10 COMMENTS

 1. Radu, ăştia au dat legea/ordonanţa prin care poţi cumpăra vechime pentru anii în care nu ai contribuit. S-au gândit la ce e mai grav?
  Dacă sunt indivizi care îşi cumpără 5 ani petrecuţi deja puşcărie?
  Cum se justifică acţiunea?
  Aceeaşi perioadă de 5 ani în 2 locuri de…muncă?
  Apropo de ceea ce spune Dragnea, să-şi amintească câte legi şi ordonanţe au dat ca să le mărească doar lor salariile!
  Să nu-l aud jeluindu-se sub nicio formă!

 2. Domnule Radu Tudor cu respect as vrea sa le puneti o intrebare oamenilor de bine din guvern.Sint sofer pe un camion de 40t circul in toata Europa si am 1500 lei brut salariu minim pe economie colegul meu a iesit la pensie acum 5 luni dupa41 de ani de soferie cu o pensie de 1234 lei .intrbare este normal.Sintem incadrati la salariu minim.Iesim la pensie la 65 de ani .Ne poate cineva raspunde, chiar sintem ultima profesie din ro nebagata in seama de toate guvernele.

  • Nu sunteti nici primul nici ultimul de care statul isi bate joc. Totusi nu-mi vine sa cred ca un sofer de TIR castiga asa putin.
   Unora nu le ajung 10.000 de lei pensie.

 3. Nu stiu de unde is astia cu pensii peste salariu.
  Pensiile de la stat trebuiesc plafonate. Intre 1200 si 3000. Ai bani investi si nu astepti de la stat.
  Ex SUA SI CANADA

 4. De salariile parlamentarilor pe care le-au triplat , incepand cu 01.07.2017, nu a fost ingrijorat Dragnea si PSD-ul ?

 5. Vedeti?De cand a pensionat Iohan zeci si sute de generali si contraamirale nu mai scrie DRoua sau Radescu?Au treaba cu batranetile si nepotelele ehihi…jos nationalismul-socialist de tip Putin neobolsevicu nazi care tortura polonezi si care dupa ce le-a omorat zecibdevmii de ofiteri si doborat avionu prezidential nu au vazut pe Rogozin sa-l intoarca.Rusine,jos chioru!Jos Luluta,Jos Pahontu.HAI CU SEF SIE.

  • Ce tare, chiar ma citea cineva incat sa-mi stie numele! Merci!:))
   Ma doare-n cur de pensiile astora si ca sunt la pensie, atata timp cat sunt “pensionati” de aia pe care i-au adus tot ei la putere. Da-ti trebuie creier ca sa te prinzi. Oricum e interesant ca lumea asteapta ceva de comentat de la MINE pe blogul lui RT:))
   Mi-ai facut ziua mai buna!:)

   • De cand mi-a blocat RT comentarii scriu mai rar ca mi-e lene sa scriu fara sa am certitudinea ca ma si lasa sa postez.

Leave a Reply