Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, se află în vacantă în insulele Madeira din Portugalia, informaţia fiind publicată de site-ul ziarului portughez Diarios de Noticias.

Pe site-ul ziarului local Diario de Noticias a fost publicată o ştire potrivit căreia preşedintele României se află în vacanţă în Madeira.

Surse din Administraţia Prezidenţială au precizat, luni, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Klaus Iohannis se află într-o vacanţă privată.

De altfel, Administraţia Prezidenţială a transmis, luni, un comunicat de presă în care anuntă că pre?edintele Klaus Iohannis se află în vacantă de Paste în perioada 6-10 aprilie, fără a preciza unde anume se află seful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, a sărbătorit duminică Paştele si era aşteptat să participe, alături de sotia sa, Carmen, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică “Sfânta Treime” din Sibiu, unde a mers şi de Crăciun, dar şi de Paşte în ultimii ani, în perioada în care era primar al municipiului Sibiu. Surse locale au afirmat că preşedintele şi soţia sa ar fi petrecut Pastele în Germania, unde se află familia sefului statului, iar de acolo ar fi plecat în Portugalia.

18 COMMENTS

 1. Am scapat de un presedinte” jucator” si ne-am pricopsit cu unul “CALATOR”.Oare cat costa deplasarea agentilor SPP si oare cu ce mijloace de transport se deplaseaza? Dar poate le plateste din banii de meditatii.

  • Pastele il faci acolo unde te simti bine, ceeace demonstreaza cum ca Jihannis nu se simte bine in Romania.

  • ai dreptate!..cum conduce tara pe muteste ,…asa se si plimba ,fara prea multe comentarii si motivari.

 2. Buna treaba,oamenii n-au gusturi rele chiar daca deplasarea e mai obositoare si evident ca mai costisitoare decat o deplasare la Ciresica care se punea ca e de protocol deci pe bani publici si daca mai pui ca trimitea si avionul prezidential sa-i aduca acolo cei cativa intelectuali – pupincuristi tot pe bani publici se pune ca Basescu ne costa oricum mai mult.Am convingerea ca presa va afla daca aceasta deplasare a fost facuta din banii familiei sau din sponsorizari care sunt acestea.Eu cred ca orice om cu un venit extraprofesional oarecum stabil (salarii + chirii) isi poate permite o vacanta de Pasti in Madeira trebuie doar sa-si doreasca,e o chestiune de educatie pana la urma.

 3. Eu nu l-am votat pe dl. Iohannis asa ca nu am asteptari mari de la domnia sa. Cei care au aceste asteptari si care l-au asteptat la biserica ar putea fi dezamagiti. Eu cred ca in dl. Iohannis vom descoperi un presedinte care are si o daza de snobism ( vezi si vizita in Madeira). Cat despre faptul ca s-a dus in Germania la parinti mi se pare normal. Mult mai normal decat o baie de multime la usa bisericii.

 4. Are balta peşte destul de mult şi mai alocă finanţare destulă pentru plimbări. Acum e chita lui pentru plimbări fără plată/de pomană pe spatele poporului! Culmea: mai aruncă şi cu mizerii spre ţară şi popor!!!…cît de limitat să fii ca să faci aşa ceva! destul că nu comunici live cu poporul căruia i-ai cerut votul ca un milog şi în gura ta sunt doar cei din diaspora care ne obligă pe noi cei din ţară să suportăm ceea ce nu dorim sau nu vrem! dacă diaspora te-a vrut ca plimbăreţ, ţara nu vrea plimbărei în funcţie, vrea om care face ceva, e lipsă de practică pe funcţii, care e în stare să comunice verbal live cu poporul din ţară!

 5. va fi un bun prilej sa pozeze in bun crestin ortodox, in bun roman a mitomanului suprem, mincinosului si hotului numit monta, alaturi de trupa anticrestina, antiumana, antimorala de la varful BOR-ului.
  acu s-au strans bani la buget si poate se duce o felie mare pentru catedrala neamului prost.

 6. O mica relaxare dupa 100 de zile de dat la tarnacop intru daramarea guvernului nu strica.Nu-i usoara munca la “sapaturi”, chiar daca a activat si are experienta de la SC Apa Canal-Sibiu.

 7. Acum sa faca spume toti basistii care nu puteau dormi fiindca Ponta isi facuse vacanta nu stiu pe unde. Sau daca e sas nu se pune ?!

 8. E putin cam devreme pentru plaja, probabil e si usor suprasolicitat, dar se misca silentios …trebuie sa recunoastem! Pe acasa toate sunt rezolvate BINE! Neptun a fi fost prea devreme, probabil pluteste inca in aer un miros greu!

 9. Sincer sunt fara cuvinte. Nu-mi venea sa cred cand am citit aceasta stire. Probabil dupa conferinta aceea de presa istovitoare isi incarca bateriile pe alte meleaguri. Inca “un lucru bine facut”. Sa traiti bine si dvs. domnule Iohannis!

 10. La întoarcere, dacă va avea un dram de curaj să discute cu presa, va răspunde cum a făcut Boc când a explicat achiziția unei tablete în timp ce spunea altora să strângă cureaua, că e criză: “ca tot românul”…
  Așa popor, așa președinți (mai ales ultimii 2).

 11. De ce e atat de secretos? Functia lui are niste reguli, nu poate face ce vrea! Este cam lipsa de respect pt noi, nu se simte roman deloc! Dar ce ma deranjeaza cel mai mult e secretomania asta! Ca si cum ar avea de ascuns ceva!
  Da, am avut un jucator, acum avem un calator, bine spus, din lac in put(…)!!!

Leave a Reply