Home Articole Poliţistul de 28 de ani mort in misiune – avansat post mortem...

Poliţistul de 28 de ani mort in misiune – avansat post mortem de Gabriel Oprea

3691
17

Agentul sef adjunct de politie Bogdan Cosmin Gigină, care marţi a murit în timpul serviciului, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată în carosabil, a fost avansat post-mortem în gradul de subinspector de poliţie.

Bogdan Gigină a fost avansat în gradul de subinspector de poliţie post-mortem, miercuri, de ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, la propunerea inspectorului general al Politiei Române, arată IGPR, într-un comunicat de presă.

Subinspectorul post-mortem Bogdan Cosmin Gigină avea 28 de ani, era căsătorit şi lucra de opt ani în Ministerul Afacerilor Interne.

“Ne exprimăm profundul regret pentru pierderea colegului nostru si transmitem sincere condoleanţe familiei”, se mai arată în comunicatul Poliţiei Române.

Poliţistul, care din 2006 lucra la Brigada Rutieră a Capitalei, a fost recompensat în 2011, 2012 şi 2013, iar în 2014 a fost avansat, înainte de termen, în gradul următor.

Colegii lui Bogdan Gigină au declarat, pentru MEDIAFAX, că poliţia era pasiunea lui şi că şi-a urmat în meserie tatăl, care lucrează tot la Brigada Rutieră.

“Să fie poliţist era meseria pe care şi-a dorit-o întotdeauna”, au spus colegii lui Gigină.

Poliţistul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) a decedat marţi seară, la Spitalul Universitar de Urgentă Bucuresti, unde a fost transportat după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală.

 

17 COMMENTS

 1. Trebuia sa moara un politist tanar ca astia “sapatorii”, sa fie luati odata la rost.
  S-au intamplat foarte multe accidente din cauza unor lucrari neterminate sau prost semnalizate. Unde mai punem ca si ploua iar vizibilitatea devine una precara.
  Acum nea Gabita patru stele-interes national poate sa-l avanseze si la gradul de general, nu mai foloseste nimanui. Nu mai bine ar face el o ancheta printre baietii astia care scurma pamantul ca si astia sunt tot un fel de baieti destepti, astia sunt pe bresle.
  Dumnezeu sa-l odihneasca.

 2. :))) Gata. L-a premiat! S-au apălat pe mîini cu viaţa unui om! În rest ”au de unde” după cum spunea un italian cu o funcţie şi un cap”pătrat”. Găsiţi la noi asemenea minuni? NUUU!

 3. LA NADLAC c u o luna in urma in punctul de frontiera a intrat cu masina adormit la volan un derbedeu in toneta de control a politistilor. NICI pina acum nu au luat masuri sefii ca buna stavile de beton sefii asa cum este in AUSTRIA GRECIA etc, TARA DE DOI LEI…

 4. De ce curg apele(turnătoriile acum şi nu la momentul iniţial) pe rîul mizerabil al monştrilor ce se vor respectaţi(marii capi pupăcioşi de popouri)? Se vor respectaţi cînd ei nu respectă sau se vor lăudaţi în timp ce ei dau dovadă de mojicie şi neseriozitate? Profită că capul e acoperit de păr(fost1) şi-l cheleşte pe cel care a pus frunzele la locul lor? ”eroi” au fost în cartea de istorie sau în Almanahul Istoric de altă dată, la momentul de faţă în democraţia ”minunată” pe care o trăim, termenul sau cuvîntul: erou, nu poate fi alocat sau acaparat de un turnător ce se vrea respectat. Noiembrie e luna în care cade bruma pe sufletul celor turnaţi prin scoatere sau hărţuire, nu şi a celor evitaţi sau ocoliţi de vînt. Poate se va vedea altfel totul în practică, dar real şi adevărat…

 5. Era in misiune sa croiasca culoar in trafic coloanei lui Gabi Oprea desi legea nu prevede ca functia ar putea beneficia de acest protocol.

 6. comentariul unui politist

  Un polițistin a day

  De ce vă e frică să spuneți că oprea (cu O mic) se deplasează zilnic (da…zilnic…) cu coloana oficială oriunde vrea mușchiul lui, iar polițiștii de la Rutieră îndură intemperiile vremii și toacă nervii conducătorilor auto. Ar trebui să răspundă ….să fie tras la răspundere acest general de carton. Da….eu sunt polițist și vorbesc în cunoștință de cauză …. iar șefii îi fac pe plac pentru a-şi păstra scaunele obținute dubios. Oare cât mai trebuie să suportăm mizeriile dictatorilor care ne conduc???
  Veți vedea că mâine poimâine acest eveniment va fi dat uitării, la fel ca și restul cazurilor în care au avut de suferit, sau chiar şi-a pierdut viața polițiști, iar cei responsabili își văd în continuare de viață și de funcțiile ocupate dubios. În cel mai rău caz va fi găsit un țap ispășitor. ….și gata…
  RUȘINE OPREA….RUȘINE M.A.I. și toți lingăii care conduc…

 7. Daca acest politist facea parte din coloana oficiala a unuia dintre politicienii pe care A3 nu ii place, astazi erati toti in verva acuzand.
  Asa, pt ca facea loc pt izmenarul de oprea care se grabea acasa sa prinda si el vocea romaniei, sunteti tacuti ca pestele .

 8. am intzeles ca il ducea pe Oprea acasa de la restaurant..si Oprea a trecut pe linga el fara sa Oprea-sca..La romani exista vorba” esti prost de dai in gropi”!

 9. Cand un politist intra intr-o groapa semnalizata mai mira pe cineva ca soferii romani sunt codasi in lume intr-un clasament al conducatorilor auto? Cu asa politisti la rutiera si instructor la scolile de soferi care habar nu au de regulile de circulatie nu este de mirare locul ocupat in acest clasament.
  La noi se pare ca la o astfel de lucrare trebuia inchisa circuklatia in jumatated e oras sa nu cada Dorelul politiei in ea.

 10. PS: Oprea l-a avansat ca era in coloana lui sau pentru ca a cazut in groapa? Cred ca pentru prezenta in coloana lui caci la o astfeld e greseala nu vad motive de avansare. Poate o prelucrare cu toti cei de la circulatie sau din coloanele oficiale sa fie atenti si pe unde merg sa nu dea in gropi.

Leave a Reply