Conform sondajului CURS, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, Klaus Iohannis ar obține 37%. De asemenea, prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, ar intra în turul II cu 20%, scrie stiripesurse.ro

Pe locul 3 îl regăsim pe Dan Barna, candidatul USR-PLUS, care ar obține 13%.

Pe turnantă vine candidatul susținut de ALDE și Pro România, Mircea Diaconu, care ar obține 11%. De asemenea, candidatul PMP, Theodor Paleologu, ar obține 6%.

Pentru locul șase se bat trei candidați, care ar obține fiecare câte 4%: Alexandru Cumpănașu, Kelemen Hunor și Ramona Ioana Bruynssels.

4 COMMENTS

 1. Cum poate sa ramana in sistem fara sa faca nimic in 5 ani…pentru noi, nu pentru el……sper ca toti cei care si au batut joc de noi, sa plateasca intr o zi, conform.legii…

  • corect!
   cunosc multi psdisti care o injura pe veorica zilnic:
   “analfabeta, proasta, imbecila si retardarta…”
   le este rusine psdistilor cu asa candidat.
   stati sa treaca alegerile, veorica va fi devorata de proprii subordonati…

 2. O idee la care nimeni nu s-a gandit.

  Cand o persoana este condamnata definitiv, in anumite situatii, i se interzice participarea la alegeri. In cazul presedintelui care a incalcat in mod voit si de repetate ori Constitutia ar trebui sa i se interzica participarea la alegeri.

  Asa ar fi corect, nu? Toate legile prevad sanctiuni insa legea fundamentala a tarii nu prevede nici un fel de sanctiune. S-ar putea spune ca este legea… BATAI DE JOC.

Leave a Reply