Dupa ce au lansat o candidatura exceptionala in persoana marelui neurochirurg si academician Leon Danaila, PNL vrea cu orice pret sa-si dea cu firma in cap. Insista sa o puna pe lista pe hoata nationala Roberta Anastase, cea care a furat votul la Legea Pensiilor in 2010 ca presedinte al Camerei Deputatilor, fiind inregistrata de camerele a 10 televiziuni, inclusiv de televiziunea Parlamentului.

http://videonews.antena3.ro/video/politica/frauda-roberta-anastase-in-parlament-bXoG308tqjz.html

N-am sa inteleg niciodata de ce PNL si Alina Gorghiu insista cu aceasta candidatura absolut respingatoare si compromitatoare. Ce mecanisme necurate ar putea lega acest partid de figura detestabila din perspectiva politica si de bun simt numita Roberta Alma Anastase, cea care lua lumina de la Elena Udrea in PDL. 

VOMITOS !


Alina Gorghiu o apără pe Roberta Anastase și spune că a susținut-o permanent pentru un nou mandat în Parlament. Șeful PNL a declarat pentru DCNews că a apreciat-o pe Anastase pentru faptul că și-a recunoscut greșeala după celebrul moment cu numărarea greșită a voturilor.

“Roberta Anastase a greșit la momentul respectiv(n.r. cu numărarea voturilor) și am criticat-o și eu și Partidul Național Liberal. Dar să știți că un om care își cere scuze ulterior și spune ‘da, domle’ dacă am greșit, îmi cer scuze și pun capul în pământ în fața celor pe care i-am nedreptățit’, merită să fie acceptat nu de PNL, ci de societate.Eu sunt de acord că oamenii mai și greșesc, dar nu cred că este singura în măsură să greșească. Ea este una dintre puținele care a spus ‘dacă am greșit îmi cer scuze și regret că am afectat categoriile respective’ “, a spus Gorghiu la DCNews Live.

Roberta

http://videonews.antena3.ro/videos/roberta-anastase-lucian-duta-dinu-pescariu-dorin-cocos-uFK20LqQAAu.html

 

15 COMMENTS

 1. deci pt Alina Gorghiu e mai important daca infractorul recunoaste vina decat sa faca justitie pentru pagubiti!
  inteleg atunci ca de acord ca Cocos de ex si-a recunoscut vina si o doare-n basca de banii furati de la poporul asta de hotul spasit!
  super! votati-o in continuare, o sa avem parte de furturi si hoti spasiti care scapa cu banii!

 2. Dar hai să nu uităm că și Ponta ne-a furat la vot , ca să fie cu 100000 voturi mai puțin ca Băsescu să NU fie DEMIS !

 3. “daca a gresit”???? pai exprimarea asta nu prea inseamna ca recunoaste greseala, dimpotriva, ea nu e convinsa ca a gresit, iar in cazul asta scuzele sunt inutile, nu? correct ar fi fost ” am gresit, imi cer scuze”

 4. Sa fim seriosi, cine il baga in seama in pnl pe domnul doctor si academician Leon Danaila ? Nimeni. L-au nominalizat doar pentru imagine.

 5. Deci…tinerii frumosi au iesit in strada sa demita guvernu ‘Ponta si sa l puna pe al PDL-pnl ? Ha, ha cat de….manipulat sa fi ?
  Ce dovada mai elocventa e ca , pe afisele de campanie ale PDL-pnl, este CIOLOS-OMUL LOR ?

 6. De astazi incerc sa intru in silenzio stampa pana dupa alegeri si sa stiti ca nu sunt fotbalist.
  Las toate catelele asmutite, tatele, hotii si mafiotii sa-si faca de cap pe “campia” politichiei romanesti.

