Plenul Parlamentului a aprobat, marti, o solicitare a presedintelui Klaus Iohannis privind aprobarea infiintarii Unitatii de Integrare a Fortelor NATO, sub denumirea NATO Force Integration Unit (NFIU), si a Comandamentului Multinational de Divizie, cu indicative de unitate militara, pe teritoriul Romaniei, in Garnizoana Bucuresti. Solicitarea a fost aprobata in unanimitate, cu 283 de voturi “pentru”.

Este pentru prima oara in istoria Romaniei si de la infiintarea NATO in 1949 cand doua comandamente vor functiona pe teritoriul tarii noastre.

 

 

16 COMMENTS

 1. Pe zi ce trece,România este aruncată în mașina de tocat a Rusiei iar deocamdată fostul prim ministru Victor Ponta se duce cu Putin la BAKU și se tratează în Turcia Comunistă!Dasnarovia!

 2. Razboaiele mondiale sau la scara larga (primavara din tarile arabe, protestele din Turcia pentru aderarea la UE, razboiul din Ucraina care isi doreste “independenta”si aderarea la UE, UE fiind un proiect al globalistilor americani care doresc realizarea marelui deziderat numit guvernul mondial), sunt facute pentru a inlatura rezistenta la ideea guvernului mondial. Ele sunt facute si finantate de marii bogatasi ai planetei, printre care si acest nea Rockefeller.

  Despre finantele planetare, FMI si Banca Mondiala fac parte din marele proiect numit Guvernul Mondial. FMI si Banca Mondiala au fost infiintate in 1944, la Bretton Woods, New Hampshire, prin participarea totala a U.S. S-a creat un cartel bancar alcatuit din bancile centrale, care treptat si-a luat puterea de a dicta regulile de creditare catre bancile centrale ale tuturor natiunilor. FMI a primit autoritatea de a emite o noua moneda mondiala fiat numita Special Drawing Rights (SDR) – drepturi de retragere speciala. Pana in momentul de fata, FMI a creat un exces de SDR in valoare de 30 miliarde dolari. Natiunile membre au fost obligate sa isi faca moneda interschimbabila cu SRD. In U.S., SDR deja fac parte din banii legali. SDR deja au acoperire partiala in aur, si cu 2/3 din aurul mondial in posesia bancilor centrale, camatarii mondiali pot sa controleze viitorul economic mondial in orice mod pe care il vor considera a fi cel mai profitabil.
  FMI este controlat de consiliul guvernatorilor sai, care sunt fie sefii diferitelor banci centrale, fie sefii ministerelor de finante nationale, dominate de bancile centrale. Prin puterea de vot din FMI, U.S. si U.K., mai exact Fed si Banca Angliei, detin controlul efectiv. BIS, FMI si Banca Mondiala controleaza cantitatea de bani in lume.

 3. Dnule Tudor,

  Dvs ne spuneti sa nu-i credem pe cei ce raspandesc zvonuri de recrutari si razboi. Acum ma uit la A3 -Sinteza Zilei care ne vorbeste cu PANICA despre AMENINTARILE Rusiei si PERICOLELE cre ne pasc. Pe cine sa credem?//???

  • Dedicatia este mai mult o demonstratie si ea ii era adresata in mod special unuia care isi spune pe aici @paris, un specimen care se tot baga singur in seama pe aici pentru ca nu are o alta cauza (a capatat fixatie, e nevrozat).

   Preventiv pentru papagalul care sigur o sa se arunce singur in karlig ca rata la muci, ii mai dau o strofa, ca sa aiba manopera pe interval!

   @paris: Varzare, sa-mi spui daca te-ai hotarat sa pui mana pe cartea de economie ca sa te lamuresti cum se calculeaza pretul la gazele naturale de la stomac, pentru ca am vazut ca erai intr-o mare confuziei! Adica, mai exact habar nu ai de capul tau, esti idiot cu flacari, sa moare Giblian!

