ponta-arnold-300x168

Deci e lovitura…. Victor Ponta s-a intalnit cu Arnold Schwarzenegger. Misto, ca sa zic asa. Mie mi-a placut tare filmul asta cind eram in liceu, la Constanta.
Am si acum filmul pe dvd, in caz ca ma napadesc nostalgiile.

Intrebare : l-o fi intrebat Ponta pe Schwarzenegger cum e sa coabitezi cu Terminatoru’ ca sa-l invingi in cele din urma ?

In film, Terminatoru’ nu moare niciodata, nici aruncat in topitoria otelariei, dupa ce a fost calcat cu tirul, explodat si pus la presa hidraulica de 100 de tone. In seriile urmatoare, Terminatoru’ asta devine chiar baiat bun si apare altul si mai rau, deghizat in “om al legii”, care-si ia cartuse explozive multe in mufa, dar i se reface ecranarea mereu, ca intr-un cosmar fara sfarsit.

Terminator1984movieposter

Daca tot facem o colaborare cu fostul guvernator republican al Californiei, n-am putea modifica replica pentru Terminatoru’ nostru ?

Ceva de genul : I’ll (never) be back?

132 COMMENTS

 1. Exotic! Dar noi avem terminatoru’ nostru, dambovitean din fibra lui genetica, nemuritor, indestructibil, invincibil, bucatica rupata din copacul milenar care le da romanilor genii la fiece mie de ani! Bine, de data asta doamna pom s-a grabit un pic, ca avuram doi in mai putin de 50 de ani, dar noi nu ne suparam, ba chiar ne place, ca ne mentine activi, supli, ageri si putini!!

   • Petromul aduce mai multi bani, insa ACCEASI pondere in PIB ca in 2002. Atunci cand barilul era 28 de dolari, desigur. E usor sa minti, e greu sa minti corect.

    • SOS ! Asta ce mai este ???? Stiati ?

     Conform deciziei UE, Israelul controlează datele personale ale românilor!
     MONITORIZAREA ROMANILOR DE TIP
     BOLSEVIC-MODERN , VIA ISRAEL

     IATA DE CE INSISTA GUVERNANTII NOSTRI SA COLECTEZE TOATE DATELE PERSONALE ALE ROMANILOR:

     Conform deciziei UE, Israelul controlează datele personale ale românilor!

     Iata ultimul “beneficiu” al apartenentei noastre la noua Uniune Sovietica, adica UE: absolut toate datele noastre personale, urmeaza sa fie transferate pentru “pastrarea în siguranta deplina”, statului Israel. Fireste, ele vor fi tinute la curent în timp real. De ce se face asta? Asa, pentru ca baietii pot sa o faca! Nu se ofera absolut nici o justificare pentru aceasta aberanta masura anti-libertate si nici nu este vorba de vre-o reciprocitate.

     Nu întreaba nimeni dintre “reprezentantii” nostri ce treaba are statul evreu cu numele, chipurile si vârsta copiilor nostri, cu parerile noastre politice si cu starea de sanatate a românilor precum rezultata din fisele de asigurare ale CAS? Dar cu veniturile noastre si cu numerele de telefon sunate, cu rudele si prietenii nostri, bagati împotriva vointei lor într-o uriasa baza relationala de date?

     Domnilor politicieni de la putere,de-aceea am intrat noi în UE, ca sa ne dati pe tava unora care nu au nici o treaba cu Europa, înafara faptului ca ne cumpara literalmente tara de sub noi si înfaptuiesc în ascuns planuri secrete de colonizare a României, împreuna cu guvernantii nostri ?

     Are cineva idee daca romanii au fost pusi la curent cu faptul ca, pe 31 ianuarie CE a aprobat transferul datelor personale ale cetatenilor tarilor membre, catre Israel ? Decizia adoptata pe 31 ianuarie 2011 prin care se prevede transferul datelor personale ale cetatenilor CE catre Israel explica faptul ca acest Stat raspunde directivei 95/46 privind protectia datelor. Justificarea deciziei nu apare in text.

     Comisarii nostri au fost de acord cu aceasta decizie? Cum se justifica hotararea?

     Date personale inseamna numerele de telefoane,conturile bancare,datele de sanatate, familia, deplasarile.. TOATE datele pe care guvernele statelor membre le colecteaza despre noi.

     Toate Statele trebuie sa puna in aplicare directiva 95/46 in termen de trei luni….

     Iata textul in cauza, pentru cititorii care nu cred cele relatate mai sus:

     Decizia Comisiei

     din 31 ianuarie 2011

     în temeiul Directivei 95/46/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind nivelul de protecție adecvat asigurat de Statul Israel privind prelucrarea automată a datelor cu caracter personal

     [notificată cu numărul C(2011) 332]

     (Text cu relevanță pentru SEE)

     (2011/61/UE)

     COMISIA EUROPEANĂ,

     având în vedere Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene,

     având în vedere Directiva 95/46/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 24 octombrie 1995 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date [1], în special articolul 25 alineatul (6),

     După consultarea Autorității Europene pentru Protecția Datelor,

     întrucât:

     (1) În temeiul Directivei 95/46/CE, statelor membre li se cere să ia măsuri astfel încât transferul datelor cu caracter personal către o țară terță să poată avea loc numai în cazul în care țara terță în cauză asigură un nivel adecvat de protecție și în cazul în care legile statelor membre care pun în aplicare alte dispoziții ale directivei sunt respectate înainte de transfer.

     (2) Comisia poate constata că o țară terță asigură un nivel adecvat de protecție. În acest caz, datele cu caracter personal pot fi transferate din statele membre fără să fie nevoie de garanții suplimentare.

     (3) În temeiul Directivei 95/46/CE, nivelul de protecție a datelor trebuie evaluat ținând seama de toate împrejurările care au legătură cu o operațiune de transfer de date sau cu o serie de operațiuni de transfer de date și acordând o atenție specială mai multor elemente relevante pentru transfer, enumerate la articolul 25.

     (4) Având în vedere diferitele abordări privind protecția datelor din țările terțe, evaluarea caracterului adecvat trebuie efectuată și orice decizie în temeiul articolului 25 alineatul (6) din Directiva 95/46/CE trebuie adoptată și pusă în aplicare astfel încât să nu creeze discriminări arbitrare sau nejustificate față de țările terțe în care există condiții similare ori între acestea, și să nu se constituie o barieră mascată în calea comerțului, ținând seama de angajamentele internaționale actuale ale Uniunii Europene.

     (5) Sistemul juridic din Statul Israel nu dispune de o constituție scrisă, însă Curtea Supremă din Statul Israel a acordat un statut constituțional anumitor “legi de bază”. Această “legislație de bază” este completată de o jurisprudență extinsă, întrucât sistemul juridic israelian aderă în mare măsură la principiile dreptului comun. Dreptul la protecția vieții private este inclus în legislația de bază: “Demnitate umană și libertate”, în secțiunea 7.

     (6) Standardele legale pentru protecția datelor cu caracter personal în Statul Israel sunt bazate în mare parte pe standardele stabilite prin Directiva 95/46/CE și sunt prevăzute în Legea privind protecția vieții private 5741-1981, modificată ultima dată în 2007 pentru a stabili noi cerințe privind prelucrarea datelor cu caracter personal și organizarea detaliată a autorității de supraveghere.

     (7) Legislația în domeniul protecției datelor este completată, de asemenea, de decizii guvernamentale privind punerea în aplicare a Legii privind protecția vieții private 5741-1981 și organizarea și funcționarea autorității de supraveghere, bazată în mare parte pe recomandările formulate în raportul adresat Ministerului Justiției de către Comitetul de examinare a legislației în ceea ce privește bazele de date (raportul Schoffman).

     (8) Mai multe instrumente juridice care reglementează diferite sectoare, precum legislația din sectorul financiar, reglementările în domeniul sănătății și registrele publice, conțin, de asemenea, dispoziții privind protecția datelor.

