Procurorul îl poate trimite şi astăzi în judecată pe Dan Şova dacă are probe, iar dacă nu are probe înseamnă că a fost o înţelegere între procuror şi penelişti să facă circ, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, fără a dori să comenteze mai mult votul privind respingerea arestării lui Şova.

“Dacă Parchetul, procurorul, are probe, îl trimite azi în judecată şi judecătorii se pronunţă. Dacă nu are probe, înseamnă că a fost o înţelegere între procuror şi penelişti să facă circ. Dacă îl trimite în judecată, poate cineva să oprească justiţia ? Doamne fereşte, dimpotrivă ! După ce am văzut oameni arestaţi preventiv care sunt achitaţi după ce au stat luni de zile, mai bine să nu vă grăbiţi nici dumneavoastră, gândiţi-vă ca orice cetăţean, să fiţi arestat şi după aia achitat”, a spus Ponta jurnaliştilor, la Parlament, fără să dorească să răspundă la întrebarea acestora legat de motivul pentru care doar pentru unii parlamentari sunt respinse cererile DNA de arestare.

Senatul a respins, marţi, cererea DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a senatorului Dan Şova, autosuspendat din PSD din cauza verificărilor DNA, fiind înregistrate 66 de voturi “pentru”, 72 “împotrivă”. Două voturi au fost anulate.

8 COMMENTS

 1. Vă aşteptaţi la altceva? Mai ales că se cară mulţi în barca puterii. A început asaltul la mojicii pe net şi cum sau cu ce sunt plătiţi aceşti postaci? Cumva ceva de care nu se vrea anchetat?

  • Daca ati ajuns sa-i tineti partea lui Sova atunci nu stiu daca mai sunteti impartial si echidistant!

 2. DAN face jocurile lui Frantz de Dambovita care vrea sa dea jos PSD de la guvernare pentru ca cohorta de lacuste cacanii in frunte cu Blaga, Predoiu, Sulfina, Boagiu, Berceanu, Oltean, Toader… sa se reintoarca la borcanul cu miere, bugetul satatului, si de aceea DNA incearca sa bage in inchisoare cati mai multi dintre politicienii de la varful partidului respectiv, tocmai ca partidul sa-si piarda majoritatea parlamentara.

  • Greşit . DNA-ul vrea să ia putere ptr. ei, ptr. o dictatură crâncenă SRI-DNA. De fapt, sunt două scopuri clare :
   1) DNA-SRI să preia puterea în 2016 prin aceleaşi falsuri deja ştiute (STS, diversiuni, feiscbook-eli, etc), acum şi sub masca partidului M10, la care şi otrava de Macovei pune serios umărul.
   2) În 2018 vor s-o “împingă” pe Koveşi candidat şi s-o scoată preşedinte al României.
   Despre asta-i vorba, iar ptr. aceste scopuri se calcă pe cadavre. Din păcate, toţi parlamentarii sunt şantajaţi cu tot felul de dosare penale făcute de pe vremea lui Băsescu şi acum nu mai poate reacţiona, (că-i bagă la zdup), iar “instituţiile statului” sunt de fapt clanuri mafiote care fac jocurile politice ale DNA-ului ptr. a se menţine în continuare la putere.
   Nu există decât o singură cale în acest moment , după părerea mea … ieşitul masiv în stradă şi revoltele populare, dar acest lucru nu se va mai întâmpla. Oamenii sunt atât de scârbiţi şi numai vrea nimeni să-şi rişte libertatea, viaţa, etc, ptr. o cauză în care oricum numai cred. Şi ştii de ce ? Ptr. că în ţara asta a murit şi speranţa , din păcate.
   Zicalele alea din spaţiul public “să ieşim în stradpă”, să facem, să dregem, sunt doar fanfaronade aruncate aşa aiurea-n tramvai. Nu, în România reală, în cea de azi, numai vrea nici dracu să iasă în stradă. Da, nu-i normal, dar ăsta-i din păcate adevărul.

 3. Apropo de bogăţiile României! Aţi auzit că Austria îşi aduce aurul din Marea Britanie şi bagă în visteria lor 50% din tot şi 20% întro bancă Elveţiană? Ceea ce a fost bogăţia României nu au de gînd să o recupereze? Citisem un material cu aurul de la noi dat unei societăţi datoare-vîndută! Cum e posibil aşa ceva?
  Mă gîndesc că e impus un plan de la porcarii străini la care suntem obligaţi să ne încadrăm şi nu e voie să se afle!
  Cumva ceva un referendum??

  • Pai de ce nu indrazneste nimeni sa-l intrebe pe “maestrul” Isarescu unde se afla rezerva de aur a Romaniei ? Cand va raspunde, vei intelege ca este pierduta pe veci.

 4. Problema actuala a Romaniei este ca pentru Traianescu justitia este precum o partida de sah. Daca s-ar schimba partida de sah cu o partida de poker cred ca nu ar mai arata aceasta aroganta la televizor.

  Acum, el cunoaste toate “cartile” celor din conducerea justitiei dar daca s-ar amesteca aceste carti l-ati vedea mai rar pe la televizor.

  Cat despre Sova, oare de ce nu se intereseaza el mai mult de cazul Rarinca? Astfel ar putea aduce ca argument ca DNA nu este interesat in a face dreptate ci in condamnari pe banda fara a conta dovezile de nevinovatie. De asemenea, partialitatea DNA-ului in ce priveste legea, protejand apropiatii.

  https://www.youtube.com/watch?v=1R2xwQG3VNI

 5. Daca am fi oameni demni, nu slugi, si-ar lua-o peste bot si in cazul Rarinca, arestata de o banda de gestapovisti basai. Ceea ce ma intristeaza este faptul ca 66 de parlamentari au votat pentru arestare! Acestia sunt ori prosti cu desavarsire – dar de asta nu ii putem suspecta, ori lichele in stare pura! Javre basiste.

  https://www.youtube.com/watch?v=Zxkn_qRcuGc
  Am vazut ca pe romani nu ii deranjeaza cand ii cheama pe tigani sa le tapiteze canapeaua sau patul, sa le schimbe tabla si burlanele de la casa, sa le faca pantofii etc. Dar ii deranjeaza cand ii aud pe tigani cantand lautarie, nu se stie de ce. Romanii astia, sunt cam constipati, cam ingamfati si cam gheara in gat, pe langa ca habar n-au de doua note muzicale si o gama, in ciuda faptului ca au facut toti la scoala generala muzica.

Leave a Reply