Victor Ponta a afirmat joi ca, daca ar renunta la mandatul de premier s-ar crea o criza politica din care ar avea de castigat Rusia sau “un dusman al Romaniei”.

Acesta a sustinut, inainte de a pleca la Palatul Cotroceni, pentru consultarile pe tema strategiei nationale de aparare, ca “oamenii vor sa continuam o guvernare care probabil merge prea bine”, iar dintr-o criza politica “poate are de castigat Rusia sau un dusman al Romaniei”.

“Vrem sa ne ducem la bun sfarsit mandatul, sa le cerem celor de la opozitie sa nu mai foloseasca justitia in scopuri politice”, a continuat el, avertizand insa ca “daca fac manifestari ilegale atunci Blaga si Gorghiu trebuie sa raspunda in fata legii”.

9 COMMENTS

 1. Da, e ca in primul razboi mondial cand nemtii ca sa destabilizeze frontul estic, l-au trimis pe Lenin in Rusia ca sa faca revolutie interna si sa il dea jos pe tar cu populatia si cu armata. Astfel, rusii si-au retras trupele de pe front, in primul razboi mondial Rusia avand foarte multe de pierdut, ajungand aproape varza.

  • Cazanciuc= calul troian al DNA ului. Declaratia lui de astazi dovedeste asta. Ponta, da-l afara imediat!

 2. Cum l-au trimis nemtii pe Lenin in Rusia in primul razboi mondial, ca sa faca revolutie interna la rusi, sa il dea jos pe tar si sa ii scoata de pe rusi de pe front, fapte care s-au si intamplat, adica nemtii au reusit miscarea. Hau

 3. sistemul bolsevic e reprezentat de ponta: ingradeste exprimarea votului, ameninta cu procese pentru iesiri in strada si aresteaza manifestanti.
  guvernare buna ?! ce fumeaza ? psd-ul a fost intotdeauna rupt de realitate. o sa-i loveasca iar strada in curand.

 4. Victore! cumva pe arătură?
  – ce treabă are rusia cu mizeria politică din ţară?
  Că ţara e destabilizată şi se poate întîmpla orice în interiorul graniţelor, este realitate!
  Personal nu văd nicio problemă cu rusia deocamdată, mai grav e că noi nu suntem demni de noi!
  – că nu suntem în stare să ne acceptăm pe noi înşine ca oameni şi ca individ cu bune sau rele!
  – că nu suntem în stare să ne armonizăm propriul popor din cauza mentalităţii politicienilor!
  – că ura este proiectul de ţară, chiar mă refer la politicieni!

 5. Sa lasam marota asta cu Rusia. La momentul actual cel mai mare dusman al Romaniei se afla chiar in interiorul granitelor ei, se afla in lupta politica fara noima fara nicio perspectiva pentru natiunea romana in ansamblul ei, se afla in persoana tradatorilor. Constat ca decidentii Romaniei se joaca cu soarta noastra, iar votantii au orbul gainii.

 6. Apropo de proteste. Au fost niste amarati bolnavi ieri care au protestat. Ponta trebuia sa iasa si sa discute cu ei in loc sa spuna prostii despre Rusia, sa ameninte opozitia cu plangeri penale si sa aiba intalniri cu baronii PSD !

 7. @Daniel

  Protestatarii de duminica nu au fost niste amarati bolnavi, ci niste oameni carora le pasa de padurile tarii asteia, niste oameni cu simt civic viu, nu zombie ca tine si ca multi multi altii care stau in case si posteaza pe facebook.

 8. De fapt aceasta criza politica si multe din cele care vor veni vor ajuta din plin miscarea mea politica minora si usor extremista din prezent, pentru ca la un moment dat oamenii de bine din tara asta se vor satura pana in gat de toate aceste necontenite scandaluri politice, de incompetenta si imixtiunea asa zisei “justitii” DNA in zona politicului, de ordinele primite din birouri obscure aflate fie in Occident, fie in Orient, si multe alte lucruri. Si atunci ne vor alege pentru ca le promitem un singur lucru: “Ab chaos order” (Din haos facem ordine).

Leave a Reply