     (9) Standardele juridice în materie de protecție a datelor aplicabile în Statul Israel includ toate principiile de bază necesare pentru a asigura un nivel adecvat de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal din bazele de date automatizate. Capitolul 2 din Legea privind protecția datelor 5741-1981, care prevede principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal, nu se aplică prelucrării datelor cu caracter personal din bazele de date neautomatizate (bazele de date manuale).

     (10) Aplicarea standardelor juridice în materie de protecție a datelor este garantată prin căi de atac de ordin administrativ și judiciar, precum și printr-un control independent exercitat de autoritatea de supraveghere, și anume de Autoritatea privind legislația, informația și tehnologia din Statul Israel (ILITA), care este învestită cu atribuții de investigație și intervenție și care acționează în deplină independență.

     (11) Autoritățile israeliene responsabile de protecția datelor au dat explicații și asigurări referitoare la modul în care trebuie interpretată legislația israeliană și au confirmat că legislația israeliană privind protecția datelor este pusă în aplicare conform acestei interpretări. Prezenta decizie ține seama de explicațiile și asigurările respective și este, prin urmare, condiționată de acestea.

     (12) Prin urmare, ar trebui să se considere că Statul Israel asigură un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, astfel cum este prevăzut în Directiva 95/46/CE, în ceea ce privește transferurile internaționale automatizate de date cu caracter personal din Uniunea Europeană către Statul Israel sau transferurile neautomatizate supuse unor prelucrări automatizate în Statul Israel. Pe de altă parte, transferurile internaționale de date cu caracter personal din UE către Statul Israel, atunci când atât transferul în sine, cât și prelucrarea ulterioară a datelor se efectuează exclusiv prin mijloace neautomatizate, nu intră sub incidența prezentei decizii.

     (13) Pentru a asigura transparența și pentru a garanta capacitatea autorităților competente ale statelor membre de a asigura protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor lor cu caracter personal, trebuie specificate circumstanțele excepționale în care poate fi justificată suspendarea anumitor fluxuri specifice de date, fără a aduce atingere constatării unui nivel adecvat de protecție.

     (14) Constatările prezentei decizii privind nivelul adecvat de protecție se referă la Statul Israel, astfel cum este definit în conformitate cu dreptul internațional. Transferurile ulterioare către un destinatar din afara Statului Israel, astfel cum este definit în conformitate cu dreptul internațional, ar trebui considerate transferuri de date cu caracter personal către țări terțe.

     (15) Grupul de lucru pentru protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, stabilit în temeiul articolului 29 din Directiva 95/46/CE, și-a dat avizul favorabil cu privire la nivelul adecvat de protecție a datelor cu caracter personal în ceea ce privește transferurile internaționale automatizate de astfel de date din Uniunea Europeană sau transferurile neautomatizate supuse unor prelucrări automate în Statul Israel. În avizul său favorabil, grupul de lucru a încurajat autoritățile israeliene să adopte noi dispoziții care să extindă aplicarea legislației israeliene la bazele de date manuale, care să recunoască în mod explicit aplicarea principiului proporționalității la prelucrarea datelor cu caracter personal în sectorul privat și care să interpreteze excepțiile pentru transferurile internaționale de date în conformitate cu criteriile prevăzute în documentul său de lucru privind interpretarea comună a articolului 26 alineatul (1) din Directiva 95/46/CE [2]. Acest aviz a fost luat în considerare pentru pregătirea prezentei decizii [3].

     (16) Comitetul instituit în temeiul articolului 31 alineatul (1) din Directiva 95/46/CE nu a emis un aviz în termenul stabilit de președintele acestuia,

     ADOPTĂ PREZENTA DECIZIE:

     Articolul 1

     (1) În sensul articolului 25 alineatul (2) din Directiva 95/46/CE, se consideră că Statul Israel oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeană în ceea ce privește transferurile internaționale automate de date cu caracter personal din Uniunea Europeană sau în cazul transferurilor neautomate, dacă aceste sunt supuse unor prelucrări automate în Statul Israel.

     (2) Autoritatea israeliană competentă în materie de supraveghere a aplicării standardelor juridice privind protecția datelor în Statul Israel este “Autoritatea privind legislația, informația și tehnologia din Statul Israel (ILITA)”, menționată în anexa la prezenta decizie.

     Articolul 2

     (1) Prezenta decizie se referă exclusiv la nivelul adecvat de protecție oferit în Statul Israel, astfel cum este definit în conformitate cu dreptul internațional, în vederea îndeplinirii cerințelor de la articolul 25 alineatul (1) din Directiva 95/46/CE și nu aduce atingere altor condiții sau restricții care pun în aplicare alte dispoziții din directiva menționată anterior care se referă la prelucrarea datelor cu caracter personal în statele membre.

     (2) Prezenta decizie se aplică în conformitate cu dreptul internațional. Aceasta nu aduce atingere statutului Înălțimilor Golan, Fâșiei Gaza și Cisiordaniei, inclusiv Ierusalimului de Est, astfel cum este definit în conformitate cu dreptul internațional.

     Articolul 3

     (1) Fără a aduce atingere atribuțiilor lor de a lua măsuri pentru a asigura respectarea dispozițiilor naționale adoptate în temeiul unor alte dispoziții decât cele prevăzute la articolul 25 din Directiva 95/46/CE, autoritățile competente din statele membre își pot exercita atribuțiile pentru a suspenda fluxurile de date către un destinatar din Statul Israel în vederea protejării persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal ale acestora, în următoarele cazuri:

     (a) atunci când o autoritate israeliană competentă a stabilit că destinatarul încalcă standardele de protecție aplicabile; sau

     (b) atunci când este foarte probabil ca standardele de protecție să fie încălcate, există motive întemeiate să se creadă că autoritatea israeliană competentă nu ia sau nu va lua măsuri adecvate și în timp util pentru a rezolva cauza respectivă, continuarea transferului ar crea un pericol iminent de prejudiciere gravă a persoanelor în cauză, iar autoritățile competente din statul membru au depus eforturi rezonabile în aceste circumstanțe de a avertiza partea responsabilă de prelucrarea datelor din Statul Israel și i-au oferit posibilitatea de a răspunde.

     (2) Suspendarea încetează de îndată ce sunt asigurate standardele de protecție, iar autorității competente din statele membre în cauză i se aduce la cunoștință acest lucru.

     Articolul 4

     (1) Statele membre informează fără întârziere Comisia cu privire la măsurile luate în temeiul articolului 3.

     (2) Statele membre și Comisia se informează reciproc cu privire la cazurile în care măsurile luate de autoritățile israeliene răspunzătoare de respectarea standardelor de protecție nu asigură această respectare a standardelor.

     (3) În cazul în care informațiile culese în temeiul articolului 3 și al alineatelor (1) și (2) din prezentul articol demonstrează că un organism însărcinat cu asigurarea respectării standardelor de protecție în Statul Israel nu își îndeplinește eficient rolul, Comisia informează autoritatea israeliană competentă și, în cazul în care este necesar, prezintă un proiect de măsuri în conformitate cu procedura prevăzută la articolul 31 alineatul (2) din Directiva 95/46/CE în vederea abrogării sau suspendării prezentei decizii ori a limitării domeniului de aplicare a acesteia.

     Articolul 5

     Comisia evaluează punerea în aplicare a prezentei decizii și raportează orice constatare pertinentă comitetului înființat în temeiul articolului 31 din Directiva 95/46/CE, incluzând orice dovadă care ar putea afecta constatarea de la articolul 1 din prezenta decizie conform căruia protecția datelor în Statul Israel este adecvată, în sensul articolului 25 din Directiva 95/46/CE, precum și orice dovadă din care rezultă că prezenta decizie este aplicată în mod discriminatoriu. Comisia va monitoriza, în special, prelucrarea datelor cu caracter personal în bazele de date manuale.

     Articolul 6

     Statele membre iau toate măsurile necesare pentru a se conforma prezentei decizii în termen de 3 luni de la data notificării acesteia.

     Articolul 7

     Prezenta decizie se adresează statelor membre.

