Desi nu este vreo stiinta de fabricare a rachetelor, deschiderea centrelor de vaccinare antiCOVID19 arata cat de slaba e Prefectura Bucuresti in plina pandemie, in cel mai important oras al Romaniei. Nu vor fi operationale toate centrele si nu se respecta ziua de inaugurare.
Vaccinarea antiCOVID-19 în etapa a doua a campaniei de imunizare va începe în București în 18 ianuarie, în primă fază doar în 8 centre în care sunt organizate 23 de puncte de vaccinare, a anunțat joi Prefectura Capitalei. Programarea începe însă de vineri, 15 ianuarie.
Centrele în care se pot pot vaccina, începând cu 18 ianuarie, cei care se încadrează în a doua etapă sunt:
 • Spitalul Clinic Colțea (centrul ambulatoriu pentru sportivi) – 1 centru cu trei puncte de vaccinare / Calea Dudești, nr.104-122, București
 • Spitalul Clinic de Urgență Floreasca – 1 centru cu două puncte de vaccinare / Calea Floreasca, nr. 8, București
 • Institutul Național de Boli Infecțioase Prof.Dr Matei Balș – 1 centru cu patru puncte de vaccinare / Strada Dr. Calistrat Grozovici, nr.1, București
 • Institutul Peneumofiziologie Marius Nasta – 1 centru cu patru puncte de vaccinare / Șoseaua Viilor, nr.90, București
 • Spitalul Obregia – 1 centru cu două puncte de vaccinare / Aleea Argeșelu, nr.8, București
 • Institutul Național de Expertiză Medicală și Recuperarea Capacității de Muncă – 1 centru cu trei puncte de vaccinare / Strada Panduri, nr.22, București
 • Spitalul Universitar de Urgență – 2 centre cu cinci puncte de vaccinare / Splaiul Independenței, nr.69, București.

2 COMMENTS

 1. De ce nu ne lasa sa ne vaccinam la medicii nostri de familie, in care avem incredere, care ne cunosc si ne verifica starea de sanatate obligatoriu inainte de vaccinare , asa cum prevad normele ?
  De ce ne incoloneaza la spitale unde niciun om sanatos nu ar trebui sa ajunga ?
  Nici pe vremea impuscatului nu era asa..

 2. Mai aflu acum ca se vor organiza centre in primarii, mall uri, magazine, etc, locuri total improprii unei consultatii medicale in conditii de confidentialitate dar nici mediu curat nu e.Mai ales ca deseurile medicale trebuie sa aiba circuite separate, nu plimbate prin public !
  Iar pacientii nu trebuie adunati intr un loc oentru ca exista risc de imbolnavire.
  Procedurile prevad obligatia ca inclusiv mediul in care desigilezi si faci vaccinarea trebuie sa fie unul perfect curat si dezinfectat.In scoli si primarii ? Glumesc ?
  Intrebati medicii adevarati

Leave a Reply