Marius Pieleanu susține că există o informație potrivit căreia Teodor Meleșcanu va fi înlocuit.

„Pentru Ministerul Afacerilor Externe, vă dau o informație în exclusivitate, rămâne să vedem dacă se va întâmpla așa. E posibil ca domnul Meleșcanu să fie schimbat cu domnul Mircea Geoană. Nu știu, o să vedem. Eu nu cred că ALDE ține morțiș de Ministerul Afacerilor Externe. Eu sunt convins că președintele Călin Popescu-Tăriceanu, care este un înțelept și înțelege oportunitatea de politică, nu ține cu dinții de un minister care nu aduce neapărat plus valoare partidului”, a declarat Marius Pieleanu, marți, la Antena 3, în emisiunea „Punctul de Întâlnire”.

13 COMMENTS

   • Pai la noi chiar se va adeveri zicala “cand o zbura porcul”, ca vad ca incet-incet cam zboara porcu din meniu, galantare, ograda si traditie. Insh’Allah, ar zice unii:))

   • Domnu Pieleanu,

    Faceti domne un sondaj in care sa iasa Geoana cu …cat vrea sistemul.

    Si mai faceti unul ca iese Iohannis presedinte…ah pe asta l-ati facut chiar atunci in ziua votului cand surpriza a iesit …v-a zis sistemul exact cu cat iese.

    Apropos cu cate procente a mai crescut Ciolos de ieri ? Cand il dati la 15% cu partidul ala inexistent?

    Totusi mai rasfirati, mai rasfirati ca bateti naibii la ochi de la o posta !

 1. Poate se “prepara” un guvern cu ministri dupa afinitatile, prieteniile si relatiile cu partenerii si aliatii nostri, nu de alta numai sa fie multumiti ultimii.

  • Miza e Maior, care și-a făcut de cap și trebuie schimbat. Restul sunt „jocuri murdare de culise”

   • Miza nu este numai Maior, miza e cu totul alta, e si cea la care faceam referire.
    Ce pazeste “primul om in stat” ?

 2. off topic
  Domnule Tudor,
  Va rog faceti ceva, interveniti pe undeva. “Fratele” Oreste a luat-o rau de tot pe aratura. Lipsa lui de bun simt a ajuns pe culmi inalte, asemeni grobianismul. Sa-l opreasca cineva de la a mai consuma iarba. Saracul om bogat.

 3. Ar fi o mișcare interesantă, similară și nu prea, cu reactivarea lui Crin Antonescu la PNL. E puțin probabil, totuși, ca Geoana, care a fost exclus din partid, sa revină pe un post de fațada in guvernul PSD —Johannis și-a adjudecat domeniul politicii externe și ministrul de resort nu servește la altceva decât la ameliorarea gafelor acestuia in domeniu— ar ajunge, in cazul in care ar accepta numirea, sluga la doua darloage, ceea ce e prea mult chiar și pentru speța, rară, numita “patriot”, căruia se pare ca-i aparține. Dar dl Pieleanu pare, la randul lui, sa aibă întotdeauna informația justa așa ca, cine știe? Melescanu e, oricum, prea bătrân pentru vremurile noi cu care se confrunta și iluzia USL-ului ca ultima salvare a nației pare sa revină pe tapet; așa ca avem sa vedem dacă reușesc sa-l înhame pe cochetul Mr Aspen la bicicleta lui Herr Johannis. Ar fi o reusita, a profesorului Pieleanu, dacă nu a altcuiva, demnă de cartea recordurilor!

 4. Prostanacul Reloaded? Pai daca nici asta nu facea parte din Statul Paralel – e drept, din pozitia de bufon sacrificabil – cine nu facea?
  De ce fuse tocmai el contracandidatul lui Base in 2009, de ce ajunse tot el brusc presedinte PSD in 2005 cind tocmai fuseseram predati en gros americanilor, dupa forfait-ul lui Nastase din 2004, de ce baga el pe la Externe nitel in perioada Bush cind tocmai ce ne integram in NATO? Sigur, are el ochii mai albastri ca altii, da mi se pare un expirat, un looser a carui agenda de contacte nici macar nu mai e ce a fost… acum 10-15 ani.
  Si, mai ales, inca nu s-a lamurit chestia cu vizita lui la Moscova de dinaintea alegerilor din 2009, una din maciucile cu care abilul Base i-a dat in cap de l-a zapacit la celebra dezbatere televizata din 2009…

  Pai, asa, mai tovarasi, la vremuri noi, tot noi, care “nici nu mai stim citi suntem”?

 5. Am zi eu ca Dracnea “abuzeaza prin a se folosi de fosilii” ( sa-mi fie iertata limba creatoare de emotii nongramaticale) de personae cu vulnerabilitati ,… de senili si prostanaci.

Leave a Reply