”Văzând campania mediatică declanşată împotriva mea pe considerente ce ţin exclusiv de sfera vieţii mele private, din urmă cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a demisiona din funcţia de viceprimar al municipiului Bucureşti”, anunţă Tudor Ionescu într-un comunicat de presă.

El menţionează că a câştigat această funcţie cu sprijinul colegilor săi din ALDE, cât şi al PSD, fiind ales pe lista ALDE a Consiliului General de către cetăţenii Bucureştiului şi ţine să le mulţumească tuturor.

”Ca liberal, cred atât în separarea sferei publice de cea privată, cât şi în faptul că judecata politică trebuie să aibă loc în zona politicului, luând în calcul exclusiv elemente de ordin politic. Un episod de viaţă privată din trecutul meu, o greşeală, un episod ce nu a devenit cunoscut decât prin indiscreţia altora şi care nu a produs niciun fel de prejudicii unor terţi, nu poate şi nu ar fi trebuit transformat într-un obstacol în calea unei cariere publice. Aceasta s-ar fi cuvenit a fi măsurată numai prin rezultatele ei publice. Nu cred că într-o societate liberă şi democratică cineva poate fi stigmatizat definitiv şi descalificat de la orice funcţie publică, din pricina unei întâmplări din sfera intimă”, continuă el.

Tudor Ionescu spune că a constatat însă că percepţiile din lumea virtuală par să aibă mai multă greutate decât realitatea, bazată pe studii universitare solide la una dintre cele mai prestigioase universităţi europene, realitate bazată pe experienţa administrativă dobândită ani la rând în aparatul de lucru al Parlamentului European şi experienţă politică acumulată în organizarea de partid şi a campaniei electorale, toate desfăşurate în cadrul mişcării liberale.

”Am luat această decizie pentru că nu-mi doresc ca atacurile la persoana mea să afecteze echipa din care fac parte. ALDE este continuatorul liberalismului în România şi reprezintă viitorul întrucât, în ALDE, fiecare membru îşi poate construi viitorul. Depinde doar de el acest lucru”, mai declară el.

Tudor Ionescu precizează că renunţarea la funcţia de viceprimar nu va însemna abandonarea dorinţei sale de cetăţean care doreşte să vadă un Bucureşti mai bun pentru locuitorii săi, de tânăr român care s-a întors în patria sa România, pentru a-şi aduce modesta contribuţie la progresul ei.

”Voi demonstra de ceea ce sunt capabil prin proiectele pe care le voi realiza, iar cei ce doresc să mi se alăture, vor putea sa contribuie la materializarea lor”, încheie el.

Tudor Ionescu este, conform listei de candidaţi pentru CGMB depuse de ALDE, de profesie economist, în prezent ocupaţia sa fiind aceea de manager. El a fost membru PNL şi a făcut un stagiu la Parlamentul European, scrie news.ro.

Presa a relatat că Tudor Ionescu ar fi dorit să candideze şi la alegerile locale din 2012, dar scandalul în care a fost implicat în perioada în care era iubitul Oanei Zăvoranu i-a afectat cariera politică.

În 2011, Tudor Ionescu, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Tudy, a ajuns pe prima pagina a ziarelor după apariţia unei înregistrări video compromiţătoare, cu scene de onanism.

În 2015 el a reapărut în spaţiul public, la emisiunea Ham Talent, unde a participat alături de câinele său, Skip.

 

14 COMMENTS

 1. Romania, o bulangerie de tara!

  VREM CASE SI LOCURI DE MUNCA PENTRU TINERI! Ne-am saturat de bulangeala!

