Emil Boc, Adriean Videanu si Ion Ariton, fost senator si ministru al economiei, sunt audiati joi la DNA Ploiesti ca martori in dosarul lui Vasile Blaga. Informatia a fost publicata intial de HotNews.ro, care a citat surse judiciare. Hotnews este o agentie de presa apropiata DNA.

 

6 COMMENTS

  1. Intangibilii au coborat in randul muritorilor de rand.Sa vedem mai departe ca slava domnului ar putea avea macar 10 capete de acuzare fiecare.

  2. Să li se confiște avuțiile ! 25% din toate ar însemna gaura astupată la fondul de pensii.Un pensionar ar avea minim 2500 ron

  3. I-a venit şi lui Boculeţul nostru de la Cluj rândul să aibă frisoane…Apăi, Doamne-ajută să se înfăptuiască justiiţia…no, da` până la capăt!

  4. O mică mare răutate inocentă, fiecare înţelege ce vrea!
    🙂 🙂 Ce-ar fi ca aceştia care sunt în pelerinaj la ora actuală să calce în cenuşă spre containerul cu resturi ale societăţii? Nu e ultima strigare! 🙂 🙂 Apar peste ceva scurt timp madamele Anastase şi Boagiu care se îndreaptă direct spre coşul cu resturi ale societăţii! Şi văd destui dar nu văd golirea conturilor şi uşurarea de imobile sau afaceri ! După modelul ”trebuie să fim tâmpiţi dacă nu tăiem…” se poate spune şi în aceste cazuri ”suntem tâmpiţi dacă nu îi coborâm la nivelul societăţii menţinute în sărăcie”! Nu e jicnire sau ofensă! E o posibilă realitate care trebuie pusă în practică deîndată şi nu după alegeri !

Leave a Reply