Ce am propus si cerut ieri la Antena 3 este azi anuntat de Iordache. E bine


Florin Iordache, propus pentru funcţia de ministru al Justiţiei, a declarat miercuri, referitor la înregistrările publicate de fostul deputat Sebastian Ghiţă, că s-ar impune constituirea unei comisii parlamentare, care să stabilească dacă există anumite probleme în sistem sau sunt doar simple declaraţii.

‘Fără îndoială, cred că soluţia este tot aici, în Parlament. La cum apar acele înregistrări, cred că s-ar impune probabil constituirea unei comisii parlamentare care ar putea stabili dacă există anumite probleme sau sunt simple declaraţii. (…) Cred că tot aici în Parlament putem discuta şi de acest proiect’, a spus Florin Iordache, după audierea sa în comisiile parlamentare de specialitate.

Întrebat care ar fi rolul acestei comisii şi dacă nu cumva Consiliul Superior al Magistraturii ar trebui să aibă un rol în această problemă, Iordache a spus: ‘E o soluţie, am spus, putem discuta. Pentru că iată, CSM, în acelaşi timp, se poate autosesiza pe acest subiect, dacă sunt reale acele… Nu ştiu, haideţi să analizăm şi să luăm cea mai bună soluţie’.

 

5 COMMENTS

  1. sa lamurim niste lucruri. ghita a spus multe si a adus si niste acte si inregistrari in sprijinul afirmatiilor sale( procesele politice ale lui nastase si voiculescu, pierderea alegerilor de catre geoana, referendumul din 2012 etc)in “mijlocul” actiunilor regasindu-se baseala, coldea si kovesi! in prima faza astazi procurorul general, sosit tot de prin ardeal zona aia a tarii de unde rasar cei care au nenorocit tara asta fie politic, fie economic fie judiciar, a spus nu e necesara interventia procuraturii el astepta sa fie sesizat(???!!!) de cineva. iata ca dupa interventia viitorului ministru al justitiei s-a trezit si ardeleanu asta si anunta ca procuratura generala a deschis un dosar in aceasta speta! si iata cum afirmatiile lui iordache aduce lucrurile pe fagasul normal.cred ca iordachea, mai degraba sper, are puterea sa readuca lucrurile in normalitate in justitie! procurorii nu sunt magistrati, legea raspunderii magistratilor, reafirmarea controlului ministrului justitiei asupra procurorilor( sa nu uitam ca acestia sunt niste amarati de slujbasi ai statului la egalitate cu avocatii si nu la egalitate cu judecatorii), readucerea dna acolo unde ii e locul sub conducerea procurorului general si anchetarea numai a cazurilor care tin de dna conform legii etc etc.au sau nu sange in instalatie iordache si noul premier? si apropo care e statul la zi al lui ghita? e cumva cautat de cineva sau se fac autoritatile ca il cauuta ca si in alte cazuri celebre? e cumva martor acoperit de a disparut atat de subit si e de negasit? cam multe intrebari.

  2. Cand faci niste autodenunturi in care ai pretentia sa li se deschida dosar penal celor implicati alaturi de tine in asazisa fapta n-ar trebui sa le faci personal in fata unui procuror ? Asa “in lipsa” oricine poate face autodenunturi daca el nu exista,s-a evaporat,e ferit de ancheta si de o eventuala pedeapsa.

  3. După modelul Nana! liber la manipulare şi creşte în sondaje sfânta împărţire a dreptăţii care va pune o ditamai lumânare cu un AMIN definitiv 🙂 🙂

  4. Cine stie ce joc mai mult sau mai putin subtil face Ghita, in schimb avem confirmari pe banda rulanta iar, altele sunt “bombe” pe care doar le intuiam.

  5. nu o sa se faca niciodata comisii parlamentare de cercetare ale posibilelor implicari CIA in gestionarea si manipularea Romaniei. De ce credeti ca s-a deschis asa repede dosar penal la Parchet pe declaratiile lui Ghita, taman DOAR acum? tocmai pt ca sa nu se mai poata face comisie parlamentara de investigatie intr-un parlament ales cu multi actori noi (si inca necontrolabili) in el.

Leave a Reply