 2. ce a fost/este f deranjant la aceasta… aventura a domnului Tudi-Crudi este nu ca voia domnia sa sa puna… laba pe un post de vice-primar, ci ca “alde” sef-su a considerat ca partidul sau ar da un semnal f bun populatiei, si anume ca e suficient sa fii “de dreapta” prin niste filmari porno de oparit troglodit si pitzi masculin de mall ca sa accezi la un scaun din care sa poti decide pentru niste oameni care nu te-au ales in acea functie. Deh, din pacate, de data asta, pana si seful acestui partid, cu nume parca predestinat pentru aceasta jena de scandal mondeno-social a scrantit-p (pre)putzin…
  imi pare f rau sa vad ca si Dnul Tariceanu are acelasi fel de numiri ca guvernul asta bezmetic, ca nu vad nicio diferenta intre Tudi-spaima-budii si numirea acelui ministru top-model…
  macar Ciolos cat e el de momaie a revocat numirea aluia, Tariceanu i-a dat… mana libera sa-si dea el demisia.
  nu-mi pot explica deviatiile astea de morala ale dlui Tariceanu (pt mine macar, un simbol in viata publica) decat prin empatia cauzata de tineretea fotomodelista a dansului. oricum, jenant. ma asteptam la mai multa erectie marca… Tariceanu

 3. bai Tudy, problema nu e de greseala ci de caracterul omului. Sunt multe canalii sau incompetenti cu diplome, dupa cum sunt multi cu bun-simt mai fara diplome. Tu in care categorie te plasezi?
  Mie mi se pare ca esti doar un oportunist, un debusolat, un profitor, un wannabee dispus la orice compromis pentru “a deveni” ceva, cineva, orice.
  In politica ajung cei care au facut ceva in viata, la final de cariera si spre amurgul vietii, sau cei care nu stiu face ceva in viata si isi fac loc pentru a deveni ceva. Tu de care specie esti? Posibil, nu esti prost, posibil ai ceva carte, dar arata ceva, fa ceva in viata pe puterile tale si fara nepotisme si peste vreo 30 de ani mai incearca si in politica.

 4. N am inteles ce rau a facut tudi asta? A pozat in chiloti cand era la pubertate? De, asa auntem noi romanii, curve virgine si ipocrite. Lass ca e Mai bine Sa cerem demisii cu poale in cap. Ma amuza latratorii Sri isti, oare e asa rau truli ruli asta? Va aduc aminte de doamna guseth, sau de pruna, lubenita, ciolos.

  • @daniel,
   .
   Chiar așa! Citindu-l și pe el, pe Tudy vreau să zic, și pe tine, și din nou pe tine, cred și înclin să vă dau dreptate amândurora. Ție, în primul rând, care ai pus punctul pe ”i”. (nu repet ceea ce ai spus, foarte corect și doar atât, pe scurt ”De, asa suntem noi romanii, curve virgine si ipocrite”)
   Apropo, din enumerarea tristelor figuri (…să nu spun altfel) opozabile acestui Tudy l-ai uitat pe ”Il mio capo del governo”, pe joshannis, tăticu, pe care acest Tudi i-ar face arșice într-un simultan în orice domeniu pe care l-ar aborda cu aceștia. Și …Atenție!…el nici nu va citi și nici căști discrete în urechi nu va avea. Foarte important.
   Probabil se vrea, se insistă chiar, pe impunerea vreunui pedelac vopsit în penelac c-ar fi mai bun(de tipul Murg sau …Canacheu, și canalie și lacheu) și de aia s-a forțat plecarea ăstuia.

   • Aha, stiu care e treaba, truly e tanar frumos Si liber, Dar nu e de al lor. Aici ne proptisem. Daca era pdln, era vulva mare, ca nu sunt peromovati tinerii, ca-colectectiv, ca-kirila.

