Fostul premier Victor Ponta spune pe Facebook ca Basescu era mai bun ca Iohannis :

<La peste o lună de când mor bebelușii într-o instituție de sănătate a Statului Român, dl. Iohannis “urmărește cu îngrijorare” și “așteaptă ca instituțiile să își facă treaba”! Deși în cazul tragediei de la “Colectiv” (club 100% privat) domnia sa știa în 48 de ore (fiind pe drum spre o petrecere la Sibiu) cine este vinovat!

Atunci “a fost nevoie să moară oameni” ca dl. Iohannis să își pună “Guvernul Său”! Acum bieții bebeluși mor degeaba, nu are nevoie dl. Iohannis de ei în planurile sale politice!

Credeați că Băsescu a fost cel mai cinic și lipsit de scrupule Președinte? Cred că ne-am înșelat!>

http://www.stiripesurse.ro/klaus-iohannis-precizari-despre-…

22 COMMENTS

 1. 🙂 probabil nu i-a văzut ”manifestările ascunse bine” ale lui băsescu, altfel nu înţeleg.
  Mai bine ar face comparaţie între ce au făcut bun pentru ei toţi perindaţii din 1990 pînă în zilele noastre şi nivelul în care este ţinută această naţiune şi patrie românească!
  Aş vrea să aflăm în ce se dezvoltă permanent România patria noastră!
  – În ce şi pe ce se pun baze solide?
  – În ce se face ordine?
  – În ce şi la ce este solicitată această patrie şi cest popor?
  – În ce şi pentru ce se urlă în gura mare: lupta impotriva limitarilor, dacă nimic concret şi bun nu se vede?
  – Dezvoltarea continua, în ce?
  – Are legătură reală cu această naţiune sau patria noastră?
  – În loc de progres ni se oferă limitare sau anihilare.
  – De ce?
  – Că aşa vor perindaţii să execute?
  – Dacă li s-ar cere să-şi omoare proprii copii şi părinţi, execută?
  România patria mamă se destramă pe zi ce trece şi rămîne mai singură dar răvăşită de interesele altora care distrug: ce iau de pe mere dau pe pere! E destul de grav!
  Mîndria personală şi impunerea noţiunii sau cuvintelor neînţelese deplin de mulţi ocupanţi de scaune şi funcţii ”domn, demnitar” poate fi echivalentă cu escroc şi hoţ la ora actuală dar şi în democraţia implementată după 1990. Peste tot în lume se foloseşte numele direct fără antetul domn, doamnă demnitar sau funcţia!
  – Doamnă, domnule demnitar?
  – Care? Cine? De ce?

 2. Părerea lui Ponta,e infantilă dar tot părerea lui.Tu,domnule Radu Tudor,care e părerea ta!Are Ponta dreptate?

  • Klaus a imbratisat sistemul lui Basescu, toata minciuna asta cu anti-coruptia si povestile astea cu oameni noi, reset bla bla cand de fapt sistemul devine securist 100%.
   La capitolul case si vile la fel de penal ca basescu la capitolul renovari la fel de cheltuitor la Vlia lac.
   La captilolul Bruxelles la fel ca Basescu n-a vrut nici mort sa-l lase pe Ponta sa se duca desi Ponta are o pregatire si juridica si economica ce nu se compara cu habarnistul lenes Klaus.
   Doar ca Klaus e extrem de lenes si infige cutitul in spatele adversarului cand nu trebuie sa faca efort prea mare. Basescu era neobosit cand trebuia sa denigreze si sa atace asta era starea lui normala.
   Altfel Klaus e basescu 2 iar sistemul merge spre mai rau inainte.

 3. Poi intre cel cu care a coabitat (cu Basescu) și cel care nu i-a mers nimic (Iohannis) logic ca îl prefera pe coabitac, de fapt mereu au fost mana în mana numai la tv se dădeau mari dușmani…

 4. Punctual, pe cazul Colectiv, Ponta are dreptate. Cine a urmarit cu atentie chipul lui Iohannis din ziua demisiei lui Ponta, a putut remarca zambetul de satisfactie maxima ca, in sfarsit, va avea guvernul sau.
  Nu este cinism ?

 5. Uitati-va la el,marele antibasist a ajuns sa-l elogieze pe Basescu ! Marele antibasist in care multi si-au pus sperantele doar pt ca vezi doamne e antibasist altfel nu l-a recomanda chiar nimic.

  • Chiar o dai de gard! Daca spui ca exista unul inca si mai nenorocit decit basescu, inseamna ca l-ai elogiat pe basescu? Vai de logica ta care trece prin fiere, prin intestine si iese la lumina odata cu flatulentele. Esti jalnic!

