Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, duminică, la Antena 3, că nu a contribuit la realizarea programului de guvernare al social-democraţilor, precizând că nu a fost contactat de conducerea partidului, şi că va afla probabil din presă despre conţinutul acestuia.

”Eu nu am pretenţia ca preşedintele partidului să mă sune sau să mă întrebe. Dar, de exemplu, am înţeles că se va prezenta programul de guvernare al PSD. Îl voi afla, ca şi dvs, din presă. Nu e că m-a întrebat cineva şi eu am spus: domnule, ia lăsaţi-mă în pace, eu nu vreau să vă zic nimic. Eu ştiu că atunci când am construit programul de guvernare, era şi Liviu Dragnea, dar era şi dl. Tăriceanu şi Adrian Năstase. Nu se punea problema ca vreunul dintre ei să fie în Guvern. Am învăţat enorm de mult. Chiar am avut ocazia să vorbesc cu Mugur Isărescu, cu Victor Ciorbea, chiar am vorbit şi cu Emil Boc. Acum în decembrie. (…) Adică, totuşi, când eşti acolo ai o experienţă care contează”, a declarat Victor Ponta, la emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3.

Referitor la faptul că nu a mai vorbit cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, de aproximativ trei luni, adică de la alegerile locale, Ponta a spus că ”probabil au avut lucruri mai importante” de făcut.

Referitor la faptul că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea de trei luni, Ponta a spus că nu este vorba despre orgoliu.

”Nu e chestie de orgoliu. Eu cred că fiecare conducere îşi face propria politică şi nu mi-a plăcut nici mie când eram preşedinte să-mi spună alţii ce am de făcut, nu vreau să fac acelaşi lucru.(…) Probabil că au fost lucruri mai importante între timp. Sau poate are alături colaboratori mai buni decât mine”, a mai spus fostul lider al PSD”, a spus Ponta, precizând că nu s-a întâmplat niciodată ca el sau Dragnea să nu răspundă la telefon atunci când a fost sunat.

Victor Ponta a spus că după alegerile parlamentare va rămâne ”un simplu deputat şi nimic altceva”.

 

 

viewscnt

3 COMMENTS

  1. Bai parca e asistenta TV in ultimul timp. Vorbeste numai de fotbal si cum n-am mai vb cu Dragnea la tel: Fataaaa, nu m-a mai sunat iubi de 3 luni! Cred ca are pe alta acolo la club, parol!!
    Who really gives a shit?!

  2. Mi se confirma pe zi ce trece ca marele Dragnea e un tip alunecos si tradator, cu certitudine este unealta cuiva si va pune cat de curand partidul pe butuci. Cum sa nu chemi tu presedinte la consultari sau elaborari de programe pe “greii” partidului care intotdeauna vor avea idei sau viziuni salutare in privinta unui program sau a unei strategii.
    Rasul siret si ochii lui Dragnea spun multe.

Leave a Reply