Liderul ţărănist Victor Ciorbea a anunţat, luni, că urmează ca PNŢCD “autentic” să semneze un protocol cu USL privind alegerile locale, legislative dar şi susţinerea la prezidenţiale.

PNTCD “fake” e format din “ala mic cu capul mare” (citat din Traian Basescu despre Aurelian Pavelescu) si miliardarul Milut, cel in mandatul caruia partidul a fost vindut puterii portocalii.

Conteaza faptul ca taranistii autentici se alatura opozitiei unite pentru schimbarea lui Basescu si a gastii lui de branconieri?

13 COMMENTS

 1. Cum sa nu conteze. PNTCD o fi mort insa conteaza in primul rand oamenii de valoare care mai sunt acolo. Cu cat mai multi oameni de valoare in USL cu atat mai bine. Sa ramana fripturistii cu PDL, UNPR, si alte partide de genul. Ma intristeaza ca oamenii valorosi din UDMR nu au coloana, dar asta e…

   • 15 mii de specialisti avea Conventia, adica cu PNL cu tot iar Guvernarea 96-2000 a fost PNTCD + PNL + PD. Cred ca e bine sa nu uitam realitatea, “meritele” sunt împărțite…

 2. Exista o vorba, ceva cu “trebuie sa te faci frate cu dracul ca sa treci puntea”.PNTCD este o formatiune fara nici o importanta, autentic sau fake.Este o lupta crancena intre opozitie si putere si scopul va scuza mijloacele.Totusi, in aceasta batalie nu trebuie uitate principiile, pentru a arata tinerilor ca esti diferit de cei pe care ii combati atat de vehement

 3. Azi am aflat ca in orasul meu a fost desemnat un candidat PSD din partea USL la postul de primar.Presedintele PNL a declarat ca el nu voteaza candidatul PSD nici PDL.
  Sa vedem ce va fi la alegeri.

 4. PNCTD a fost este si va fi un mare FAS.Ca toate partidele politice.HAITE.Ce vizionar a fost Tutea cand zicea ca o sa aiunga portari la Parlament.HAHA.

 5. De la braconier la tradator de neam este o distanta astronomica. Desigur Dl Victor Ciorbea trebuia sa faca acest gest mai demult, dar tot este bine ca-l face si acum. Bine, bine, dar cum ii mai faceti pe romani sa mai mearga la vot? A propos Dl. Victor Ponta cand mai vine in studio cu tricoul cu Che(Ba) Ghevara, care a fost un bandit comunist? Dar liberalii care au dat comunitatii maghiare ce nu a avut niciodata in istorie, adica centrele istorice ale oraselor din Ardeal, cum cred ca mai putem avea incredere in ei?

 6. Din pacate nu mai exista nici un PNTCD autentic. Cu Ciorbea penduland intre Palatul Regal si palatul Cotroceni?

 7. Eu sper ca acest gest sa fie unul care sa conduca la resuscitarea acestui partid. Se va separa graul de neghina, exact cum spunea dl. Ciorbea…adevaratii taranisti nu se vor alatura niciodata gogoasei numita “Miscarea Populara”. Va fi o lupta intre doua aliante de partide, intre a reda acestei tari democratia si a o subjuga unui totalitarism tot mai pregnant.
  De asemenea mai trebuie remarcat faptul ca de o parte ii vom avea pe cei ce reprezinta doctrine, ideologii, istorie (sigur, cu compromisul PSD-ului, care din pacate nu este “urmasul” partidului istoric cu acelasi nume), de cealalta parte ii vom avea pe hoti, impostori de toate felurile, fripturisti, slugi penibile ale falnicului marinar.
  Cred ca alegerea va fi extrem de simpla.

Leave a Reply