     Adoptată la Bruxelles, 31 ianuarie 2011.

     Pentru Comisie

     Viviane Reding

     Vicepreședinte

     [1] JO L 281, 23.11.1995, p. 31.

     [2] Documentul WP114 din 25 noiembrie 2005.

     Disponibil la adresa: http://ec.europa.eu/justice_home/fsj/privacy/docs/wpdocs/2005/wp114_en.pdf

     [3] Avizul 6/2009 privind nivelul de protecție a datelor cu caracter personal în Israel. Disponibil la adresa: http://ec.europa.eu/justice_home/fsj/privacy/docs/wpdocs/2009/wp165_en.pdf

     ————————————————

     ANEXĂ

     Autoritatea competentă în materie de supraveghere menționată la articolul 1 alineatul (2) din prezenta decizie:

     The Israeli Law, Information and Technology Authority (Autoritatea privind legislația, informația și tehnologia din Statul Israel)

     The Government Campus

     9th floor

     125 Begin Rd.

     Tel Aviv

     Israel

     Adresa poștală:

     P.O. Box 7360

     Tel Aviv, 61072

     Tel.: +972-3-7634050

     Fax: +972-2-6467064

     E-mail: ILITA@justice.gov.il

     Site: http://www.justice.gov.il/MOJEng/RashutTech/default.htm

 2. Super tare articolul tau Radule! Ma amuza incheierea..:)) Ma bucur
  cand ne mai povestesti si cate ceva despre tine; uite, daca nu scriai azi despre Terminator, n-aveam de unde sa stiu ca ti-a placut filmul.
  Poate ne scapa “natura” de cosmarul nostru- Terminatoru’ de la Cotroceni.
  PS: mai spune te rog cate ceva despre tine, cand erai in liceu, din perioada cat ai fost student la Timisoara si la jurnalistica, ce faceai cu prietenii? Ce iti placea cel mai mult sa faci in timpul liber? Citeai mult, mergeai la teatru, iti placea sa mergi la discoteci( sau erai mai retras?) 🙂 Povesteste orice iti place tie- mie imi plac foarte mult si poantele tale…Multumesc.

  Cu apreciere, :)*

  Gabriela B

    • Si mintea ta cam arde….Doar n-o sa stam 3/4 din viata in c…ul lui Bahsescu! Daca iti doresti asta, mergi in fata la Cotroceni si protesteaza zilnic, poate il faci sa plece, cine stie??…:))

     • Cred ca hormonii tai au luat-o razna ! Da’ rau de tot ! Cum sa inceapa omu ‘ sa-si povesteasca viata si …. nebuniile pe care le facea cu prietenii prin liceu , zau asa ! Impune-ti si tu o limita ca te faci de ras pe-aci , mai , Evangelina , mai !

     • Mai namibe mai lasa-ma cu teoria ta de fata batrana…Tu te faci de ras, nu eu!! Iti patineaza neuronul…mergi repejor si pune-l la racoare sa nu ia foc…:)))

     • Hopaaaa, cineva vrea sa se combineeeee. 😀 Acu’ mai pa serioaselea: Nu cred ca un om trebuie sa-si expuna pe internet viata personala. La noi, facebuci-ul este plin de toate vietile romanilor si mai ales de pozele si de datele lor personale. CNP-uri inca n-am gasit, dar nu se stie. Penibil…

   • Poate folosea….ce era interzis?? Daca nu te intereseaza decat dosul prezidential, in toata viata ta, vorbeste doar despre el…

 3. ne lasam condusi de cei care de vor binele teoretic dar si de cei care mai ales nu. chiar cel ales cum spunea, are ceva de spus in justitie.suntem un popor de supusi?in romania nu gasim un terminator? daca nu ne meritam soarta>

 4. Sa aplaudam aceasta noua coabitare.Probabil s-a obisnuit cu prima si..i-a placut.Terminand cu gluma …speram ca pactul de coabitare facut cu guvernatorul ,este strict formal pentru…a adormi pe basisti si ..pentru a scapa de criticile lor si in a avea liniste “in aducerea prosperitatii” in ROMANIA(pentru cine?…vom vedea).Poate din acelasi motiv de oportunitate…poate sa puna umarul la ….”inchiderea” ANTENEI 3 si atunci…va scapa si de criticile stapanilor din UE.Glumesc,fiindca stie si el ca fara ANTENA 3 …USL ar fi fost ….la maxim 40%.

 5. Individul Ponta este exact ceea ce nu merita cei care au inghetat de frig anul trecut in Piata Universitatii strigind pentru noi toti jos cu banditul de la cotroceni si clica lui si jos cu UMILINTA natiei romane. Se pare ca acesti socialisti criminali vor scapa si nu vor fi judecati niciodata pentru greselile pe care le-au facut si le fac in continuare. Ponta nu este altceva decit josnicul VIORICA. Ca si Zgonea = Birladeanu si asa mai departe. Niste fatarnici de 2 lei precum Nastase, Iliescu sau basescu. In Romania saraci intretin nesimtitii de la SIE, SRI, ANI, CNA etc, etc. iar politicieni se folosesc de mass media la fel cum amatorii de sex se folosesc de rapandulele de pe centura. Am citit multe articole in care ziaristii ni se pling noua cititorilor de nemernicia raportului MCV. Ma intreb? Ei ziaristii nu sunt tot cetateni? De ce ni se pling noua? De ce nu fac nimic ca sa isi apere drepturile? Noi sa le aparam si pe ale lor? Ei stiu sa scrie. Ei stiu sa vorbeasca mai bine decit noi astia simpli si saraci.

 6. Hasta la vista baby,daca este sa vina Arnold in Romania sa-si ia si bazooka cu el!Eu as zice Terminatoru’vs Exterminatoru’,daca mai apare si Predatoru’succesul e garantat!Dar pana vine el continuam tranta!

 7. Coabito Ergo Sum reprezinta o valoare derizorie neprielnica poporului roman, dar uzitata schizofrenic de o clasa politica inept basificata. Terminatorul este de fapt o infectie, care trebuie tratata cu anti-COABIOTICUL parasirii definitive a scenei institutiei prezidentiale. Toate institutiile basificate, necesita o asepsie profunda. Insa, alesii USL prospera pe aceleasi mizerii precipitate.

 8. Avem noi nu unul ci mai multi is in gasca.Se numesc PUTERE si OOZITIE de 23 de ani extermina Romania .Mai au nitel si o TERMINA.

 9. daca tot colaboreaza cu guvernatorul basescu in ciuda celor 7.4milioane ce-ar fi sa-i dam replica:”we’ll (never)vote USL?

 10. Eu cred ca exista o solutie ca sa termini Terminatorul nostru.
  Terminatorul nostru este altfel decat cel din film. Ala era singur. Al nostru nu exista fara trepadusi (cei cu replica: “Sa traiati, sefu! am inteles! se rezolva”)sau yes-man.
  Daca ii cureti unul cate unul trepadusii (legal, cu audituri de la Curtea de conturi, cu verificari de la Dlaf, cu verificari ale DIICOT, cu sprijin de la maretul DNA)ajungi la Terminator. Totul cat se poate de legal. Experienta demonstreaza ca trepadusii terminatorului nostru sunt foarte buni executanti dar stau mai prost cu ganditul. Si nu si-au dat seama cum sa acopere unele fapte. Le-au lasat in voia sortii, ca si-asa nu vine nici Curtea de Conturi, nici DIICOT, nici nimeni cu atributii de control din tara asta sa ii verifice pe trepadusii harnici ai Terminatorului. Deocamdata, probabil, aceste institutii platite din banii prostilor buni de muls, or fi avand frana trasa (de vreun yes-man de-al Terminatorului). Hai, care deblocheaza frana?

