Si de voturile Pro Romania depinde instalarea guvernului PNL. Victor Ponta e foarte nervos pe Ludovic Orban si #PNL. Se anunta un vot complicat in Parlament

Victor Ponta scrie pe Facebook :

Ca si in Noiembrie 2015 ( Guvernul “Ciolos” ) Guvernul Orban o sa treaca cu voturile celor de la PSD – toti cei care sustin PNL , cei care detesta social democratia si alegatorii de stanga vor fi fericiti / zgomotul celor care striga cu toata puterea sa se ridice de pe scaune Dancila si gasca ei ( foarte bine) ca sa se aseze imediat pe acele scaune Orban & Co ( foarte rau) acopera tot – oamenii obisnuiti nu conteaza !

Am plecat in Noiembrie 2015 de la Palatul Victoria sperand sincer ca in locul meu sa vina un Premier si un Guvern mai bun – cand am vazut Guvernul “Ciolos” am fost dezamagit si nu l-am votat ( chiar daca Dragnea a cerut parlamentarilor PSD sa voteze) / si cred ca am avut dreptate!

Ne intoarcem azi la situatia din 2015 : am votat motiunea contra Guvernului “Dancila” pentru ca era nevoie absoluta de o schimbare ( din cu totul alte motive decat in 2015 – dar era nevoie) / ca si in 2015 propunerea facuta de Klaus Iohannis nu raspunde asteptarilor oamenilor – ci doar dorintei si asteptarilor sale ! Nu cred ca Ludovic Orban este capabil sa fie un bun Prim Ministru si nu il voi vota ( indiferent de presiunile, amenintarile si jignirile primite) / nu cred ca un Guvern PNL avand o colaborare dubioasa si instabila cu domnii Barna, Basescu, Hunor, Tariceanu , Borza samd – va scoate tara din criza!

NU voi vota Guvernul Orban PNL – puteti sa imi faceti un nou dosar penal ca in 2015, puteti sa dati drumul la robinetul de minciuni si amenintari online , puteti sa cereti celor care apar la televizor si sunt platiti cu sute de mii de euro din subventia primita de Partide de la Buget – rezist!

Urez succes noul Guvern Orban ( Barna, Basescu, Hunor , Tariceanu, Borza) sustinut pe sub masa de Viorica Dancila / eu nu cred insa ca va fi eficient si nu voi gira aceasta constructie!

https://www.stiripesurse.ro/negocieri-subterane-pnl-psd-sur…

4 COMMENTS

 1. Daca in 2015 cand a demisionat guvernul Ponta KWI a iesit si a silabisit „A fost nevoie sa moara oameni pentru ca guvernul Ponta sa plece”, astazi, la instalarea guvernului orban, acelasi KWI pare sa ne aminteasca, prin cioclii din presa, acea tipologie de lucrator in presa romaneasca care se hraneste cu cadavre, hoituri, hoitarii de presa, asemenea hienelor, in cazul nostru hienele de presa ale securitatii, (unul dintre ei chiar, cu ochii adanci in orbitele unei tigve de hiena, ar putea fi considerat un prototip, exemplar zero al tipologiei) ca „E nevoie sa moara oameni pentru ca guvernul meu sa fie pus in functie”.
  Comparatia cu hienele am facut-o dupa ce am urmarit recenta productie Disney, Lion King.
  De fapt, aceasta comparatie ar putea fi extinsa la pnl, partidul hienelor liberale, iar actuala situatie politica romaneasca calchiaza destul de bine scenariul filmului Lion King.

 2. Deci dl Ponta a votat motiunea din pura razbunare si atat intelegem ,intelegem ca doreste un nou guvern dar ,nici PSD nici PNL nici UDMR nici ALDE nici PMP nici USRPLUS ! 2 prim ministri intr-un singur partid da eruare

 3. Ponta a tinut cu pumn de fier salariile si pensiile, cat a fost la guvernare — din acest p.d.v. a fost un adept al austeritatii si neoliberalismului inscris in constitutia (tratatele) UE. Iar d-na care i-a fost ministra la finante e un produs al scolii neoliberale de economisti, faimoasa ca si FMI pt.diagnosticul (voit) gresit pe care il pun problemelor economice.
  Abia asteapta Ponta sa puna mana din nou pe PSD, e chiar ordin.

  Si, dupa ce se inscauneaza premier, sa ne spuna, ca de obicei, ca nu-i da voie UE sa faca aia si ailalta.
  Daca aveti ocazia sa cititi analize cinstite despre UE, veti vedea ca cele “4 libertati” (asa-zise) au fost create pe modelul neoliberal care favorizeaza nevoile corporatiilor:
  capitalul se poate refugia transfrontalier catre regiunile care cer taxe cat mai mici,
  forta de munca poate veni de peste granite pt.tinerea salariilor jos in tara gazda (prin concurenta),
  se sugruma programele sociale pe motiv de reguli bugetare absurde (3%),
  se descurajaza investitiile publice pana ne cade infrastructura in cap.

Leave a Reply