Dupa razboiul de 100 de zile intre Ponta si Dragnea, s-a produs minunea : cei doi si-au vorbit, au stabilit lucruri importante si au dat mesaje. Iata ce spune Victor Ponta dupa ce s-a vehiculat plecarea lui din PSD :

——————–

“Asa cum mi-a solicitat Liviu Dragnea, de azi voi lucra in cadrul echipei PSD pe care el o coordoneaza si care va elabora Programul de Guvernare pentru 2017-2020. Imi doresc si cred ca sunt calificat sa coordonez partea fiscal-bugetara si tot ceea ce priveste viata de zi cu zi a fiecarui roman si a fiecarei intreprinderi comerciale romanesti!

Am dovedit in anii de guvernare anteriori ca putem sa facem performanta in acest domeniu (asa cum Guvernul Tehnocrat a dovedit ca poate face doar catastrofe). Si sunt convins ca oamenii vor vota in 11 decembrie pentru cei care pot guverna bine pentru Romania si pentru romani – asa cum au votat si in Decembrie 2012.”

 

6 COMMENTS

  1. Scoate tati şi dă online toate ordonanţele date de tehno în scop propriu chiar şi pentru grupuri de interese româneşti şi străine ca să afle poporul !
    Dă cărţile pe faţă şi nu mai tărăgăna ! E în avantajul tău!

  2. Mai pe scurt Ponta a facut bot ca nu e pe lista la alegeri si a dat de inteles ca pleaca. Dragnea s-a speriat si i-a promis ca va fi pe lista, mictionand in acelas timp pe criterile de integritate ale partidului.
    Sa ne intelem, tot ce s-a intamplat acum e despre ei, sper ca nu e nimeni naiv sa creada ca e despre noi.

  3. …cred că întro săptămână reuşeşti să scrii tot ce ai de spus, până la alegeri dacă eşti invitat la tv, nu uita să termini fraza până la ultima literă ca să înţeleagă omul ceea ce trebuie, fiecare după modul său de analiză şi gândire! Oricum vei fi faultat din plin dar te poţi echilibra ca un profesionist ce eşti şi mă refer la tine Ponta ! Dacă vor să vă voteze, e bine dacă nu, e la fel de bine. Tu fă-ţi datoria cum ştii mai bine!
    PS. nu săriţi cu mizerii că nu susţin pe niciunii dar îi faultez sau dau sfaturi ori dau un mic ajutor(nu financiar) oricărui neajutorat sau oricărui bolnav. Cine mă cunoaşte, ştie despre ce vorbesc.

Leave a Reply