Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, miercuri, comentând recentele afirmaţii ale lui Traian Băsescu, despre implicarea SRI în campania electorală, că Băsescu minte şi că e “mort de frică” în privinţa declaraţiilor pe care le va face Elena Udrea ca să ajungă şi el la închisoare.

Ponta a fost solicitat să comenteze declaraţiile făcute marţi seara de Traian Băsescu referitoare la faptul că în ultimele şase luni în SRI s-a creat o falie şi că fostul director George Maior l-a susţinut în campanie, în timp ce actualul interimar, Florian Coldea, l-a susţinut pe Iohannis.

“Domnul Băsescu face ceea ce a făcut de când îl cunosc eu – nu-l cunosc de mic copil – şi anume minte şi, mai mult, însă, ceea ce n-am prea văzut la domnul Băsescu, dar mă bucur să văd, e mort de frică. Aseară am văzut un Băsescu mort de frică. Ce-o să spună doamna Udrea să ajungă şi el în închisoare? Eu sper ca doamna Udrea să spună tot adevărul”, a spus Ponta.

Solicitat să comenteze şi declaraţia lui Băsescu referitoare la faptul că el ar fi chemat-o pe Elena Udrea pentru a discuta nominalizarea Laurei Kovesi la DNA, Ponta a menţionat: “Repet, minte întotdeauna şi în plus acum e mort de frică. (…) Poate se duce şi acum să o asigure pe doamna Udrea de tot sprijinul, să nu cumva să-l treacă şi pe el”.

7 COMMENTS

 1. De data aceasta dnul Ponta are …dreptate.Pacat ca n-a actionat atunci cand basescu i-a fost servit pe farfurie de 7,5 milioane de romani.Si in proverb se spune ca ..DORINTA ARZATOARE DE MARIRE…duce la pierzanie.

  • Basescu a zis aseara doua lucruri importante:
   1. El se pregatea sa-l dea afara pe Coldea iar serviciile secrete i-au dat un raport legat de fotografiile de la Paris. Dupa ce l-a citit NU l-a mai dat afara pe Coldea. De aici rezulta ca n-a fost Coldea vinovat. Ci servicii straine Romaniei. As zice nemtii. De-aia nu l-a mai dat basescu afara pe Coldea, ca gen coldea nu mai conta,el e o marioneta a altora, a licuriciului care a preluat conducerea Romaniei in speta nemtii, ca astia sunt asa ciobani.
   2. El a zis ca serviciile secrete daca isi pun in gand sa termine mediatic un om e “vai de steaua lui”. A fost cazul lui Antonescu terminat mediatic de SRI, a lui Ponta teminat tot de SRI in campania electorala si la vot, a lui Udrea pe care o mitraliaza non stop din noiembrie.

 2. Ar trebui introdus si la noi fiindca i-ar mai disciplina pe acei tineri(din categoria manelisti,melteni,a celor fara 7 ani de acasa..) i-ar calii/pregatii un pic mai mult pentru viata.
  Ar trebui ca parlamentul/sri/dna sa faca o cercetare sa vada cine a fost personajul din varfurile statului (precis a fost un om al “rusilor” sau un tradator de tara ) care a decis scoaterea SERVICIULUI MILITAR OBLIGATORIU ,sa vada cine a dus,timp de 25 ani, campanii de combatere a patriotismului la romani,de negare a istoriei si traditiilor,de distrugere a invatamantului ,de distrugere a constintei sociale, a omeniei (incat sa avem astazi asemenea situatii oribile ca cea prezentata aseara de Dnul GADEA cu.. ..”dna care i se fura geanta pe strada”) si astfel sa aflam cine a fost acel personaj/personaje malefic/e care au dorit sa avem un tineret needucat/analfabet ,neomenos si indiferent .Iar daca il gasesc pe acest individ(sau indivizi) sa-i (sa le )asigure …brutaria pe viata.
  In ce priveste toate aceste probleme cat si SIGURANTA NATIONALA si SIGURANTA CETATEANULUI(mai ale la sate unde romii/romanii hoti isi fac de ..cap)) guvernul actual este …paralel si poate din acest motiv(cat si din motiv de musamalizare a lui basescu,udrea si altora ) ar trebui sa ne ….lase(sau sa mearga in DUBAI,unde se pare poate sa se simt mai bine si sa mai ia ceva lectii de la …).
  In plus comisia parlamentara(de control al SRI) trebuie sa verifice daca SRI a ..sesizat/semnalat sau NU aceste aspecte negative(in cei 25 ani ) .Daca SRI n-a semnalizat sa ..platesca .Daca a semnalat/sesizat atunci sa …platesca basescu si toti premierii care au fost in functie un cei 25 ani.
  Pacat ca si presa postdecembrista a fost complice la aceasta …deteriorare/distrugere a constiintei romanilor.

 3. Super info….cautati o va rog. Vorbim despre o maxima minciuna a lui basescu.
  A spus asa aseara ca pt intalnirea de la jud arges nu a fost informat ca e bercea acolo…etc, dar ca la urmatoarea vizita in oltenia a fost informat si nu a mai facut o. Asta era in 2009….deci sa spunem ca primea informatii dar in 2010 mircea basescu boteza nepot ce era a lui bercea…verificati, va rog

 4. curaj gaina ca te tai! cam asta e si cu Plagiatorul amicul coabitac al psihopatului chior si al ,,vidrei” vb lui CTP!!!

 5. 26/02/2015
  Celor Doi Porumbei De Mahala Cu Scarba !
  Filed under: Revista presei in versuri naive — Marcus @ 09:15 Modifică

  Ademenit de Nutzy, sirena cea perversa
  Chiombila-i azi epava, pe un recif imersa.
  Ex-flatulentul voda, Romeo-n mahala,
  Isi apara Julieta, o biata muhaia.

  Tronat-au ani de zile si au furat cu sacu’
  Duduia astazi, insa, vazu ce-nseamna dracu’.
  Cand meditand pe vine, pe un w.c. turcesc,
  Duios si-aduce-aminte de fastul cel regesc.

  Vrea feon la mititica, designer, nou tapet,
  Si uita nesimtita ca-i doar un mic borfet,
  Turnata de cocosu, fartatu-ntru mangleala,
  Ea neaga cu tarie acuze de ciordeala.

  Iar voda-nviagratu’, uitand ca e bunic,
  Isi apara produsul ca Praslea cel Voinic.
  Dur sare la bataie, la foc automat,
  Sperand ca dand din gura o scoate din rahat.

  Numai ca saracutu’, lovit de-alcool in devla,
  Vorbind, el se acuza si-ntinde mucu’-n mecla.
  Stiutele-I manevre de securist coclit,
  Fac doar deliciul presei: biet cabotin basit.

Leave a Reply