9 COMMENTS

 1. Ma vintiloiule, dar nu vrei sa urmati pasii unei democratii normale ? Castigati alegerile (dar sa fie corecte), aveti o majoritate care sa va asigure doleanta si, sa vina ma cine vreti pe acest post ravnit de voi. Din cate stiu – si stiti si voi – ati mai fost pe acolo si a fost mai rau decat acum.

 2. Unde,in grupul lor,la chermeze unde se latra si urla ca bezmeticii fara control mental, lllaa accidente rutiere musamalizate,la jicniri colegilor,ca reprezentant al centurii politice,la dusul comun pnl,la pupat poale contra interese,la orice,dar,mai bine l-ati lipi de sigla in locul numelui pnl,aveti mai multe sanse in competitia “cel mai caraghios,cel mai aiurit,cel mai pupator,cel mai mojic care nu trebuie sa ajunga sau NU votat ca politician”! Puneti-l in par la intrarea in sediul partidului,decat sa mai inveninati cetatenii! Face parte din categoria:ASA NU politician care sa reprezinte cetatenii romani traitori in tara si tara!

 3. O alegere mai bună nici nu se putea! Probabil i-a cerut și doamnei Merkel dacă este dispusă să-i dea un șut în cur! Probabil doamna i-a și dat! Doar deaia poartă pantaloni!

 4. “cine nu sare, ia condamnare”…… Orban a topait si pare ca nu iese din topaiala. A scapat de condamnare, depune plangere penala(“topaind”) si spera acum ca ajunge si Premier… PNL se preface ca nu stie nimic de actiunea “topaitorului” si …..”Vrem ca Orban sa fie premier”, ca doar e presedintele partidului…. Ar fi cea mai proasta ….gluma !

 5. DA, DA. DAAAAAAAAAAAA! Orban premier! oh, daa! Oh, daaaa!
  Ciiiiiiiine-i premierul? Orban! Cine-i premierul? Desigur, Orban,
  Si, in sfirsit, ciiiine-i premierul? evident, numai Orban.
  Bai, copii, voi va amintiti ca a existat, cindva, un partid national liberal?
  EU NU!

 6. S-au repezit toti nebagatii in seama din PNL la beregata lui Orban. De acord dar dupa aia ce faceti mai virulentilor? Va bagati din nou sub pat? Veti mai iesi de acolo doar la comanda de reactivare, la “un cuvant cheie”? Maaaars!

Leave a Reply