 11. Americanii nu recunosc un extraterestru nici cand vorbesc cu el desi se lauda ca sunt experti si fac filme scifi..Nici rusii nu se pricep,nu observa cand guvernul si Putin sunt rapiti de extraterestri si obligati sa sustina partea gresita,in Siria,Assad este un extraterestru antropofag de pe Steaua Sirius,el mananca musulmani,nu ar fi paguba daca ar manca cativa,ceea ce nu vad rusii este ca omoara de 1000 de ori mai mult decat poate manca si atata carne se strica..,Rusii sa ii spuna lui Assad ;Don’t kill more than you can eat,and eat more vegetables than meat!nici un mort in plus ca va luam pe sus!

 12. …misto, misto ca-si traieste ponta fanteziile copilariei …. da’ asta noua. fraierilor de am votat si demiterea lui basescu si usl-ul, noua fraierilor la ce ne foloseste?
  sau poate asa cum in “iepoca de aur” clasa muncitoare minca caviar prin reprezentantii sai, alesi “democratic”, acum, ponta ne ajuta si pe noi sa ne traim diverse fantezii, prin el, democratic ales, la rindul sau ? 😀
  poate is face ponta un implant de demnitate, o perfuzie cu mindrie si ceva steroizi de pe la schwarzenegger, cit sa capete cojones sa dea de pamint cu famiglia marinarului in frunte cu el… si apoi sa-si puna la cojones pedale de bicicleta ca sa mearga calare pe ele la bruxel sa le spuna FUNCTIONARILOR DESEMNATI de teapa lui baroso ca romania nu e colonie si ca el, ponta nu e sluga cu suflet de cirpa, e prim ministru si ca romanii au alta alegere decit fanteziile ce bintuie mintile functionarilor ue.
  si sa le spuna ca sintem nascuti liberi si nu in datorie, ca sintem cetateni ai unui stat suveran, si nu iobagii lor.

 13. Să ne păzească DUMNEZEU de soarta ca,Traian Băsescu să poată fi exorcizat doar prin post și rugăciune,că deja de 5 ani am exagerat cu postul ăsta.Asta dacă este să o luăm așa…BIBLIC 😀

 14. Vestea bună este că pe suferința oamenilor,românilor,Antena 3 este nominalizată la New York la best drama!
  Cică Mihai Gâdea se bucură,e foarte fericit!Îi sugerez să vegheze asupra copilului lui cum doarme,ca să fie fericit!
  Nu zic,mă bucur că Antena 3,va fi și mai apreciată și și mai luată drept țintă de către băsiști invidioși,dar oare când va câștiga Antena 3 pentru reportaje ce nu implică atât suferința umană?
  Ieri am fost fericit,am uitat de probleme 3 ore alături de Draga Olteanu Matei.Astăzi maă bucur pentru Antena 3 dar nu sunt fericit.
  Și voi ați dat greș în lupta împotriva lui Traian Băsescu!
  Voi doar ați constatat și Traian Băsescu rămâne la Cotroeni!
  De ce nu ieșiți cu noi în stradă?Vouă nu vi se fac abuzuri?
  Eu cred că vi se fac!Abuzuri grave!
  Stând doar cu dana Grecu constatând în fotoliu,mâine poimâine,cu acordul Europei de data asta,o să se închidă și Antena 3 și nu-mi doresc lucru ăsta!
  Mihai Gâdea a ieșit la plimbare o dată,apoi…Mircea Badea s-a mai mișcat dar voi?Unde sunteți Antena 3?În fotoliu nu rezolvăm mai nimic!mutați-vă fotoliul în stradă!

  • Sigur ! Sa formeze o trupa de comando si in fruntea “multimii din case” sa purceada la eliberarea tarii de sub ocupatie. Cam asa, nu ?!

 15. Arnold Schwarzenegger trebuie sa invete de la ponta cum poti sa-ti extermini propriul popor… si nu e nimic complicat este o lectie foarte simpla: trebuie sa fii un lacheu supus al mafiei fmi… atit si nimic mai mult

  p.s. se vehiculeaza ca de la 1 ianuarie 2014 se modifica si impozitele pe case… cica o sa fie un pic mai mult de dublu… asta insemana sa ai gindire de lacheu exterminator feroce… BRAVOOOOOOOOOOOOOOO POOOOOOOOOOOOOOOOOONTAAAAAAAAAAAAAA esti viitorul stralucit al fmi in Romania dupa securismul basist

  • Sa modifice da sa ne tripleze si noua salariile si salariul minim pe economie nu numai la ANI. Nu vedeti ca smecherii isi dau beneficii?

 16. baselu a jucat cu succes , de’a lungul timpului (rau timp), mai multe personate Schwarzeneggeriene. A fost Predatorul economiei, Conan Distrugatorul sistemelor de sanatate si invatamant, The Eraserul arhivelor securitatii. A jucat mereu in “true lies” impanat cu cateva secvente de tip “total recall” soldate cu larimi si pixeli albastri.

  Poate il ia consilier in locul lui Wesley Clark 🙂 . Despre care am vazut cat de eficace a fost in stabilirea unui rapot rezonabil cu ambasada SUA.

 17. Un gust mai amar decat comportarea postalegeri a lui Ponta si implicit a PSD , nu mi-a fost dat sa am pana acum.
  ” Ce vesel ti-a iesit poporu-n cale
  Cu paine si cu sare
  Mantuitorul lui credea ca vine”…..
  Si “mantuitorul” Ponta s-a dovedit a fi un tradator de cea mai joasda speta. Mi-e scarba !! PUOAH !!!!!

 18. Si cind nu ai nimic de spus d-le Tudor tot reusesti sa “convertesti” “poporul” impotriva lui Ponta -e ordin sau nu-l inghiti?ce-i reprosezi ca s-a dus la Viena si s-a intilnit cu prim ministrii ,cu barosso cu OMV,Erste ?E nevoie de constructie nu de demolare continua .Sint de acord cind trageti semnale si vad ca Ponta e atent si rezolva ,ce ii reprosati ca nu e ca basescu sa se amestece in justitie ?

  • mai nea gigi pescaru, ti-am mai raspuns de nu stiu cite ori : esti repezit, gandesti cu sincope si reactionezi ca atare.

  • Mai Gigele lasa ne frate cu Ponta pe ce lume traiesti si daca traiesti fi frate cu picioarele pe pamint..pai cind si-au vazut purceaua in carutza acum i-si bate joc de oamenii care i-au votat nu vezi cit de curve sunt cu 2 fetze

   Dragnea: USL nu are în plan suspendarea preşedintelui. Toată lumea e mulţumită că Băsescu şi Ponta colaborează

   Vicepremierul PSD Liviu Dragnea susţine că USL nu are în plan suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, mai mult, în opinia sa, colaborarea dintre Guvern Ponta şi şeful statului “nu face rău României”

   “Cred că liniştea care există acum pe piaţa politică sau colaborarea instituţională dintre Guvern şi Preşedinţie nu face rău României. (…) USL nu are în plan nici o suspendare. Eu personal, nu îmi doresc să mai ajungem la o suspendare, nu văd de ce am ajungem la o nouă suspendare. Toată lumea este mulţumită că cele două instituţiii colaborează, cei doi oameni colaborează. Nu văd de ce trebuie să ajungem acolo. Astă-vară a fost cu totul altceva, a fost o tensiune politică şi socială dusă aproape de paroxism care a dus la referendum, dar anul acesta trebuie să fie unul stabil, un an cu linişte. În concluzie, USL nu are în plan aşa ceva, nu s-a discutat şi nu vrem să ajungem la aşa ceva”, a declarat Dragnea, la RTV.

   Liderul PSD a precizat că un demers împotriva şefului statului nu va fi necesar decât în condiţiile în care Băsescu “ia Constituţia, o rupe, o calcă în picioare, îi dă foc şi nu mai ţine cont de nimic”.

   “Din ce am văzut în ultima perioadă, omul îşi vede de treabă la Cotroceni, îşi îndeplineşte atribuţiile, sunt doi oameni care instituţional se mai întâlnesc. (…) Nu este nevoie să fie dragoste sau iubire, sunt relaţii instituţionale care trebuie să fie duse la capăt”, a mai spus Dragnea.

