Irineu Dărău, parlamentar USR Plus si candidat la pozitia de presedinte al formatiunii, lanseaza acuzatii bomba la adresa actualei conduceri a partidului :
Vorba lui Drulă: Barna-Ghinea, s-a terminat!
Rețineți că voi nu sunteți partidul și că de fiecare dată când călcați pe cap oameni și reguli nu faceți decât să ne compromiteți pe toți. Vrem și promitem competență și domnia legii. Dar mai întâi de toate trebuie să le asigurăm în interior, iar gașca voastră a promovat în responsabilități-cheie oameni incompetenți care nu aveau ce căuta acolo.
Azi vede toată țara ce probleme avem pentru organizarea unui simplu vot intern, iar acesta e un prejudiciu uriaș pe care îl aduceți imaginii partidului. De la fuziune, ați avut la dispoziție 4 luni întregi să asigurați un registru electoral corect și complet pentru doar 50000 de oameni. Responsabilitatea voastră este totală, fiindcă voi controlați și Biroul Național și Secretariatul General și o parte bună din Comisia Electorală. Culegeți ceea ce ați semănat, fiindcă ați ajuns atât de rău încât pur și simplu nu mai aveți oameni care să lucreze bine și cu cap.
Ați preluat acest partid acuzând că ați găsit “contabilitate ținută la pungă”. Ei bine, după 4 ani de domnie, ați lăsat multe subiecte fix “la pungă”: nu doar contabilitatea și evidența membrilor (privind statusul și drepturile lor), ci și gestiunea resurselor umane, sprijinul pentru aleșii locali, comunicarea internă, comunicarea externă sau arbitrajul. Ați făcut asta în ciuda sumelor din subvenția primită de partid – bani publici care se dau exact pentru ca partidele să poată funcționa. Iar ceea ce ați pus voi pe picioare doar “funcționare” nu se poate numi.
Ne promiteți mereu “USRPLUS la guvernare”. Nu ne veți duce acolo vreodată cu rost și nu putem schimba România cu asemenea tactici. Ați coborât destul brand-ul USRPLUS și prin ceea ce faceți cu procesul de vot riscați să ne doborâți de tot. Și totuși mai vreți încă 2-4 ani de putere, să vă desăvârșiți opera.
STOP! Voi face tot ceea ce depinde de mine să vă opresc. Este timpul schimbării.

 

Leave a Reply