   • @daniel,
    .
    Prietene, eu, să nu greșesc, (doamne –ferește, că-s om în vârstă , ce naiba?), am mai citit o data ce scrie tânărul liberal demisionar Tudy și-am găsit a fi totul foarte OK în tot ceea ce scrie, cum scrie, deci și cum gândește acest om și nu găsesc nimic anormal totul fiind, deci, foarte bine articulat.
    Așadar, ”în partea cealaltă este buba” astfel ca pentru a nu știu a câta oară repet ceva ce pentru mine deja a devenit un dicton: ”Noi nu ne mai facem bine, never”
    Este pentru a nu știu a câta oară când mi se pune o poză în față(eu vorbesc sau încerc să vorbesc doar în nume personal și , evident, nu la persoana întâi , plural) și mi se spune(ca și-n cazurile Bercea Mondial, Gigi Becali, Nicușor Constantinescu…etc, rău-famații deceniului)…Scuipați aici! Și, zău, de foarte puține ori am căzut în astfel de capcane. Numai faptul că aud o sentință, și a așa –zisei justiții, și, mai ales, a presei care face politică la greu, ceva de BREAKING NEWS de genul ”Nicuşor Constantinescu nu a asigurat finanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa” deja simt că greața îmi dă ghes și caut repejor un emetiral.(Wow…!, vă închipuiți dvs. ce nenorocire a putut produce ”nenorocitul” ăsta??!!)
    M-am mai uitat o dată, în jur, să văd ce spun chivuțele, și de atunci tot…înjur.
    Ce să știe p…ilea ” ce-și mișcă mulți fundurile, pe bani nemunciți, ”prin restaurante, baruri, cafenele și scandaluri” de idealurile unora ca noi…(mai mult sau mai puțin liberali în gândire):
    ”Nu conteaza cât de lung am parul
    Important e cât de mult gândesc.
    .

    R: Lume, lume, soro lume
    De ce esti prea rea de gura?
    De ce ne privesti cu ura?”
    Și apropo de Gigi Becali, (că așa au procedat și-atunci, în 2012, cu ăsta ca și-acuma cu Tudi), ce ar trebui să mai știe liberalii doctrinari(?!), liberalii istorici, dar și cei care cochetează cu liberalismul și care s-au dezis de ALDE după ce au mers la braț cu ei la Europarlamentare? Și-o spune unul de stânga , să ne-nțelegem.
    “Nu-l cunosc personal(pe Gigi Becali n.s)”, spune Graham Watson, “dar uneori în politică spunem că e mai bine ca oamenii să fie în cort şi să scuipe afară, decât să fie afară şi să scuipe înăuntru! S-ar putea ca în cazul ăsta să se considere că e mai bine să fie băgat în seamă acest om mai degrabă incluzându-l, decât excluzându-l”.
    Așa a gândit și în cazul de față cu acest Tudy și Călin Popescu Tăriceanu, da poți , vorba ta, ”de curvele virgine si ipocrite”?

 5. Chiar m-aţi enervat cu titulatura ”Mitropolitul…” târât la DNA! Sincer! Titulatura sau mantia au semnat sau a avizat cărţile? Acest om care a fost ales/numit ”mitropolit” are aceleaşi drepturi şi obligaţii ca omul de rând indiferent în ce situaţie se află! Acum este vorba de cărţile scrise în numele lui Becali-spumegatul, semnate de acest om care poartă mantia de mitropolit. Cam toţi scriitorii în democraţie scriu cărţi care fac parte din categoria ”Dezvoltare personală” dar scrierile sunt adresate strict pe comunicarea cu ceilalţi şi nu comunicarea cu sinele!
  Întrebare decentă:
  – De ce nu se scriu cărţi cu tema
  1. Comunicarea şi înţelegerea cu tine însăţi
  sau:
  2. Cum să te accepţi,
  3. Cum să te înţelegi tu pe tine aşa cum eşti?
  4. Cum să trăieşti cu tine habotnicul şi mincinosul.
  Aceste cunoştinţe lipsesc cu desăvârşire oricărui om fie el şi cu 5 facultăţi, studii la Oxford sau absolvent(3-6 luni) Cambridge!

 6. A gresit d-nul Tariceanu ,acest Tudy nu mai are nici un viitor in politica ,in functii publice la nivel inalt ,s-a compromis (mereu o sa-i puna filmuletul in fata ).Medicul propus ca ministru sanatatii era altceva ,isi facea specialitatea si pe langa ,presta ca fotomodel punandu-ei printre altele si blana-n cap Dar acest Tudy este bolnav si fara scoala A gresit si PSD ,nu trebuia sa accepte un asemenea personaj ,cunostea slabiciunile ,stia de filmulete.Noroc de presa ,cainele de paza ……..

 7. Daca nu are scoala lui Iohannis,Basescu,Ciolos,Blaga,Cocos sau alti “servitori ai Patriei”… GHINION.

Leave a Reply