Liderul PNL Ludovic Orban a declarat miercuri, la Parlament, ca au semnat pentru motiunea de cenzura 237 de parlamentari, cu 4 mai multi decat numarul necesar de voturi pentru demiterea Guvernului.

Orban a adaugat ca aceasta motiune de cenzura este „decisiva” si ca are siguranta ca toti cei 237 vor vota pentru demiterea Guvernului si ca pe langa aceste voturi si vor si altele pentru motiunea de cenzura.

El a zis ca nu s-a facut inca o varianta de Guvern daca este demis actualul dar ca sunt 4-5 variante de ministri pentru fiecare minister. Orban a mentionat ca nu exista inca un acord final cu celelalte partide despre cine va mai intra la guvernare cu PNL daca trece motiunea de cenzura. Liderul PNL nu a vrut sa zica daca sunt parlamentari PSD care au semnat motiunea de cenzura, scrie site-ul stiripesurse.ro

2 COMMENTS

  1. Oare orban stie ca rosiile lui daeadragnea au ajuns 6 lei in plin sezon de bulion si zacusca? In perioada aceasta de regula erau sub 50 de centi cal 1. Ce formula magica are el ca sa o tenteze pe viorica sa lase guver nul si parada modei in americi pentru fiert bulion si zacusca? Poate aduce viorica din America , poate pompierul atomic sau poate un import de zacusca sovietica din 45 facuta de tanti Nina. Tara arde si orban scarpina mandolina! O gasca de nerusinati din toate ,,taberele”!

Leave a Reply