Procurorii vor ajunge la Traian Băsescu în dosarul răpirii jurnaliştilor doar dacă vor avea acces la informaţii clasificate, susţine jurnalistul Ovidiu Ohanesian, unul din cei trei rapiti in Irak in 2005.

Jurnalistul a fost audiat azi la DNA în dosarul lui Mohamad Yassin, omul despre care spune că s-a aflat în permanenţă în apropierea lui Traian Băsescu, fără să aibă însă vreo calitate oficială.

“Yassin era încontinuu lângă Traian Băsescu. Chiar zilele trecute el a spus că s-a folosit de acest personaj”, a declarat Ovidiu Ohanesian.

Întrebat de jurnalişti dacă are vreo bănuială în ceea ce priveşte identitatea “profesorului” care apare în interceptările din dosarul răpirii jurnaliştilor în Irak, Ohanesian a declarat “pot să bănuiesc, dar nu îmi permit să spun; vă daţi seama că nu poate fi vorba decât despre o persoană extrem de importantă”.

http://www.antena3.ro/romania/ovidiu-ohanesian-audiat-in-dosarul-lui-mohamad-yassin-procurorii-vor-ajunge-la-traian-basescu-290936.html

5 COMMENTS

 1. In sfarsit incepe sa se crape! Dar sa nu ne bucuram prea devreme…e un munte de mizerie asternut peste o tara intreaga!

 2. Cică a început procesul prin audieri, dar vedeţi că se acoperă cu orice ca să nu se afle mai multe şi să tărăgăneze totul? Au fost destule de la dezvăluirile cu mormanul lui frate-su, udrea non-stop, vîlcov fost ministru, ceilalţi care s-au ascuns după mir, ginerică, zăvoranca cu înmormîntarea, eliberaţii din arest, acum cu şova-tăriceanu-parlament, mai iese clămpăul şi urlă în draci! Ce ţară mai este asta? Ce gravitaţie apasă puternic pe acest popor de nu se mai termină odată cu scandalurile??? O mică răutate pentru toţi care au aprobat codurile civil şi penal: nu-i pentru cine-i sortit, e pentru cel mai nimerit că ne-aţi săpat gropile nouă şi aţi căzut cu brio în propriile gropi destinate nouă mulţimii siluite de toţi!
  Cît despre ajungerea la băsescu, se clasează dovezile dacă nu or fi scrum la momentul de faţă.

 3. “Procurorii vor ajunge la Traian Băsescu în dosarul răpirii jurnaliştilor doar dacă vor avea acces la informaţii clasificate…..”
  Sunt convins ca nu se va avea acces la informatiile clasificate si mai am niste convingeri : atata timp cat Kovesi, Coldea, Stanciu, Zegrean vor fi la varful luarii de decizii in privinta Basaului nu i se va intampla nimic.
  E sigur ca Bsescu ii are la mana cu niste matrapazlacuri pe cei de mai sus si pe aliti sefi din DNA si se tem mai al dracului decat el. Asa ca se va da NUP dupa NUP ! Pana ne vor satura noi de asteptari in legatura cu dosarele Basaului.
  Astfel, Bashescu va beneficia de aceeasi IMUNITATE ca si in cei 10 ani de pres !

 4. După făcătura cu păturile cu răpirea din serai din beciul de la Nehoiu? Cred și eu!
  Doar Marie Jeanne matoală putea să creadă așa ceva! Bine, ea ar fi putut să creadă și c-au răpit-o extratereștrii! :)))))))

Leave a Reply