Deputaţii au adoptat, miercuri, o lege prin care ziua de 8 Martie este declarată Ziua Femeii şi cea de 19 noiembrie, Ziua Bărbaţilor, aleşii susţinând că “sărbătoriea celor două zile este un prilej de a îmbunătăţii relaţiile dintre sexe” şi de a promova “modele masculine pozitive”, nu doar vedete.

7 COMMENTS

 1. Măsura corespunde tendinței de a “compensa’ efectele feminismului militant in societățile occidentale doar ca: 1) in România feminismul militant are culoarea ceaușismului (se întemeia pe modelul lansat de Tovarașa al femeii muncitoare-soldat-mama a 4 copii) greu de reîmprospătat in condițiile actuale si 2) celebrarea Zilei Bărbatului a venit, in Occident, la pachet cu alte măsuri compensatorii de tipul manifestației “Gay Pride”, a Jocurilor Olimpice Gay s.a.m.d. Manifestări categoric respinse de ortodoxia romană, cler si credincioși deopotrivă.
  Deci e o simpla formalitate, o măsura făcută sa mai scadă din efectul negativ creat de nerespectarea drepturilor omului la alte nivele, cel al justiției, in special; Prostul de Danilet a testat deja apele pe FB cu declarațiile lui despre drepturile homosexualilor, s-a văzut reacția total negativă la restul pachetului, așa ca s-a ales Formula cea mai safe/varianta comercială :”facem Ziua Bărbatului” oficială, ca nu strica sa avem un racord la tendințele vestice in materie de drepturile omului si dam si un elan comerțului de moda masculină , echipament sportiv, mașini, motociclete, etc. ale căror mărfuri vor constitui cadourile tipice pentru aniversarea masculinității. Cine știe, poate si armata sa profite de pe urma aniversarii, Poliția deja se agita cu angajările in afara bazinului de absolvenți regulați ai Academiei (aici, garantez, vor fi surprize mari, la numărul de fete care vor candida pentru cele 2500 de posturi) si s-ar putea sa fie atrași de uniformă chiar si băieții din comunitatea rroma care s-au saturat sa asculte de legi si regi anacronici. A win win situation, deci, ieșită dintr-o imitatie formala a modelului vestic, cine ce are de comentat? Poate, așa, se trezesc si feministele autentice, pe lângă patachinele PNL care dau cu valorile ideologiei in fasole, si se poate închega de-o mișcare in favoarea femeii asuprita in familie, de exemplu.

 2. :)))) Nu ştiam că îmbunătăţirea relaţiilor între sexe poate avea la bază o zi de lene şi chiul!:))) Voi sînteţi întregi la cap? :))) Căpuţu, căpuţu, e la locul lui?:))) Mai aveţi ”creori” în căpuţ? :))) Sînteţi bine?
  Dacă 8 martie e ziua femeii, aţi uitat că ziua bărbatului e data de 9 martie cu 44 de pahare, chiulangiilor? Anul trecut sau acum 2 ani mai băgaseşi odată ziua bărbatului! :))) Poate acum această zi are liber la dorinţa voastră nelimitată:sex ! :))) Poate-n grup la voi, de ce nu?
  – Pe gură non-stop:sex!
  – În cap non-stop: sex!
  – În mîini mereu:sex!
  – În buzunare permanent: sex!
  – La picioare vreţi: sex!
  – La spate apasă: sex!
  – În ochi vedeţi numai:sex!
  – În braţe permanent: sex!
  – Pe scaune:sex!
  :))) Mai puteţi mă?
  Dar cînd e programată dragostea reală?
  Cînd mai munciţi real măcar 8 ore pe zi?
  :))) Sau munciţi doar pe îmbunătăţirea relaţiilor voastre între sexe ca animal biped profesionist curios pentru a vă stimula virilitatea? Mai sîntem destui care ne simţim oameni demni! :)))) Propun să punem mînă de la mînă pentru a face chetă să vă cumpărăm măcar un registru pentru a semna de cîte ori aveţi parte de sex îmbunătăţit în relaţii! :))) Apropo, această zi declarată pentru anul acesta e ante sau după alegeri?
  Oare nu vă e ruşine ”scîrbelor”? Ba e legea ciorilor, ba e legea cîinilor, bae legea ciobnilor, a găinilor, a gîştelor, a curcilor, a vacilor, a boilor, a lupilor, :))) a bezmeticilor ca voi! :))))) Dar legea chiloţilor, a sutienelor, a slipului, a prezervativelor, a tăiatul caielelor, a cariilor? Ce scîrbă-mi provocaţi! :))) şi nu numai mie!

 3. Pai , ziua bărbatului e in fiecare zi ! Eu asi propune ziua parlamentarului ! Sa i serbam, ca merita !

 4. abia astept sa se legifereze ziua gayului, a transexualului, a bisexualului, a swingerului, a abstinentului, a onanistului, a analistei, a inghititoarei si – mai ales – ziua grupului.

 5. Dar parlamentarii astia cand au de gand sa anuleze GIROFARUL LUI IOHANNIS?.De ce ala sa beneficieze de privilegii,ca si asa nu face nimic bun in tara asta? JOS CU GIROFARUL LUI IOHANNIS.

 6. Ca parlamentarii unt dusi cu pluta se stia dar n-am stiut ca au rezolvat toate problemele stringente ale Romaniei si trebuia sa se indrepte spre Ziua Femeii.
  Poate nu stiau ca i se spune “Ziua Internaţională a Femeii” iar, daca vor acelor inculti din parlament le fac si un scurt istoric a ceea ce se celebreaza in aceasta zi.

Leave a Reply