Trei membri ai conducerii grupului auto Volkswagen au fost puşi sub acuzare marţi pentru fraude, în ancheta privind manipularea emisiilor la motoare diesel, informează publicaţia Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Persoanele inculpate sunt Hans Dieter Pötsch, şeful Consiliului de supraveghere, Herbert Diess, şeful Consiliului de administraţie Volkswagen şi fostul şef al Consiliului de administraţie, Martin Winterkorn.

Acuzaţiile se referă la lipsa de informare a investitorilor în legătură cu riscurile asociate scandalului emisiilor poluante ale motoarelor diesel, în 2015.


3 COMMENTS

  1. O,si ce corupti au,nu termopane si struti,dar nu ma mira,nimic din nimic,coruptii lor,jaf de milioane.microsoft,eads,c’est bien pour le moral,PENTRU NOI!Doar sa stam sa-i urmarim,SE INTOARCE ROATA,AM FOST SACUL DE BOX,ACUM LE DAM NOI IN CARCA!In rest,georgeta cu wernerica se trage in poza,doi ranjiti gretosi,apropo’avea baticu’de la parchet,nu suport asemnea “reflexii”???Poate face colecta pentru cei 300000 euroi insusiti nelegal!Alo,fiscule,negi o HJ DEFINITIVA????HAI SA NE INTERBAM SI IMAGINA,CUM AR FI CU PANARAMELE ALEA CE SE VOR “GOVERNU’DIN UMBRA”,UN EXERCITIU AR FI BINEVENIT!!!IT-isti TAIATI,STUDENTII AU TROTINETE NU E PROBLEMA DE DEPLASARE,IAR SALARII RASE PRECUM VERSANTUL LU’CICICA DIN NEAMT,HIGH LIFE IN MANDARIN!!!VORBEAM DE PREVENTIE?????NU VA E BINE CAND E BINE,VRETI HAOS SI INVOLUTIE,THE WISH IS MY COMMAND!

    • ba secule, astia sunt din privat! nu din politic, ca la noi.
      si daca au furat, sa se duca la puscarie. si sa plateasca si prejudiciile.

Leave a Reply