   P.S. Daca demonstratia cu dedicatie la care @paris asta precis o sa se arunce singur in freza functioneaza, va fi dovada ca individul este un hapciuparliu si un idiot mintal calificat, eu pe aceste atribute ale lui mizand cand am pus in opera acest experiment! Vreau sa vad cat de fraier este gusterul, victima sau papagalu’!

   P.P.S. Pentru restul, sper ca v-a placut dedicatia! Era totusi ceva special! Forta! Hai sanatate, legumicultori! Pa, pa.

   • @karnat stan,singura demonstratie pe care poti tu sa o faci este ca esti PANARAMA BLOGULUI. Asa ca baga un covrig si du-te la culcare ca esti daramat.

 4. Nici un cuvant despre scandalul ascultarii telefoanelor presedintilor Frantei de catre NSA? Pai daca americanii asculta telefoanele lui Hollande si Merkel … pai ce fac cu romanasii nostrii atunci? Prapad …

 5. Radu,eu dau copy-paste la o discuție de pe facebook cu un prieten în covalescență,rănit la braț care lucrează în SUA la S.W.A.T ca lunetist:

  – Hey buddy,how is your shoulder?
  – Well,i won’t be on duty for at least 2 months because it’s shaking,but at least the pain is gone and i am off the pain med s but i might feel a sharp short pain just before getting to bed or when i wake up and i am sure i will feel something when the whether changes 😀
  – Hey listen,i heard your military are sending tanks here in Romania.Cool!
  – Well,not so much…this is probably classified information but i know someone in the military that told me most tanks they send are from a material common used for giant kites and rubber animals for parades.So…they will send a tank or 2 but most of them will be fake ones for intimidation and they might use portable rocket launchers to mimic a tank fire.But anyway they both done this for ages 😀

 6. FARA ACORDUL ROMANILOR !!!!!!!!!!
  nu a intrebat nimeni romanii daca sunt sau nu de acord cu baze militare americane in Romania.

  Asta se numeste INVAZIE, la fel cum au facut si bolsevicii in 44 care ne-au invadat ca armata “eliberatoare”!!!!

   • Teoretic, daca avem dreptul sa ne alegem conducatorii (daca-l mai avem si p-asta) ar trebui sa avem si dreptul sa alegem daca vrem sau nu forte armate straine pe teritoriul tarii. Realiatea este insa ca noi romanii nu ne pricepem la toate asa cum ne place sa credem si cel mai probabil am face alegerea gresita. Plus ca apartenenta la NATO vine la pachet cu anumite obligatii. Chiar si asa, sunt multi care gandesc precum cel caruia i-ati raspuns. Nu cred ar trebui sa-i aratam cu degetul pe cei care nu inteleg situatia, ci mai degraba pe cei care nu isi fac timp sa explice situatia. Pt Iohannis e mai important sa turuie despre cat de mult isi doreste el un Guvern propriu si Parlamentul la degetul mic, in timp ce Ponta a ramas setat pe realizarile Guvernului sau.

   • Domnule Tudor,

    Lasand la o parte “INVAZIA” americana….cat de probabil vi se pare un conflict intre NATO si Rusia in conditiile in care amenintarile la adresa Romaniei si nu numai curg in fiecare zi iar concentrarea de forte in zona se intensifica?

    Cu stima,
    Alexandru

  • Razboaiele mondiale sau la scara larga (primavara din tarile arabe, protestele din Turcia pentru aderarea la UE, razboiul din Ucraina care isi doreste “independenta”si aderarea la UE, UE fiind un proiect al globalistilor americani care doresc realizarea marelui deziderat numit guvernul mondial), sunt facute pentru a inlatura rezistenta la ideea guvernului mondial. Ele sunt facute si finantate de marii bogatasi ai planetei, printre care si acest nea Rockefeller. Care vor sa conduca toata planeta. Pa, pa.

Leave a Reply