   Ia zi Gigele…. sa nu ma i-au de Ponta? adica nu crezi ca este bataie de joc? adica chemi peste 7 milioane de fraerii sa il Demita pe Basescu si acum faci coabitare in ce tara traim Gigele?

 19. Filmul Terminator are pentru mine multa de incarcatura emotionala,
  era o supapa cinefila.
  Cand Ponta s-o reloaded sa dea si pe la Vatican ca sa-i explice actulul papa Benedict ca prima bula papala, cea din 1572 S-A ANULAT si se numea, “Romani pontifius providentia” adica Constitutia celor care fac avvisi (avvisi – prima forma de presa libera sub forma de ziare-manuscris), bula data de papa Pius al V lea prin care incepea ostilitatea autoritatilor fata de presa anume acele avvisi erau interzise si care in viziunea Inaltului Pontif Pius V semnau ura, ofensau majestatea publica, primejduiau pacea sufletului, dadeau un rau exemplu si turburau randuielile oficialitatilor motiv pentru care bula papala a prevazut si sanctiuni de aplicat: pedepse grave riscand chiar pedeapsa cu moartea si confiscarea bunurilor, de exemplu: in 1569 papa Pius al V lea l-a condamnat si executat prin spanzuratoare pe Niccolo Franco, un gazetar care indraznise sa foloseasca liberatea de gandire printr-un astfel de avvisi.
  Ponta sa inteleaga bine si sa-i explice si lui Basescu despre bula papala, ma jigneste profund asta cu presa ca daca se intampla cu presa, cu mine ce sa mai vorbim, se scoate pulanu din prima, si facem lectia cosorului care are parte lem..noasa si parte fe..roasa.
  Cu respect,

  • E clar ca pe Biruinta nu exita presa ca pe Titanic, nu mai exista ea nici Biruinta, s-a dus dracu si armatoru, dar nici Basescu nu e papa Pius al V-lea sau ca succesorul lui papa Grigore al XIII lea care i-a urmarit cu inversunare pe cei care atentie, citeau acele foi avvisi si cum îi prindea îi condamna pe viata la galere, galera – Veche navă comercială sau militară, prevăzută cu vâsle și pânze și care era mânuită de obicei de sclavi sau de condamnați.

 20. da,PradatoruTradatoru viclean i-a pacalit(si santajat cu dosare ale unora din usl cred) pe Ponta si usl sa coabiteze cu el pt. binele tarii chipurile…replica asta cu “am sa ma intorc!” se potriveste astora de la usl cu o mica modificare :”am sa ma intorc pe partea ailalata”

  Nu dl Ponta nu e pt. bunul mers al tarii ,liniste si pace intru “reconstructia” ruinei astea,
  ci este exclusiv pt. binele Bashinatorului coabitarea asta “lasa-ma sa te las”.
  pt. ca in capul vostru se va sparge tot buboiul copt de Basire in anii lor de glorii.
  basau lucreaza la iesirea sa din scena cu pielea intreaga si are grija sa arunce totul pe guvernarea usl ceea ce nu e greu de facut,

  lumea deja a uitat de udrula videanu bok etc si “guvernul” presedintelui jucator care ne-a ingropat de tot…

  iar daca roman’lor totusi cer capul unui motoc din gasca basita, basau da si capul lui motoc si a udrulei si a bokului si a tuturor no problemo pt. basau,pielea lui e cea mai valoroasa , el sa sa scape cu bine.

  Arnold mai are replici celebre : “get to the chopper” sper ca Basau sa n-apuce. si “uzi nain milimităr” tocmai ce a recomandat doctorul pt.basau&liota lui

 21. vad ca se continua scenariul ponta cel rau si antonescu cel bun. credeam ca ceeac ce debiteaza emisiune de emisiune dana grecu nu poate sa-l influnteze si pe radu tudor, dar vorba aia, in public( la tv) se cam abtine dar pe blog nu se poate abtine. si picatura asta chinezeasca vad ca incepe sa aiba succes printre cititorii blogului. devine simpatica si ciudata in acelasi timp insistenta asta si e clar ca se ascunde ceva aicea. poate atitudinea lui ponta vizavi de voiculescu sa fie cauza? ia meditati voi ce-l injurati!

 22. Coreea de Nord a instituit legea marţială, iar liderul de la Phenian, Kim Jong-un, le-a spus soldaţilor „să fie pregătiţi pentru război”, informează presa sud-coreeană.

  Ne va termina Dumnezeu cit de curind mult nu mai este fiti mai buni si traiti in PACE

 23. Buna seara Radule! 🙂 Uite, saptamana trecuta, la Mihai Gadea in emisiune, am avut marea bucurie sa il vedem pe Florin Piersic, povestind cu umorul care il caracterizeaza, cate ceva din viata lui- a fost o mare surpriza care ne-a bucurat pe toti!( am ras cu lacrimi) :)) Seara trecuta, la Sinteza Zilei, am avut-o pe doamna Draga Olteanu Matei, care a mai povestit cate ceva, de cand era studenta la teatru, cum a debutat in roluri, cum a facut foame cand era copil,
  in niste zile in care erau nemtii la noi in tara, etc- momente absolut interesante din viata ei. Daca eu te-am intrebat despre anii studentiei, am facut-o pentru ca sunt sigura ca sute, mii de telespectatori s-ar bucura la fel ca mine, sa te cunoasca si din anii studentiei( sper ca nu te-ai suparat pentru asta). Eu iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi. Te apreciez foarte mult ca om si ca jurnalist pentru ca esti in primul rand un om cu suflet, ca iti pasa de tot ceea ce se intampla in tara si pentru ca din punct de vedere profesional, ca jurnalist esti de neegalat!( eu te consider cel mai bun jurnalist si realizator de emsiuni de la antena3).
  Pentru ca tot ai vorbit de Terminator( cel adevarat), nu “terminatoru’ neamului”, de la Cotroceni, sincer m-as bucura foarte mult, daca l-ar avea Mihai Gadea, ca invitat in emisunea Sinteza Zilei, daca tot l-a invitat V Ponta la noi in tara…:)

  Cu apreciere si respect, :)*

  Gabriela B

  • @ evangelina
   Măi, Evangelina, pe mine m-au amuzat întrebările tale, am râs cu lacrimi! 🙂 🙂 🙂 Dar, Radu Tudor este și el un jurnalist serios ce dezbate teme de interes național. Cum naiba să se apuce pe blog să povestească dacă era zglobiu sau nu, în studenție?!? 🙂 Nu e nici momentul, nici locul potrivit să-și depene amintirile în mijlocul dezbaterilor politice sau sociale ce vin, ca urmare a articolelor sale. Trebuie să înțelegi că există o anumită limită între ceea ce vrei tu să afli și ceea ce poate el să spună.

   • Mai Carla, si tu ma faci sa rad cu lacrimi…:))) Cine a spus sa o faca in “mijlocul marilor dezbateri” de interes national?? Poate sa o faca oricand, daca doreste- doar el a declarat personal la o emisiune Sinteza Zilei ca nu-i nici arogant nici genial. Toata lumea cred ca este de acord ca este de fapt un jurnalist genial, si ca nu este deloc arogant. Ca sa ajunga unde este, a avut de parcurs niste etape; pentru fata mea care va fi studenta la jurnalism din toamna, el este un model. Si ea ar dori sa stie mai multe despre viata lui din ani studentiei. Inainte de a fi intr-o anumita pozitie sociala, la un moment dat, fiecare a parcurs acele etape, step by step. Am intrebat, mi-am exprimat o opinie, o cerere. Radu Tudor poate sa mai spuna cate ceva, poate sa nu spuna, e libertatea lui sa aleaga- doar nu poate fi obligat de cineva. Intre altele, din punctul meu de vedere, tot cei care posteaza aici, au dreptul sa isi exprime opiniile. Din acest moment, puteti sa spuneti absolut tot ce doriti, nu mai raspund la nimeni. Multumesc.

