STIRIPESURSE.RO a anunțat, în exclusivitate, că PNL strânge semnături pentru susținerea lui Dacian Cioloș. Alina Gorghiu, președintele PNL, a confirmat informația și a anunțat că liberalii au deja peste un milion de semnături.

”De acum doua saptamani am anuntat ca strangem semnatruri pentru sustinerea platformei Romania 100. Nu sunt pentru Gorghiu sau Ciolos. Dupa ultimele informatii, am depasit 1 milion de semnaturi. E o actiune fireasca, de campanie, comunicam cu electoratul. E un demers ce arata sprijinul pe care il avem. Vom continua să facem campanie.

E un demers democratic, firesc, față de o platformă pe care am anunțat-o public.”, a spus Alina Gorghiu pentru Antena 3, la emisiunea ”100 de minute”, realizată de Alessandra Stoicescu.

10 COMMENTS

 1. Aceasta catea asmutita a politicii romanesti nu face nimic de capul ei pentru simplul motiv ca n-o duce. Aceasta impreuna cu cei 1 mil. care au semnat si cu cel sprijinit cu certitudine fac jocurile Rusiei fara macar sa stie. Cu astia inca patru ani la butoane si cu mentorul lor din umbra in situatia data, Romania se va dezintegra.

 2. Bine,dar ce rost au semnaturile? Ne spune Coana Gorghiu si cate mii de pachete au dat ei,baso-peneleul,acum de curand,ca mita electorala?

 3. Probabil ca ceilalti ar fi strins dublu. Unii string timbre altii capace de bere .Daca aceste semnaturi vor fi pastrate le va creste valoarea cu vremea.

 4. Chiar nu ma intereseaza semnaturile pentru Ciolos. Nu vor castiga la alegeri, (PNL + Ciolos) asa cum am zis despre Trump ca va castiga, lor, cu Ciolos in frunte le zic ca nu vor castiga. Sa stie Ciolos de ce. Pentru ca 1 an nu au facut NIMIC, pentru ca a avut niste ministrii, se stiu care, de rasul si plansul …..curcilor. Pentru ca el, Ciolos a acceptat sa vina Premier pe aceea situatie, iar Ponta nu a fost vinovat! Ponta a gresit in alte ocazii si cu alte probleme, insa atunci a fost dat cu FORTA jos fara sa aiba EL vina Colectivului. Ciolos si Gorghiu, astea nu se uita.
  Off Topic
  Am urmarit la Sinteza Zilei azi : strainii au ajuns sa controleze 40% din terenul Romaniei.
  Ceva la fel de alarmant- poate si Antena 3 acorda atentie si investigatie.
  Cu ce se ocupa Guv. Ciolos pe ultima suta de metri -APA MINERALA
  ZiuaNews : ALERTA! Pierde Romania si ultima resursa strategica a tarii?
  E vorba de Societatea Nationala a Apelor Minerale companie a statului -resursa strategica apa.
  Interesul unor puternice firme straine de a controla decizia de la SNAM prin consiliul de adm, impus in urma unei selectii “profesioniste”.
  Presedintele structurii : Dl Dascalu cetatean german care locuieste in Germania si lucreaza pentru Deloitte
  Alexandra Popa economist a lucrat in domeniul bancar
  Catalin Popescu ing. hidrotehnist …
  si tot asa …
  Care sunt membrii care respecta criteriile impuse de ordonanta 109 din 2011 art. 28, alin. 3 si 34 si alin 3.
  Si care este membrul comitetului de audit care este independent si are competenta in audit si contabilitate conf. OUG 90/2008 art. 47, alin 1
  Concluzia jurnalistilor de investigatii : “ar fi pacat sa cumparam de la straini apa scumpa, scoasa din adancurile Romaniei. ”
  Adica sa ne cumparam APA NOASTRA de la straini? si categoric mai scumpa, daca e asa PUSCARIA!. Institutiile noastre de CONTROL, PLATITE sa verifice ce fac? dar SRI? stiu ca APA e resursa strategica?
  “Prin simplă definiţie, apa este cea mai strategică resursă naturală la nivel global, şi încă din timpuri istorice, absenţa ei a dus de fiecare dată la importante conflicte armate.”

 5. PNL are nevoie sa strângă de-un sprijin “popular” pentru Ciolos, nimic mai mult sau mai sofisticat in afacerea semnăturilor. Ce rămâne nedeslușit la prima vedere este scopul campaniei de semnături Ciolos nefiind candidat al partidului, nefiind nici măcar “independent” ca participant in alegeri si neavând nevoie teoretic de sprijinul respectiv. Probabil inspirat de campania Clinton, Felix Tătaru a dispus umflarea imaginii lui Ciolos ca reprezentant al burgheziei educate si cosmopolite in vederea alegerilor din 2019 cand premierul sprijinit de “elite” va candida la prezidențiale, fie ca “iepuraș”(concurent fals) al lui Johannis, fie ca număr 2 al acestuia. Cred ca Tătaru ar trebui scos la pensie, mijloacele sale sunt depășite si alegerea lui Trump ar trebui sa dea de gândit celor care il folosesc drept specialist acreditat cu succes 100%. Oh well.

Leave a Reply