Scandal monstru in opozitie : un lider PNL acuza USR de fals si uz de fals ! Faptele penale s-au produs in campania “Fara penali” declansata de USR.

Iata ce scrie flux24.ro.

Gheorghe Falca :

“Adevărul iese întotdeauna la iveală! Așa s-a întâmplat și în cazul dezinformării propagate de cei de la USR Arad în cazul semnăturilor pentru susținerea petiției ”Fără Penali”. Astăzi, la ora stabilită de comun acord pentru predarea listelor cu semnături validate, reprezentanții USR nu s-au prezentat la sediul serviciului de evidență a persoanelor pentru a ridica aceste liste. Acest lucru demonstrează încă o dată lipsa lor de moralitate și încercarea de a dezinforma în scopuri politicianiste.

Eu sunt unul dintre semnatarii petiției “Fără Penali”.
Împreună cu colegii din PNL Arad am adunat semnături pentru a susține această petiție și astăzi, fiind ultima zi conform legii, vom preda listele cu semnăturile verificate în prezența presei.
Regret că cei de la USR Arad dau dovadă de lipsă de moralitate, cerându-mi demisia, în condițiile în care am stabilit clar, de comun acord, că astăzi între orele 15.00 – 17.00 li se vor preda aceste liste. Înainte de a-mi cere mie demisia îi rog să se implice mai mult in proiectele municipalității și să pună binele comunității înaintea intereselor politice.”

Primarul afirmase şi vineri că  ”toate faptele încadrate de Codul Penal la fals în înscrisuri se regăsesc pe listele aduse de USR Arad”.  ”Acest lucru ne obligă să transmitem instituţiilor statului semnăturile care nu au fost validate”, spunea Gheorghe Falcă.

7 COMMENTS

 1. Nu trebuia sa iasa dl. Falca si sa ne spuna ca cei de la usr sunt lipsiti de moralitate. I-am vazut in nenumarate randuri ce pot, adica mai nimic, multa obraznicie si vorbarie goala.

  • Sa stii ca poti judeca oamenii si prin prisma propriului tau creier, nu neaparatin functie de cum iti dicteaza partidul. Dumneata crezi ca fix cei de la USR pe care tu ii acuzi de lipsa de moralitate au pus semnaturile alea false acolo, nu ?!
   Pai sa va explic cum functioneaza lucrurile.
   De obicei, cand se strang semnaturi pentru ceva … fie ca este o initiativa cetateneasca, fie ca sunt semnaturi stranse pentru alegeri, etc … sunt niste persoane ale caror orientari politice sau viziuni coincind cu partidul in numele caruia se strang aceste semnaturi. Aceste persoane strang semnaturi si le predau in urma unui proces verbal.
   Intrebarea mea este urmatoarea: cu ce este de vina un partid ca cineva, a dorit sa bage niste semnaturi de la el ? Din sute de mii de semnaturi … este foarte greu sa-ti dai seama de validitatea documentelor aduse de catre cei care strang semnaturi catre “centru” . De aici incolo este de datoria primariilor pe raza carora au fost stranse semnaturile sa valideze semnaturile. Sa stii ca NU partidul valideaza semnaturile ( indiferent de partid ) … da ?! Daca totusi, vrei sa vorbim despre chestiuni de moralitate, eu ti-as sugera sa te uiti in propria-ti ograda, tu nefiind capabil sa fi moral cu tine, daramite sa acuzi pe altii de lipsa de moralitate … . Ti-as sugera sa gandesti inainte de a scrie … . Este mai sanatos si nu costa nimic …

   • Stai linistit, nu ma ploua in gat. Te obosesti prea mult, nu ma convingi. Daca ai fii un usr ist istet ai folosi alta retorica.

  • Nu mai tine demult propaganda asta cu penalii si coruptii. Din 2016 cand romanii au votat la alegeri masiv psdul adica coruptii si penalii. Asta inseamna ca populatia considera ca sunt dosare politice si nu mai da doi bani pe deciziile instantelor aranjate de SRI prin protocoale. Mai ales ca a vazut in ultimul an la tv ce abuzuri si ilegalitati s-au facut.