 24. am auzit ca am inaintat in clasamentul “libertatii presei” de pe locul 54 pe 50 sau asa ceva.
  pai nu se poate frate asa ceva!
  .deaia europenii cu democratia in suflet vor sa o mai ingradeasca . e prea libera frate si ii timoreaza pe judecatorii cu nasu in suflet!

  ce e porcaria asta mai oameni buni,cum a putut basau sa-i corupa pe baroshii europeni? cu bani fireste.nu cumpar povestea ca ei stiu doar o parte a povesti,ce le zice monikkmacavei si restul de emisari bashiti.
  stiu ei f. bine ce hram poarta besescu si imbecilii lui si ce fapte au facut astia in romania.te doare ..de democratia si integritatea europei.asa ca..degeaba domnul Tudor,

  duca-se dracului de “europeni” va zic eu ca astia tin cu ursu!
  raul se afla si la bruxele nu numai in tara noastra,”marea familie europeana” uue e o manta(sau cum ii zice la biliard) in care scuipa basau o monica si o haineala si ni se intoarce
  +ca uistii sunt foarte linistiti vazand cum romania se duce dracu,ei dau semnale ca statu e in pericol dar nu-l vadeau pe basau cat s-a jucat de-a stalin retardat.

  stiau ca noi nu suntem buni de nimic , nu putem sa iesim din fagasul hotiei coruptiei prostiei si lipsei de organizare in care ne balacim din 89,dar atunci la ce naiba ne-au mai primit in ue?

  • sunt complici pe bani domnul Tudor,nu au fost victime.

   smenarul basau sigur a “uns” o gramada de Baroshi peacolo asta e ce stie el mai bine sa faca,dv. credeti ca aia nu stiu ce poama este manelistul basinescu si elita lui de analfabeti inzorzonati?

  • Dana Grecu este un fel de Dan Negru al Antenei 3. Prea se preface ca nu pricepe nimic. Ar fi mult mai apreciata daca si-ar respecta invitatii, prea se crede sefa. Pacat…

   • Eu nu inteleg de ce nu va uitati la posturile de radio daca nu va convine de Dana Grecu. Din partea mea are toata aprecierea, cel putin pentru ca a facut bucati, la figurat, orice PDL-ac… Ceea ce multi n-au avut curajul sa faca.

 25. Domnule Radu Tudor ! Intrebati-l pe Catalin Ivan de ce ianinte de alegeri ne chema la vot cu expresia:

  AJUTATI-NE SA SCAPAM DE BASESCU !

  O FACEA DIN ACELASI STUDIO AL ANTENEI3

 26. sunt sigur ca Ponta are tactica si tehnica in mana acun dupa ce a stat de vorba cu Arnold S. si cred ca anul asta il va “termina”.Ajuta-l Doamne!

 27. Cascadorii rasului…imi pare rau pentru dl Ivan…el incearca sa ne spuna noua ca in numele “fondurilor europene” au marit salariile acelor basisti infecti care l-au gasit pe Mircea Diaconu incompatibil???

  Superb…pana la alegeri erau “moartea”…ANI,CNA,PARCHET GENERAL..etc…toti erau slugi basiste,acum devin din ce in ce mai buni…in numele “fondurilor”.

  Cascadorii rasului…pacat ca e trist pentru noi.Baselu are orgasme(politice) unul dupa altul.

  Exista in aceasta coalitie numita USL vreo “pereche de nuci”???Sau e format exclusiv din “soprane”???

  • Eu nu sunt dezamagit de obedientul Ponta pe care-l stiam ca bombonel junior ci sunt dezamagit de Antonescu care ne tot abureste garantand pentru Ponta .

   Antonescu ne spune ca Ponta nu e basist desi multi oameni numiti de Ponta lucreaza pro-Basescu :

   – Sefa de la CNA
   – Madam Dumitrescu pusa de USL in CSM recent dar care a votat Haineala
   – Aspazia Cojocaru de la CCR care s-a sucit la Referendum
   – Ioan Rus pus sa verifice cvorumul
   – pactul Ponta Basescu

 28. Bravo Radu de 2 ori pe ziua de azi:
  1.In fiecare seara imi statea acel ‘ Bine ai venit Radu la emisiune” . Era un necesar comentariu pentru demnitatea ta de co-moderator. Ar trebui sa discutati si in redactie sa ii interzici aceasta formula de introduycere, derogatorie pentru tine
  2. Ca ai marcat de la exceptia Grecu/PoraDeAntena3 cu Ponta mereu in gura

 29. A gasit si Grecu un subiect de interes national: ca s-a intalnit Ponta cu Schwartzeneger, sau cum s-o scrie

 30. Domnule Tudor,stiti la ce ma gandesc cu groaza ? Tot ceea ce a facut pana
  acum domnul Ponta a mers pe linia cerintelor vechi de la Cotroceni.Mi se
  pare cutremurator daca ,la fel, in crearea viitoarei constitutii se vor
  urma cu aceeasi fidelitate influentele ucigatoare pentru tara si neam
  Parlamentarii uselisti votati cu disperare se preocupa si ei disperati,dar
  de veniturile lor.Am tot asteptat ca domnul Ponta,dupa ce a semnat actul
  acela de tradare, sa ceara scuze macar acelor votanti de la referendum
  persecutati de procurorii slugi odioase.Va inchipuiti ce fel de constitutie
  vom avea daca domnul Ponta va urmari sa aplice sarcinile pe care le va
  primi ,gaseste el pe cine sa asculte.

 31. Sa revizuim zic,din 3 au ramas 2 ministri,maine ramane doar unul,da’sa ne spuna si noua care sunt vedetele in piesa mcv!CE eraser tot,si fa unul ca lumea nu mascarada asta!

 32. F. bine ati facut cu scrisorile trimise la UE. Trimite-ti peste tot ! . Aia trimit saptaminal , trimiteti si voi saptaminal . Imi vine in gind modelul detinutului din ,, Inchisoarea ingerilor ” ( The shawshank redemption )( asta film ! ) Terminator ? e filmul ala in care Arnold foloseste 78 cuvinte ! Eu imi amintesc ca mi-au placut efectele !

 33. Domnule Tudor, potrivit Tratatelor, Comisia Europeana poate fi data in judecata pentru incalcarea dreptului comunitar (infringement) in fata CEJ. Nu doar Comisia poate declansa procedura de infringement, ci ea poate fi si obiectul ei. Si eu am avut surprinderea sa aflu acest lucru de la un jurist al Comisiei.

 34. http://www.cotidianul.ro/prefectul-codrin-munteanu-a-fost-eliberat-din-functie-205615/

  Ce ziceti de asta:
  “Codrin Munteanu, singurul om capabil să se lupte cu ilegalităţile şi abuzurile UDMR în judeţul Covasna, a fost „avansat” în funcţia de secretar general al Ministerului Apărării Naţionale. Tipic comunist, când vrei să scapi de cineva, îl avansezi. Cunoscut pentru profesionalismul de care a dat dovadă în întreaga carieră, dar şi pentru verticalitatea sa, tânărul doctor în drept administrativ a fost îndepărtat din funcţia de prefect al judeţului Covasna în urma trocului făcut de Guvernul Ponta cu UDMR, o organizaţie separatistă ce a militat, încontinuu pe parcursul ultimelor luni, ca în acest fotoliu să stea oricine numai Codrin Munteanu nu.”
  Ati declarat intr-o emisiune “La Ordinea Zilei” ieri sau alaltaieri ca inca aveti incredere in guvern.
  Eu unul mi-am pierdut-o din seara alegerilor, de cand cu anuntul lui Ponta cu UDMR-ul. Ce se intampla acolo in Harghita si Covasna este absolut strigator la cer!
  Spuneti-mi si mie cum poate fi catalogata atitudinea unei guvernari care face pact cu o putere detestata de o larga majoritate a populatiei, doar pentru a nu-i supara pe mai-marii de la Bruxelles?! Cine i-a adus la putere, cetatenii sau domnii de la Comisia Europeana?
  Astfel ei se pozitioneaza contrar intereselor nationale, discriminand romanii din aceste judete, nu cumva sa-i deranjeze pe ungurii iredentisti!

