Tribunalul Bucureşti a respins joi cererea DNA de arestare preventivă a primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, aceasta fiind plasată în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.
“Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Nici măcar procurorul, astăzi, nu a spus că în sarcina mea s-ar fi reţinut vreo mită de bani, adică aş fi luat bani de undeva”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la ieşire din tribunal.
Întrebată cum a fost în arest, Lia Olguţa Vasilescu a spus: ‘Să ştiţi că nu am avut probleme. Toată lumea s-a comportat foarte frumos cu mine’.

17 COMMENTS

   • Pai mai bine compara ce a facut una pentru romanasi si ce a facut cealalta.Apoi ce a bagat la tescherea una si ce a bagat cealalta.Este cam mare diferenta intre zero si en’spe zerouri.Asa ca…iar ai calcat pe lantul de la vaca.

 1. Stimată doamnă Olguţa Vasilescu,
  Nu le-aţi spus judecătorilor că procurorii DNA sfidează opinia publică şi descalifică actul de justiţie prin nederanjarea infractorilor, bandiţilor şi jefuitorilor autentici, începând cu il capo del tutti capi ?

 2. Art. 29 Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.

  Inca un abuz, la fel ca in cazul lui Ghita. De cand procurorii si judecatorii pot trece peste Constitutie? Interdictia de a vorbi in public nu cred ca schimba cu ceva probele fizice, nu? Daca da inseamna ca respectivele probe sunt… circumstantiale si nu au forta de condamnare?

 3. Art 30 – Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

  Daca o persoana nu-si exprima gandurile si nu isi da o opinie este posibil ca niciodata sa nu gaseasca sprijin si dovezi in favoarea sa. In timp ce procurorii folosesc toata forta statului pentru a cauta dovezi pentru a-l acuza, celalalt are doar dreptul de a tacea (precum in filmele americane). Daca tace condamnarea ii este asigurata.

 4. TOT AIA E.Acelasi lucru ar trebui sa pateasca si acuzatorii ,astfel incat sa nu influenteze sau sa preseze ei martorii.

 5. La PDL ISTI luarea de mita are legatura cu trecerea banului public in buzunare private, la Olguta inseamna trecerea banului privat in interese publice ! Sunt tari astia de laParchet !
  Iar Dragnea cred ca va fi condamnat fix in campanie.

 6. Nu înțeleg:
  a) Care este COMPETENȚA DNA în cazul Olguței Vasilescu?
  b) După logica DNA, și Kodruța e pușcăriabilă: a băgat oameni la pușcărie pentru folosul său patrimonial: prelungirea șederii sale la șefia DNA, unde are salariu mare și putere și mai mare! Și mai e și în folosul altora: fratele său, tatăl său (acuzați de matrapazlâcuri), Băsescu și toți ceilalți care au dosarele la sertar!

  Radu Tudor, îmi pare rău că ai ajuns la concluzia mea, că nu ai cu cine vota! Cu mai mult timp în urmă îți propuneam să facem cunoscută o variantă care rezolvă problema, obligând partidele să vină cu oameni credibili, or else! Unde „or else” poate să fie inclusiv RADIEREA unor partide care fac mișto de alegători, ele fiind doar niște găști!
  Reamintesc propunerea:
  https://en.wikipedia.org/wiki/None_of_the_above
  Poate reușim să facem niște dezbateri serioase pe acest subiect. Sunt oricând la dispoziția ta să detaliez, dacă vei dori. emoticon smile

  • Tati,marea problema nu este la partide,chiar si la altele noi,cu oameni noi.Oamenii credibili pot fi facuti necredibili,DUPA CUM NU SE SUPUN CERINTELOR VENITE DE SUS, care multe se dovedesc toxice pentru cetateni,ci in favoarea unor mari mafioti politici si economici. Problema este cu necesitatea schimbarii MATURII cu care apoi sa se faca curatenie de foarte sus pana jos.Asa ca flacai,partide puteti sa faceti la infinit,mafia va joaca cum doreste si va confisca si partidul cand are interes. Au luat ei ditamai PNL-ul si l-au facut portocaliu.

  • Iar Zero vot ce rezolva? SE ALEGE ALA CARE ARE UN VOT IN PLUS SI ISI VEDE DE TREABA.sau daca nu se mai alege nimeni crezi ca se opreste planeta in loc? Raman aia vechi ,sau si fara ei,ramai cu stalinistii pana la adanci batraneti, sa-ti faca ei partide,parlamente si guverne. Si atunci hotii vor fi legalizati si se vor numi iar NOMENCLATURISTI.

  • Un lucru este sigur,Luluta ,atacand-o pe Olguta, a facut-o de oaie.A depasit chiar si recordul facut cu strutii,rochiile si caprele lui Grebla.

 7. Am mai spus-o si-o repet am ajuns o tara de denuntatori, ca sa nu spun altfel iar, Olguta ar trebui sa zaca la beci ca e o periculoasa, nu ?

Leave a Reply