   Daca Parchetul general continua sa faca dosare liderilor politici isi pierd total credibilitatea si populatia nu va mai da doi bani gauriti pe deciziile judecatorilor, lucru care se va extinde si la nivelul dosarelor ordinare de prin tara. Deci Justitia pierde grav daca nu va gasi resusrsele sa iasa de sub cizma SRIului.
   In acelasi timp si partidele captive propagandei cu penalii si coruptii orbi fiind la protocoalele SRI-Justitie ilegale si la abuzurile procurorilor vor disparea din peisajul politic pt ca nu nu le mai voteaza nimeni.

 2. Va asteptati la altceva!? Din perioada sembaturilor am scris de marsavii si manipulari plus interese!
  Niciun urlator de la #REZIST in urma dezvaluirilor?

 3. Strângerea de semnături pentru orice fel de petiție e, intr-adevăr, un coșmar chiar și in țările unde metoda e demult stabilită și ajustata după circumstanțe. Nu-mi dau seama din facsimile cum se legitimează semnăturile pt campania “fără penali” dar, in caz ca s-a cerut CNP sau adresa de domiciliu (metodele cele mai uzitate), putem fi siguri ca un mare procent din liste nu se verifica—e practic imposibil sa faci omul sa-și dea datele personale unui necunoscut deci, cei mai mulți semnatari “mint” automat, “greșesc” numărul civic,” încurca” numerele de pe ID, ba chiar te poți trezi cu adrese corecte care, însă, aparțin altcuiva decât semnatarului. In America de Nord, de altfel, e interzis sa ceri documente de identitate —doar autoritățile statului pot legitima oamenii—așa ca voluntarii care strâng semnături pt orice fel de campanie se lasă pe mâna “destinului”, adică cer adresa de domiciliu sau telefonul/email și dacă nu se verifica, ghinion! Deci, e posibil ca voluntarii USR, care pe deasupra de greutățile inerente activității (lumea ignora standul, se enervează dacă interpelezi trecatorii, trebuie sa iei permis de publicitate, etc) se mai și bagă in mijlocul protestelor de strada pentru a-și îndeplini misiunea, e posibil sa facă o vraiște in borderouri de sa nu se mai priceapă om cu pom. Dar e tot atât de posibil ca Mr Falca sa aibă dreptate și semnăturile strânse de celula USR Arad sa fie “multiplicate” de dragul procentelor, sau sa prezinte, cu buna știință,date fanteziste. Oricum, agresiunile din ultima vreme asupra politicienilor PSD și, mult mai grav, cele împotriva judecătorilor (vezi cazul Dorneanu) vor scădea enorm încrederea publicului in orice fel de organizație care va cere datele private ale cuiva, indiferent de “cauza” așa ca va fi foarte greu de obținut semnături “valabile” in afara unui cadru organizat, ca sediul unui partid politic, de pilda; măcar știi pe cine sa dai in judecată dacă te calca hotii, sau te înjura Dide, de la fereastra, la câteva zile după ce ti-ai pus numele și adresa pe vreo hârtie ! Nu ca i-as bănui pe useristi de mare considerație pentru publicul exhibitiilor lor politice, și nici ca Falca ar fi vreun îngeraș in aceeași chestiune, spun doar ca e posibil ca voluntarii care au muncit la campania “fără penali” sa nu fi putut verifica listele și sa fi refuzat sa se prezinte cu talmeș-balmeșul, vizibil in facsimile, la organul verificator tocmai pt a nu fi luați de urechi/acuzați de fals in înscrisuri. Și, drept sa spun, nici eu nu mi-as da datele personale unor indivizi de teapa lui Barna a cărui purtare golănească o văd la tv mai in fiece seara, dincolo de faptul ca respectiva campanie e o inepție (nu poți discrimina oamenii cum ti se nazare) și nici chiar lui Rebengiuc, mare actor și foarte iubit de publicul din care fac parte pentru simplul motiv ca nu sta el, personal, sa verifice aceste date și nici nu poate garanta ca ele nu ajung direct la Dide &Co, hărțuitori de profesie.

Leave a Reply