  Eu stau si ma intreb oare de ce se insista atat pe REGIONALIZAREA Romaniei, sa se stipuleze asta in Constitutie, vanzandu-ni-se tot timpul ipoteza ca altfel nu se pot atrage fonduri europene, ca e nevoie de regiuni de dezvoltare, ca asa e peste tot in Europa etc.
  Numai ca eu tin minte ca in anul 2011, cand pedelistii au venit cu aceasta idee, bravii uselisti, viteji aparatori ai interesului national, strigau ca din gura de sarpe ca nu e adevarat, ca NU E NEVOIE DE REGIONALIZARE PT A SE ABSORBI MAI MULTE FONDURI!
  Inclusiv dvs la Antena3 ati combatut energic aceasta ipoteza, ati intrebat pe cineva de la UE (nu mai tin minte exact detaliile), care a dezmintit aceasta ipoteza!
  Pentru ca acum, USL-ul sa vina cu aceeasi idee, singura diferenta fiind ca ei nu vor si desfiintarea judetelor.
  Cui serveste regionalizarea tarii?
  Si care e legatura cu atitudinea tot mai fatisa anti-romaneasca a iredentistilor maghiari?, care au ajuns sa vorbeasca PE FATA despre autonomia teritoriala.

 35. Ponta practic a ajuns sa sustina acelasi lucru ca Basescu in 2011: regionalizarea.
  Daca m-ati intreba, parerea mea este ca exista forte externe Romaniei care isi doresc dezmembrarea acestui stat, la modul concret, prin aceasta actiune tot mai insistenta, tot mai obraznica a liderilor maghiari, care sunt sustinuti de la Budapesta. Daca inainte era vorba doar de Laszlo Tokes si partidul sau radical, acum si cei din UDMR, cunoscuti pt moderatia de care dadusera dovada anterior, au inceput sa aiba acelasi tip de discurs. Eu unul nu mi l-as fi putut imagina pe Kelemen Hunor avand acelasi discurs ca Tokes…
  Exista precedentul Kosovo, unde s-a vazut ca Europa, acest stat federalizat, mamut, in devenire sustine actiuni separatiste. Vor urma cazurile Scotia si posibil Catalunia! Si in tot acest timp guvernul nostru ce face, ce pazeste? Vroia sa intre la guvernare cu UDMR-ul, daca s-ar fi putut!
  Actiunile de inabusire a liberei exprimari a presei, tot ce s-a intamplat asta-vara cu referendumul, atitudinea inacceptabila a lui Barroso si a celorlalti fata de un stat membru, care se presupune ca are drepturi egale cu celelalte state, nu duc decat la o forma de subordonare a deciziilor politico-economice… Ei se comporta ca stapanii pe plantatie.
  Asta si apropo de ce spunea Ilie Serbanescu, ca romanie este colonie, spre deosebire de alte state cum ar fi Polonia sau Cehia.
  Ceva miroase urat, urat de tot.
  Cam cum ar fi ca regiunea creata din judetele maghiare sa-si faca asa, pe la anul, declaratii de independenta fata de Romania?

 36. Antena 3 se delimitează de afirmațiile lui Bogdan Rădulescu, fost corespondent la Bruxelles al postului

  Rusine Antena 3.Pacaliti lumea ca luptati pentru adevar…..pe voi va intereseaza sa aveti ratingul cel mai mare si atat.Omul asta a spus adevarul pe care-l stim si noi,noi astia care gandim si nu ne lasam prostiti.
  Afirmatii nedemne de un ziarist!?BRAVO LUI SI RUSINE VOUA.

  De ce nu va delimitati si de Grecu,Gadea,Ciuvica,Ciutacu,Badea si altii…..????
  Cine sunt stapanii vostrii?
  Rusine.

  • alexandra bragau, limbajul tau e ca gandirea : descalificant. acel personaj a facut o afirmatie absolut nefrecventabila despre purtatorul de cuvint al CE. nu e vorba despre adevarurile spuse de el ci de un derapaj care trebuia imediat sanctionat. incearca sa devii lucida

 37. Suntem foarte multi cetateni care solicita PARLAMENTUL Romaniei o declaratie ferma impotriva raportului MCV intocmit de catre un anumit partid reprezentat in Parlamentul European. Parlamentul are datoria sa ne apere impotriva oricaror dengrari promovate din interiorul sa din afara tarii. De aceea i-am ales. Ce fac doamna Firea si Stanescu. Ei nu sunt ziaristi? Nu le pasa?

 38. Si sa nu ma luati ca ….sunt basista,nu sunt basista,imi placea Antena 3,acum nu-mi mai place.Mi-am dat seama ca este doar poezie pentru fraieri.

  Pacat.

  • n-am vazut subiectul asta pina acum… foarte interesanta reactia publica a Antenei3

   si eu am inceput sa am indoieli mari de tot in privinta antenei incepind cu luna asta cind se face un combat cu jumatate de gura si doar impotriva securistului basescu, altfel despre hotiile basiste aplicate cu succes de catre basistul ponta se fac ca ploua cu foarte mici exceptii si acelea din ce in ce mai firave… Ilie Serbanescu a ramas singurul caracter puternic care demasca hotiile fmi puse in aplicare de catre lacheul ponta dar si el e din ce in ce mai putin invitat…

   sper ca nu devine si Antena3 un fel de labe1 pe partea guvernului usl

    • din pacate asta se vede… indiferent cit de vraiste sintem noi cu mintea

     p.s. mai e cineva zdravan la cap in tara asta?!… nu de alta dar daca se crede cineva intreg la minte inseamna ca trebuie dus urgent la un control de specialitate

 39. Tara arde iar ponta e in vacanta. Scuze, reformulez. Tara arde iar ponta cauta o solutie de salvare la Conferinta despre “Global warming” din Viena.
  Unii isi freaca neuronii sa finalizeze proiectul de buget pe 2013 (de parca am fi in 2012), altii se zbat sa faca rost de “imposibil” adica citostatice in spitale, altii incearca sa descifreze labirintul raportului MCV si analizeaza daca cifra 2 de la Bucuresti nu cumva inseamna cifra 3 la Bruxelles, altii sunt disperati ca prefectul care ii apara de minoritati a fost luat din mijlocul lor si s-a dat startul la vanatoarea de romani in Covasna…samd… iar ponta haladuieste ca o haimana prin Europa. E bine domnule ponta? Eu te-am pus premier… nu e bine ….

 40. Nu avem de unde să știm în pofida oricărei îndoieli rezonabile că informațiile culese din raport sunt surse necredibile(99.9% putem specula asta dar nu putem fi siguri de asta 100%,iar în America,juriștii trebuie să fie 100% beyond all reasonable doubt,dacă nu îți dau drumul) ,până la urmă doar cel care nu muncește nu greșește.Opoziția și-a atins scopul și a demigrat propria lor țară din care au fost dați afară de către noi,cetățenii,acum e rândul actualei puteri să-și apere țara de erori sau minciuni!Până la urmă nu poți visa la un raport decent,când timp de doi ani,România se confruntă cu încercări de revoluție,pe calea dură sau pe cale politică,nimănui nu-i convine o Revoluție!

 41. D-le Radu Tudor stiam ca politica e o curva, insa nu mi-am imaginat ca
  imi v-a fi dat sa vad ca timp de cativa ani unii incearca a ma determina
  sa urasc un om (pe buna dreptate),pentru ca dupa castigarea alegerilor
  sa incerce a ma convinge ca de fapt “dracu nu-i chiar atat de negru” si
  ca de fapt poti chiar sa-l strangi la piept…
  In vara si in decembrie anul trecut altceva AM VOTAT NOI.

