DNA, prin Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a cerut Parlamentului avizarea urmăririi penale pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu, au declarat, pentru STIRIPESURSE, surse judiciare.

Solicitarea ar fi fost inaintata Ministerului Justitiei.

Antena 3 precizeaza ca ar fi vorba despre un denunt facut acum 5 ani de fostul ministru PDL al comunicatiilor Gabriel Sandu, referitor la actiuni care ar fi avut loc acum 10 ani, in 2008.

Ministrul Justitiei Tudorel Toader, sustinut de ALDE, a demarat acum 10 zile procedura privind revocarea din functie a procurorului general Augustin Lazar, caruia ii aduce 20 de acuzatii grave,

Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din 2019.

 

 

4 COMMENTS

 1. Sistemul mafiot securist inca functioneaza. Poate se trezeste si Tariceanu si nu mai vrea pact pe justitie cu securistii.

  • Dosar penal pentru fapte de acum 10 ani??? Disperare mare la sekuristii sorosisti. Vor pieri pe mana prostiilor lor…

  • Dl. Tariceanu e treaz si devoaleaza neincetat actiunile statului paralel care-l hartuie neincetat, nici vorba de vreun pact.
   Nefertiti are mana lunga si inca influenta-n dna.

 2. DNA arată că dosarul de luare de mită a fost deschis la solicitarea autorităților judiciare austriece și vizează obținerea de către șeful Senatului a 800.000 de dolari foloase necuvenite.

  Frumos.

Leave a Reply