 6. “16 august 2010. Ora 18 şi 24 de minute. La 112 cineva anunţat că e incendiu la Maternitatea Giuleşti. Ardea Terapia Intensivă. Adică, exact în locul unde născuţi prematur, de câteva sute de grame, fragili, se zbăteau să trăiască. “(Antena 3)

  Ce facea Basescu peste cateva zile?

  “Miercuri, 25 august 2010 – Traian Basescu danseaza la Ciresica
  Imaginile filmate la Restaurantul Ciresica din Neptun il arata pe seful statului dansand impreuna cu sotia, informeaza Realitatea.net.
  Traian Basescu a fost acuzat de catre avocatul Dan Chtic ca l-ar fi lovit cu palma, in fata Restaurantului Ciresica.”

  http://stirile.rol.ro/traian-basescu-danseaza-la-ciresica–vezi-video-644672.html

  Probabil timpul ne va arata cine castiga concursul de cinism, Basescu sau Iohannis. Deocamdata Basescu e pe primul loc.

 7. Aseara la Rtv domnul fost a spus ca intr-adevar a cerut constructorilor sa finalizeze mai repede portiunea de autostrada de langa Sibiu care acum a fost demolata …dar nu a cerut urgentarea in scop electoral pentru ca “el” nu stia ca in 2014 este an electoral. Ce ne facem cu dementul asta, pe care il tot bagam in seama?

 8. Well, pe Basescu il intelegea toată lumea, si cu atât mai mult Ponta care a reușit sa coabiteze cu ex-președintele vreo trei ani si mai bine din cei zece ani “rai” ai regimului băsescian. Johannis e din alta specie de parveniți, una puțin cunoscuta la noi, care nu se sfiește sa-si arate pe fatza disprețul pentru cei situați mai “jos” decât el. Cine a trăit in occident mai mult de cei doi-trei ani necesari adaptării la condițiile din tara de adopție cunoaște tipologia deoarece se izbește neîncetat de Johannis mai mici sau mai mari, la banca, de pilda, unde cere un împrumut unui burghez matahalos si fățiș plictisit de nevoile clientului, la biroul senatorului X unde se duce sa expună problemele de natura socială din colegiul respectiv in fatza unui perete deghizat in politician sau la diversele ministere prin care este tarat cand vrea sa-si exercite dreptul la vreun program sponsorizat de stat. Peste tot dai de niste matahale satisfăcute, cu un rânjet mecanic lipit pe fata ca timbrul pe scrisoare, care habar n-au si nici nu le pasa de problemele “resortisanților” decât daca se afla in perioada electorală si trebuie sa-si dea un pic ochii peste cap pentru a convinge clientul ca nu mai poate de grija poporului; e drept, însă, ca cei mai neglijenți dintre acești Johannis o pățesc destul de repede, care făcut praf de presa, care “retras” pe motive de sănătate de la lucrul cu publicul in urma reclamațiilor venite de la clienți (directoarea filialei bancare pe care am reclamat-o personal pentru obrăznicie la direcția generală a băncii “mele”, amenințând ca-mi închid contul daca o mai văd la fatza, a dispărut imediat din peisaj însoțită de scuzele unui șef din eșalonul superior cum ca doamna nu e obraznica de felul ei, doar suferă de depresie in urma divorțului de soțul cu care a trăit 20 de ani, vous comprenez, Madame). La noi, nici sa se lege presa cu lanțuri de gardul Cotrocenilor sau sa se roage tot poporul in genunchi prin toate bisericile si tot nu va clinti nimeni rânjetul satisfăcut al matahalei naționale. In short, comparația lui Ponta nu e atât de absurda pe cat pare la prima vedere si vom avea tot timpul sa-i probăm validitatea dat fiind ca Johannis a venit dintru început cu misiunea de a sta doua mandate pline la Cotroceni.

 9. PNL in Capitala se teme ca pt mult electorat din România profunda fara Facebook & Google premierul Ponta a platit datoriile regimului Basescu-Boc, deci si ale intelectualilor perceputi ca basisti, dând inapoi la lume pensiile si salariile ciuntite! E greu sa se lupte cu mitul unui PSD care abia ce ajunsese sa ne dea de toate: leu stabil, crestere economica, respect euroatlantic, alocatii duble, vouchere de vacante, mâncare fara TVA, tigai, Festival Enescu, sanatate, IT neimpozitat, demnitari demni, profesori mai buni cu 15%.

  • Si nu-i adevarat ca Ponta a platit datoriile regimului basescu? Cit o sa mai zguduiti ineptia ca daca ai FB nu poti fi manipulat? Chiar deveniti caraghiosi! Cum, cind tot mai multi potentati ai basescului recunosc cu subiect si predicat ca au platit echipe de postaci care sa manipuleze masele de tineri frumosi si spalati pe creier, tu tot mai balangani ideea ca daca te dai cu FB ESTI FRUMOS SI LIBER?
   ESTI JALNIC!

Leave a Reply