 42. Nu aveti o senzatie de clonare , daca ii alaturati pe Marck Gray si Cristisn Preda ? Or fi avand aceeasi mama ?!

 43. De astăzi intră în vigoare o nouă lege. Violatorul şi victima vor merge la mediator, înainte de de judecată, dacă victima este de acord. Autorităţile au anunţat că şedinţa de informare este una gratuită.
  Sursa: Antena 3
  Pai nu v-am zis eu ca occidentul romanilor este defapt spre sud-est ? Se vede foarte clar. Incet incet vor aparea legi care vor obliga victima sa se casatoreasca cu violatorul, asa cum s-a mai intamplat prin tarile arabe… Acolo este occidentul si capitalismul romanesc, spre tarile arabe. Si mai vin unii si-mi explica mie ca “asta e capitalismul”. Pai daca asta e, nu prea cred ca este un lucru folositor. Pana si capeteniile maghiare doresc sa scape de Statul asta care face numai legi de rahat. De ce credeti ca vor autonomie teritoriala ? De bine ce le e ?

  • Si o sa obtina autonomia.Ce nu au putut sa faca in 89 cei care impart harta lumii dupa cum vor vor reusii acum cu Regionalizarea care culmea facuta de Basescu era tradare acum de Poanta facuta toti tac.Dubla masura functioneaza bine.Regiunea centru e asa cum vor ungurii.Dupa asta ei vor fi aroape majoritari.Vor incepe sa strige ca vai ei sant aproape majoritari si vor ca limba lor sa fie a doua limba oficiala in zona aia.Stil Cataluña.Gunoaiele de politicieni Romani care fara ei se vede ca nu pot vor accepta si lucru asta.Romanii vor fi discriminati la sange daca acum sant discriminati mai cu perdea daramite atunci.Si uite asa asa incet vor obtine ce isi doresc si dua ce tanjesc de la pierderea TRANSILVANIEI.Numai boii de politicieni Romani nu numai ca nu-si dau seama dar le si fac jocuriile .Si asa mai cream niste mafii cele Regionale.Daca acum politia ,justitie sant la miniile lor intr-o oarecare masura atunci cum va fi?Cand Guvernul central isi pierde din atributii.Astia de la centru din ce in ce mai puturosi.Asa au vandut si vand in continuare tot cica privatizeaza.Incapacitatea lor si puturosenia ii faca sa se spele pe maini de orice atributie.Au ei afaceriile lor.De astea trebuie sa aiba timp.

   • Inca ma mai gandesc daca voi vota o Constitutie care contine regionalizarea. Decat regionalizare, mai bine ramane Constitutia asa cum e, parca.

 44. Un bărbat din Constanţa a fost bătut crunt pentru că a îndrăznit să-i ceară unui şofer să încetinească la trecerea de pietoni, informează România TV. Pietonul a fost lăsat mai mult mort decât viu de către cei trei indivizi care l-au luat la bătaie, la scenă asistând soţia şi copilul acestuia.
  Sursa: RTV
  Cica lege in Romania. Vrajala. Am mai zis-o: Daca cineva nu este pe treaba lui si nu stie sa rupa mufe, sa stea in banca lui… Pana aplica Statul asta legea, murim…

  • Da exista lege in Romania facuta de escroci pt escroci aplicata si interpretata de alti escroci PUNCT.Ala ca si mai mort decat viu cu noua lege trebuie sa mearga la impacare sa piarda zile ,bani ca asa a decis USL-ul.Viol la fel.

 45. Ambasada Statelor Unite ale Americii la București își arată susținerea față de conținutul raportului pe Justiție al Comisiei Europene și încurajează guvernanții să aplice recomandările Bruxelles-ului, inclusiv pe tema măsurilor împotriva presiunilor din mass-media la adresa sistemului judiciar, se arată într-un comunicat dat publicității joi.
  Sursa: DC News
  A ? Cum e ? America cea mai tare… leaganul democratiei si tot felul de bla bla blauri d-astea. Un Stat cotropitor si urat de toata lumea.

  • Completare: Nu pot sa uit reportajul ala unde soldatii americani urlau si radeau de nu mai puteau cand ii bombardau pe irakieni. Adica sa razi cand ucizi, mi se pare o chestie foarte suspecta din punct de vedere medical si mental.

   • Dar Sarbiilor pe care-i bombardau de Craciun cu bombe inscriptionate cu CRACIUN FERICIT Si escroaca aia de Albreith sau cum naiba o chema ranjea .Sper ca a crepat.

 46. Lui Basau , Haineala , Morar , Zegrean , Aspazia …. le dat din nou viata si glas pactul rusinos semnat de Ponta ! Astia erau cadavre dupa alegeri , pierdusera puterea ,deoarece in democratie Parlamentul=Puterea dar basistii Ponta , Zgonea , Corlatean dupa ce au luat votul anti-basistilor s-au dus sa-i linga picioarele lui Basau …

 47. La un semn, deschis-a votul
  si s-apropie de urna un batran cam greu de mana
  sprijinit in groasa barna…
  -Referendum ??
  Da`mparate..
  -Am venit sa boicotez
  Sa nu vanda Ponta tzara,sa n-am unde sa m-asez…
  -Orice gand ai imparate si oricum vei fi votand…
  Cat suntem inca-n alegeri,toti avem acelasi gand.
  Despre partea boicotarii insa ,Base,sa ne ierti,
  Dar vei vrea cu Iulian si Cojocaru sa ne certi
  Ori vei abdica odata cu al nostru Parlament,
  Sa ne dai si noua semn de vantul corabiei tale…
  De-o fi Ponta, de-o fi Eba, ce-i votat si pentru noi,
  Bucurosi om vota iara pentru pace…sau razboi.
  -Cum ?? Cand tara mi-e supusa, a vota gandesti ca pot?
  Ca-ntreg PDL-ul sa se-mpiedice de-un vot ?
  O, tu nici visezi,antene, cate posturi am supus!
  Toata presa cea vestita a intregului Apus,
  Toti ziaristii cum se-aduna,
  Au dat piept cu banu nostru ridicat luna de luna…
  S-a-mbracat in pene lucii Mircea Badea intr-o iarna
  Gadea cu-ale lui trei antene,zi de zi la toti ne toarna
  Voturile adunat-au contra votului meu care
  In absenta-i rusinoasa a supus pamant si mare.
  N-au avut decat cu aur ori cu gaz contracte-a face
  Si Apusu isi trimise diplomatii sai incoace
  Pentru-a Curtii biruinta se codira Cojocaru
  Ori cu nasu-n suflet altii,rubedenii cu Mararu’
  Zguduind un referendum si-a rascoalei inceputuri
  Innegrind protestatarii cu grenade si cu scuturi…
  Se miscau ascultatoare fortele de ordine cu bate
  Tremurau toti cetatenii,victime mai stii tu cate?
  ………………………………………..

  Base are masina timpului. N`ati vazut c-a fost si boier ?
  Hahaha he’ll be back!

 48. Bine ca nu discuta nimeni despre noul si prea inteligentul COD rutier , se vede ca scuterele incurcau prestigiosii soferi din tara asta cu o infrastructura rutiera de invidiat. O multime de oameni au cumparat aceste scutere in conditiile in care nu presupunea sa ai si un permis pentru ele , iar acum s-au trezit ca sunt introduse in categoria autovehiculelor si giciti ce…. TREBUIE PERMIS , scoala de soferi. Pai daca asa stau lucrurile , de ce sa nu facem noi si o scoala sa invatam sa mergem in picioare…. noi am invatat odata sa mergem in picioare ,de mici , care dintre noi or fi fost si mici , ca incep sa am dubii in privinta asta, dar nu cred ca-i indeajuns… nu nu , trebuie sa facem cursuri si sa avem permis pentru mersul pe jos.Ce sa zic… astept cu nerabdare NOUL COD EUTIER….. am mare incredere ca o sa fie unul special.

 49. “Plecat-am noua din Vaslui , si cu sergentul zece!”
  Ce pana mea ma intereseaza de interesele coloniale ale Frantei in Mali?

 50. O, da, coabiteaza cu terminatoru’ Arnold si-l puna-n cur pe terminatoru’ Basescu. Halal,avem cu ce sa ne mandrim!.Avem un premier fara oua.

Leave a Reply