Sensibil probabil la dezbaterile publice si la criticile privind slaba comunicare, Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat un comunicat foarte important privind ancheta in cazul mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea :

 

————————–

În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, Condrea Dan, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Autoturismul implicat în accidentul mai sus menţionat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca.

Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000.

Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică.

 

9 COMMENTS

 1. M-au lamurit bustean. Ce inseamna cand urmaresti televiziunile si retelele de socializare ? Imediat iesi cu declaratii.
  “… 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38” ?!

 2. Chiar asteptasem aceasta confirmare cu sufletul la gura! Am crezut ca Dan Condrea pusese o dublura sa joace in locul lui sau ca a angajat pe cineva care sa ii faca cascadoriile! Acum misterul este rezolvat, el nu mai aparuse de duminica si nici nu mai ajunsese pe acasa din cauza ca era chiar el cel care s-a accidentat. Tare! Tineti-o tot asa! Bafta.

 3. Dacă ducem mai departe teoria conspiraţiei în ceea ce priveşte testul ADN, gândul ne poate duce să trage şi alte concluzii, ca de exemplu:
  în autoturismul respectiv ar putea fi o altă persoană, iar dacă treaba a fost regizată de la pun început de servicii nu cred că era un impediment pentru acestea să preleveze probe ale persoanei din maşină (cadavru), din timp, pentru ca mai apoi să le scoată pentru o eventuală testare.

  • Pai la fel de bine puteau sa ia probe ADN de la un trecator de pe strada ba nebunule, ca oricum nu cere nimeni sa se faca contraexpertiza la testul ADN efectuat. La modul asta putem discuta despre orice delir, ca nu mai are nicio relevanta absolut nimic.

   P.S. Eu spusesem ca patronul Sexi Farma a fost ucis prin satelit masina fiindu-i ghidata sa intre in pom printr-o drona cu care il monitoriza permanent CIA, fiindu-i pus un dispozitiv pe sistemul de directive care putea fi telecomandat de la distanta. Cred ca nebunul Anghel subscrie si la asta. Am vazut ca si aia de la Realitatea TV au preluat ideea asta, care idee este bineinteles un delir, normal. Hai noapte buna! Pa

 4. Medicii legisti s-au facut treaba! Ehe, abia acum incepe dansul cu sistemul, cine pe cine a protejat si a stiut! Se va duce ancheta pana la final?Cate victime ale infectiilor intraspitalicesti au fost pe parcursul afacerii

 5. Cata LUMINA ne-a oferit Parchetul General chiar nu puteam sa dorm pana nu aflam daca”CD” este mortul?din asa zisul accccdenttt planificat insa prost regizat acesti domni chiar ne cred tampiti ?
  Cacialma totala ce ancheta ? o mizerie inimaginabila ce cautau femeiile care curatau locul? trebuiau distruse probele ?pentru ca ”DC”nu era mortul personal cred ca era deja plecat din Romania
  Legistii au executat niste ordine ce rusine unde este juramantul lui HIPOCRAT? care ADN?? MINCIUNA DEZGUSTATOARE
  ”DC” nu a murit pentru este DEJA intr-un loc unde sa isi indeplineasca in continuare misiunea MAI ALES CEA FINANCIARA
  Prin aceasta firma s-a fost un inceput un ”razboi biologic” indreptat de rusi impotriva Romaniei prin duduile venite din intamplare din Republica Moldova care erau bine instruite in mod special la Moscova
  Se fac experiente pe poporul roman?”DC”ar fi trebuit sa faca puscarie pentru pe viata pentru miile de romani morti in spitale din toata tara din cauza lipsei unor dezinfectanti diluati ”apa chioara” dar l-au ascuns TRADATORII CARE REPREZINTA ASA ZISUL STAT DE DREPT sustinut cu mult zel de caraghiosul care a venit de curand la Ambasada Americana domnul klemm prieten cu fostul ”mihai viteazul” si actualul ”zorro” de pe langa camera deputatilor care linge clantele ambasadei americane cei doi fiind pe aceasi lungime de unda ”cine se aseamana se aduna”

  • Bai nebuno, esti dovada vie ca PC-urile au ajuns pe mana tuturor geniilor! “Duduile venite intamplator din Republica Moldova” erau lucratoare la maturat strada si politistii de circulatie care sunt angajati tot ai primariei de pe raza le-au rugat sa-i ajute sa stranga resturile, ca doar nu erau sa adune toate resturile cu mana lor! Despre “miile de romani morti in spitale din toata tara din cauza lipsei unor dezinfectanti diluati – apa chioara – “, de unde dreac stii tu asta mai nene, ca nu exista nicio dovada referitoare la miile de morti din spitalele din toata tara si nici in legatura cu dezinfectantii diluati “apa chioara” nu exista de asemenea nicio proba dovedita de vreun laborator autorizat ca erau diluati, probe care sa poata fi folosite dracului in instanta ca daca e vorba sa acuzi pe cineva de ceva trebuie sa ai in mortii ma-tii probe, martori, declaratii pe care baza sa o faci. Parca asa era in mortii lor cand te acuza cineva de ceva penal,,sau nu?! Ca sa nu o dai in tragedia de la Colectiv in care coruptia politicienilor i-a ucis pe tinerii din club!! Bai nene, daca nu aveti in cap decat televizorisme ieftine de doi lei si cinci’spe bani gramada, de ce nu va duceti bai frate sa spalati vase sau rufe decat sa stai si sa va pierdeti timpul la televizor aiurea in tramvai, daca oricum habar n-aveti de capul vostru si pe ce lume sunteti?! Duceti-va bre mamare si fiti niste bune gospodine daca nu aveti alta miscare-n organism, pe bune. Duceti-va la cratita, fiti niste bune gospodine, ca tara are nevoie! Bafta.

   P.S. Cacialma?! Cacealma?

 6. Știți care e „buba” în prezumțiile D-lui Butoi (nu mă îndoiesc de profesionalismul Dumnealui – altfel nu era invitat la Antena 3)?
  Crede și parchetul și pe martoră!!! Martora a spus clar că Condrea nu a întors și apoi a depășit-o.
  Ori parchetul tocmai asta a spus. Poate n-am auzit eu bine ceea ce a spus dl. Butoi … legătura era groaznică.

Leave a Reply