMENTS

 1. Asta ar fi trebuit sa faca romanii de mult… Sa puna cainii pe politicienii de doi lei… Inclusiv pe Predoiu

 2. *Cătălin Predoiu va “pune câinii pe ei”* pe PSD-işti?
  Ioi! ce şi cît ghinion! Parcă legea cu sterilizarea e în vigoare, nu? Hai la treabă că este destulă: adunaţi toţi cîinii vagabonzi, chiar terrierii şi buldogii pentru sterilizare, că sunt prea mulţi pe străzi şi pe capul oamenilor atacîndu-i permanent îmbolnăvidu-i!
  Hai la treabă că nici tratament vindecabil pe termen lung nu există!:))) şi vor turba inteligenţele limitate la ciolan prin paralizie nevindecabilă!
  hîrrrşt plouaţilor…în creier şi gură:)))))

 3. Sondaj sondaj dar de ce nu a fost votat Isărescu de 40% din alegători la alegeri dacă au încredere în el atîţia? Nu vreau să-i jicnesc pe sondajatori dar e manipulare curată prin minciună cu Isărescu, e aruncat şi numele lui la mişto! Sau poate cînd îl văd cum arată ca imagine de faţadă/ambalajul curat la vedere: au încredere în el! mai ştii!

 4. Deci dna-ul a ajuns niste caini de asmutit. Bravo, predoiule, macar recunosti.
  Cateaua kovesi isi face datoria.

 5. Predoiule,ce vrei sa spui ca asmutesti cainii pe Ponta ?asta da justitie care asculta de politicieni ,
  asta e justitia ? e la cheremul vostru al pdl-ului ?e bine, traim in ROMANIA …te apreciem ca un reprezentant al pdl-pnl recunoaste

 6. Cainii de la dna se hranesc cu oasele celor care au suferit in regimul basescu si inca sufera in regimul iohannis.

 7. E foarte usor de cerut si asmutit. Acest fenomen se intampla la orice nivel al societatii. Din pacate cei care cer si dau ordine n-au experienta de viata si de condus. Cu totii s-au trezit peste noapte sefi si cer aberatii si asmut unii contra celorlalti.

 8. ”PAS CU PAS” NUMITUL PREDOIU FOST MINISTRU AL JUSTITIEI??? CARE A SEMNAT CELE MAI ABOMINABILE DECIZII ALE LUI BASESACU =UN PENAL=PUNE CAINII PE CINE?
  CAINII SUNT MAI INTELIGENTI DECAT PREDOIU UNDE SA SE DUCA PE CINE SA DESCOPERE LA CONTROLUL ANTIDOPING PE PEDELISTI CARE AU PARJOLIT TARA?
  PREDOIU UN ”CAINE DE PRIPAS” AR TREBUI SA ISI VADA BARNELE DIN OCHII LUI ”ALTO SLATINA” ARANJAMENTELE CU RUSII ,BASESCU, UDREA ,STOLOJAN SI ALTE HAIMANALE
  PREDOIU TREBUIE SA ISI ANALIZEZE PROPRIA SITUATIE INFRACTIONALA DE LA HIDROELECTIRICA
  IN CONCLUZIE:PREDOIU NU MAI VISA LA” CAI VERZI PE PERETI” NU VEI FI PRIM MINISTRU AL ROMANIEI POATE VEI FI PRIM MINISTRU LA PUSCARIE

 9. Daca buldogul de dar e o aluzie la Blaga si serviciile pe care i le-ar putea aduce acesta sarbatoritului, eu as zice sa se fereasca dl. Predoiu si de umbra lui de premier! Pana una-alta, nu stiu ce fel de consilieri de imagine angajaza noul PNL, mai intai au facut-o sa se exprime ca o mahalagioaica pe Duduca Gorghiu, acum il fac pe contopistul Predoiu sa cuvante ca un golan de la coltul strazii, ma-ntreb daca nu cumva e vorba de sabotaj!

 10. Citatul din d-l Predoiu era: “îi cer lui Ponta să prezinte rapid un plan […] de privatizare, de listare la bursă a companiilor cu capital de stat.”
  .
  Cred ca sufera de … jigodie. (Sau de TonyBlairita.)

Leave a Reply