Victor Ponta pe Facebook :

Sunt disperat! 🙂 Iar trebuie să recunosc faptul că la UM Hotnews lucrează totuși oameni deștepți, care înțeleg ce înseamnă ironia! Și faptul că îmi bat joc de GorghiuIsar are ca scuză doar că asta merită ei!

O să îl rog pe Dl. Tapalaga să îi doneze măcar o jumătate de neuron și Alinei Gorghiu! 🙂 Că PNL nu e în stare să o țină pe acasă și aștia nu o să mai prindă nici 5%. Lui Blaga să nu-i dea că ăla îl fură ca un vechi vameș ce este!

PS – Ups, am uitat! Doamna Alina Gorghiu Dej a ajuns șefă la PNL la solicitarea expresa a Dlui. Iohannis!

20 COMMENTS

 1. V.V. Ponta, un Mickey Mouse transformat in troll-ul de pe Facebook. Atat a mai ramas acest personaj de 2 lei.

  • dar te bucuri (poate nici nu stii) de avantajele financiare oferite de personajul de 2 lei. Sunt convins ca te-ai bucurat cu adevarat de furturile din salarii ca sa aiba parasutele alea bani de ANRP. Ba chiar pari sa fii exact complice, dupa cum gandesti. Pa. Iese PSD cu procent majoritar.

  • Soricica, umoru’ e o chestie pentru oameni inteligenti; nu te mira, deci, ca nu intelegi nimic ! Las’asa, se poate trai si fara. E drept, mai plictisitor, mai anost…da’ si astia ca tine au drept la vietuire.. si, se vede, au si internet:)))

 2. ar trebui sa schimbati acea fotografie a domnului Ponta, sunt sigur ca sunt altele mai reusite. Tinand cont de `scandalul` provocat, arata precum o persoana cu dizabilitati

 3. Off topic
  Ironia, nu prinde la crispați costipați, după câte văd.
  De fapt, un lucru, clar, a fost spus (și) aici de către http://radu-tudor.ro/ponta-ofiteri-acoperiti-vor-sa-preia-psd/#li-comment-579177 dar atunci când nu este băgat în seamă acest ”amănunt” de către o mare masă de săraci cu duhul dar și de proști mulți, mulți de tot, lucrurile se rostogolesc încât trebuie să vină la ei… Tapalagă, înțeleg, să clarifice lucrurile pentru acești ngî….ngîî…
  Deci, ce spus Ponta prima data?
  “(Dragnea .ns) trebuie să țină Partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți “ofițerii” acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia! Clar?”
  .
  Atunci când a spus ””ofițerii” acoperiți sau descoperiți” se referea (el exprimându-se plastic și așa cum mentalul colectiv a reținut) la conotația acestei expresii, adică ”să se ferească Partidul de toți aceia care fie sunt ”cozi de topor” fie care ”răspund la dublă comandă”. Dacă spunea așa / ngî..ngî…tăcea (de fapt ”tăceau”, că e mai mulți, dar mi-am permis această licență poetică )
  Ei, la noi e clar, însă,…ca apa tulbure.
  Întrebarea este că, eu acuma, de exemplu, dacă spun că sunt foarte multe prompteriste ”deștepte” la Antena 3, recte Lorena Burlacu, (la care mă uitam atunci când m-am apucat de scris dar am făcut o …pauză), ea,săraca, spunând doar ce scrie pe monitor, adică ” monsieur se scrie monsieur se citeste”, asta înseamnă, oare, că mi-s dragi, de nu mai pot, toate știristele de la acest post?
  Dacă asta înțelegeți atunci nu-i de mirare deloc că, și în cazul Ponta, s-a întâmplat ca și în exemplul dat mai sus și că-i de înțeles și reacția ultrașilor unineuronali inclusiv, printre pesedei / că e unineuronali și/ printre ei. Doar este știut că ”aruncatul ca rața la muci” de către aceeași ”pescuitori în ape tulburi” este la noi sport național mai ales că ”tot ce zboară se mănâncă””.
  Ce trebuia Ponta, adică, să facă ulterior? Când vezi că guvidul înghite momeala mai dai o dată, si-ncă o dată, așa că avem astăzi multe trofee cu prostălăi care, prinși în cârlig, se zvîrcolesc și fac spume. Care dintre ei s-a prins între timp, ne spune deloc rușinat ci și cu emfază :”Domnule, tocmai el să facă așa ceva, noi care credeam…bla…bla…bla…
  Încerc să cred că asta va spune VictorPonta și-n această seară în interviul ce va fi prezentat de către dl. ….Felix Rache. Sau poate nu…

 4. Atata este de gretos ponta…glume de cel mai prost gust! Cum dracu a fost imaturul asta aproape 4 ani prim ministru?

  • Vrei sa spui:”Cum dracu a fost chiar si cel mai bun prim ministru de ne-a ars pe matzele noastre basisto-iohaniste si ne-a bagat in boala vesnica?”-(dupa cum se vede si la tine).

   • Esti irecuperabil! Sa-ti faci tablou cu ponta exact dupa poza asta pusa de domnul Tudor. Va caracterizeaza pe amandoi!

  • cum “dracu” a ajuns viermele ala “gretos” de basau sa conduca Romania de atata vreme, nu te intrebi mai bine asta? Nu, ca nu ai ce sa-to raspunzi. Ba descultilor, v-a dat de mancare dupa ce v-a furat basau ca sa ii dea parasutei si anerepeului, maimutelor. Caricatura asta de justitieindependenta si pacaleala aia de denea care probabil mai tine la retardati si complici, data de “grreatoasa” makovrei”, asta nu isi starneste greata? Ei, uite ca mie imi starneste greata faptul ca ma trag dintr-un popor caruia ii place sa manance de pe jos, chiar are vocatie. Mars, basai! Putiti!

  • Ti-am mai recomandat, vad ca degeaba : incearca si cu lamaie… taie greata:))
   O fi de la “uischi” ?! O fi fost fara gheata ?!
   O fi vreun mic basic pe drum, si e sarcina nociva !?
   Curiozitati; nu trebuie sa ma lamuresti:)) Da’ crede-ma, aia cu “buna-dimineata, tuica taie greata” nu e valabila…nici macar cand tuica e cu patru cuburi submersate !

 5. N-am vazut pana acum un prost mai mare ca Ponta ! Ori le comite intentionat sa traga partidul in jos la alegeri….E posibil.

 6. Dl. Ponta a dat-o pe glume la greu, unele nesarate, altele ca sa inteleaga si unii mai grei de cap.
  Acum fiind simplu membru de partid si cetatean poate face glume si spune aproape tot ce-i vine pe chelie. Ca fost Premier si poate viitor politician de vaza, ar trebui sa fie putin mai calculat si mai retinut, nu ca n-ar merita-o cateaua asmutita a politicii romanesti.

Leave a Reply