 7. De ce n-am putea crede o ”vresiune reală” petrecută în ultimile 12 luni de zile!
  1. aveam plantat ocupantul scaunului principal al ţării.
  2. cade Ponta(demisie)…incidentul Colectiv ”o perdea’.
  3. din 2 mari partide de ce niciunul dintre ele nu a rămas/intrat la guvernare!
  4. ambele tabere(dreapta-stânga) au acceptat jocul intrării prin plasare tehno ştiind ceea ce trebuie implementat obligatoriu în cel mai scurt timp(vezi ce se votează şi câte merg la CCR).
  5. ocupantul principalului scaun merge pe planul stabilit precum bebe după ţâţe.
  6. bălăcăreala acceptată de ei între ei non-stop dar cu privilegii avantajoase.
  Întrebări:
  – nu cumva au dat bir cu fugiţii cele 2 formaţiuni ştiind că se vor implementa obligatoriu destule înţelegeri, posibil impuse(cu semnături anterioare) plasând tehno la guvernare şi dând vina doar pe ei ?
  – nu se simte încrâncenarea(părerea de rău că au acceptat plasarea tehno) din cauză că poporul nu iese la atac pentru nemulţumirile aduse de tehnocraţi ?
  – nu cumva cele 2 mari partide simt preşul alunecându-le de sub picioare şi asta doar din cauza înşelegerilor dosite între cele 2 mari partide(vezi atacurile Alinuţei cu ură puternică: numai voi psd ne-aţi tradus să acceptăm şi acum vrem să rămână tehno definitiv încă 4 ani) ?
  – de ce nu a intrat guvernul meu prin alegeri anticipate ?
  Gândul pentru analiză merge mult mai departe! Din toate gurile şi toate moacele/feţele vorbitoare reiese aceste întrebări! Dar niciunii nu vor să recunoască întrucât nu voiau să-şi asume implementările dure puse în practică de Cioloş şi ocupantul principalului scaun al ţării! Vezi semnarea cu Canada care ne distruge definitiv ca naţiune şi ca ţară! Justiţia va fi mai varză ca acum! Sănătatea şi eduaţia vor continua spre sub genunchiul broaştei! Nivelul de trai va scădea vertiginos încât nu vom mai avea puterea de a vorbi sau ţipa în gura mare, poate nici a scrie! Securitatea, armata şi apărarea vor fi pionii principali scoşi la înaintare pentru stoarcerea bugetului de stat de marii căpcăuni internaţionali! Dacă ar avea viziunea pentru 15-20 ani măcar 10-15% din populaţia acestei ţări(nu mincinoşii şi profitorii din politică), cu siguranţă ar face tot posibilul să schimbe dacă nu poate să blocheze viitorul negru al acestei naţiuni şi ţări ! Nu vă speriaţi sau panicaţi, hai să reacţionăm cu respectul şi demnitatea cuvenită, dar nu prin ură şi violenţă!
  O să urle şi să crape pietrele până veţi urla voi scăunarilor de durere!
  🙂 Dar şi când veţi începe să urlaţi, va fi prea târziu!
  Nu vă mai plângeţi de CEDO că valoarea va fi zero după semnarea cu Canada!

 8. r.t. doar roberta? sa ne uitam pe listele aparute pana acum in mass media si sa vedem cati ticalosi care au distrus tara asta, au furat tot ce au prins, se gasesc acolo. aia nu se vad, doar roberta?

 9. de ce va mirati, dle Tudor? nu ati inteles cum procedeaza oamenii astia, cum gindesc? totul la ei e pacaleala, minciuna, coruptie, agenda ascunsa.
  I-ati dat credit o vreme lui Ciolos si ati luat tzeapa. Ati salutat chestia cu dl Danaila, pe care ati facut greseala sa o considerati izolat, rupta din context si independenta de mesager si se pare – sau se vede – ca ati luat iar tzeapa. (vedeti ce scris dl C Nistorescu azi in Cotidianul…)
  Si eu am luat tzeapa, absolut de fiecare data, ultima data in iulie 2012. Dar in final, tirziu, am inteles si m-am imunizat. Nu mai inghit manevrele jalnice drapate sub vorbe marete sau dupa cite un gest de fatada de la nici unii dintre ei. Nu mai ies la mitinguri, nu mai votez, nu ma mai uit la televizor. “It’s a rigged system!” Sistemul trebuie schimbat total, ceea ce nu se va intimpla niciodata pentru ca, se stie, “mamaliga nu explodeaza”.

  madam Roberta “a gresit”… Basescu a facut “o eroare”… aceeasi scoala, acelasi aluat, acelasi caracter, acelasi comportament – acelasi rezultat. Sa mori in chinuri, mai PNLPDL!

 10. Din ciclul:”vai da’ce rău îmi pare;poate am fost sub influența băuturilor alcoolice;mai puneti-mă o dată să vedeti că am învătat să număr:10,27,39,87,123,256-0 abtineri,1 împotrivă.S-a aprobat,trecem la urmatorul!”

Leave a Reply