Victor Ponta pe Facebook :

DANSUL BIROURILOR POLITICE ÎN BUCUREȘTI!

După ultimele mutări de pe scena politică au apărut niște situații extrem de amuzante:

1. Prin fuziunea cu UNPR Traian Băsescu va avea de acum birou în curtea din Kiseleff a sediului PSD;
2. Marea șefa a Marelui PNL, fiica spirituală a Brătienilor – tovarăsa Alina Gorghiu Dej, stă în sediul PD din Modrogan – în fostul birou al lui Traian Băsescu;
3. La ALDE (sediul USL) în fostul birou al lui Crin Antonescu stă acum Călin Popescu;
4. La PSD Liviu Dragnea stă în fostul birou al lui Mircea Geoană (în fostul birou al lui Adrian Năstase și al meu este acum sala de primiri);
5. Premierul Cioloș stă în fostul birou al lui Emil Boc;
6. Achim Irimescu stă la Ministerul Agriculturii în fostul birou al lui Cioloș;
7. Petre Tobă stă la Ministerul de Interne în biroul lui Gabriel Oprea (fost al Elenei Ceaușescu);
8. Dl. Klaus Iohannis stă în biroul de la Cotroceni care a fost al lui Ion Iliescu (nu în cel care a stat Băsescu);
9. La Senat în biroul ocupat înainte de Mircea Geoană, Vasile Blaga și Crin Antonescu se află acum Călin Popescu Tăriceanu;
10. La Camera Deputaților fostul birou al lui Valeriu Zgonea a rămas vacant – va fi transformat de conducerea PSD în monument al căilor întortocheate și de neînțeles ale politicii românești. 😂😂😂

14 COMMENTS

  1. Vorbeste unul care din 2011 e in curtea lui Basescu,din cand in cand mai sarea gardul la USL dupa care se intorcea si-i executa comenzile acestuia !

    • Hai ma besinila injura unpr UL, nu Mai e cu psd ul, e cu plmp sau cum se numeste ala Lu basescu, stapanul tau.

  2. Acestea , nu sunt jocuri politice ci de mahala sau mai bine zis de tiganie. Incompetenti se voteza intre ei si isi aleg sefi din din tagma prostilor .Naroada clasa politica duce tinicheua injosiri pana la cele mai inalte varfuri.

  3. Nu sunt convins ca vreunul din bufonii astia mentionati in postare, in mod evident foarte preocupati in ce birou stau, dar mai ales in ce birou stau ceilalti (datorita unei mai vechi tare genetice a acestui popor), isi pun in vreun fel intrebarea noi, astia cu votul, pe unde (mai) stam.

  4. Basescu era de mult in curtea PSD, de cand au facut guvernul impreuna in 2008, si ranforsat in 2012 cand Basescu l-a numit premier pe Ponta si cei doi au coabitat cu dragoste.

  5. Pentru Victor Ponta de pe Facebook: nu e nimic ”amuzant” pentru Romania in ceea ce ati facut si mai faceti in politica acestei tari, pe care tocat-o bucata cu bucata! Cei ca tine, ati avut o sansa formidabila in 2012, dar ati esuat cu USL, dar si mai dramatic cu referndumul pentru demiterea lui Basescu, care va si ne mai bantuie si acum! Ai fost primul care te-ai dus sa cazi la pace cu el!Tu, nu ai fost instare sa spui lucrurilor pe nume, sa pui structurile la locul lor, sa spui cine face jocurile!Nu ai avut curaj si acum esti pe tusa, la clape, te-au halit!Base s-a reinvenat prin Iohannis si toate structurile care si-au pastart apucaturile, sunt intacte! In concluzie, spune romanilor altceva in afara de glumitele rasuflate…care nu rezolva reinnoirea Romaniei!Avem din nou o trupa de cioclii….si muzica de mort, acolo sus la piramida!

    • Sa moare mama, voi, toti astia care comentati, va faceti ca parca nici n-ati auzit ca de la 1 ianuarie 2007 Romania este stat membru al unei uniuni interstatale numita Uniunea Europeana. De aceea, poate ca voi de fapt sunteti condusi direct de la Bruxelles, indiferent de toti administratorii vremelnici pe care i-ati avut si ii aveti pe-aici. Restul e cancan.

Leave a Reply