Sorin Grindeanu a ținut să-și mustre miniștrii, în direct, de față cu presa, în deschiderea ședinței de Guven de joi, 20 aprilie. Premierul le reproșează membrilor echipei sale că își dau cu părerea la televizor pe subiecte care nu țin de ministerele lor.

„Nu-mi doresc ca altcineva să discute despre lucrurile dintr-un minister decât titularul de la acel minister. Îmi doresc ca ceea ce înseamnă mult discutatul impozit pe gospodărie, am văzut că este o întreagă efervescență. Toată lumea merge la televizor și își dă cu părerea. Acestea sunt lucruri premergătoare. Până nu vom ajunge la ceea ce am spus că vom face, v-aș ruga să vă abțineți. Singurul care poate să vorbească din punctul de vedere al Guvernului pe acest subiect este ministrul Finanțelor. Asta ca să fim foarte clari din punctulul de vedere al comunicării publice, pentru ca am văzut foarte puțini dintre dumeavoastră care să nu-și dea cu părerea”, le-a spus Grindeanu miniștrilor, potrivit stiripesurse.ro

9 COMMENTS

 1. :)))) bine face. am ajuns ca olguta sa isi dea cu parerea despre salarii ,daeea despre agricultura, rovana despre fonduri europene , cuc despre autostrazi, daniela dan despre orice, sevil despre dezvoltare si dragnea cu grindeanu despre orice. afara cu ei.

  • De ce interzice Grindeanu ca ministrii sa isi spuna parerea? II e frica ca au inteles gresit?Pai daca niste ministri in functie nu pot sa isi dea cu parerea pt ca nu inteleg legea atunci ce sa mai zicem de omul obisnuit?

 2. Aveţi exemplul zilele astea de la vecini privind cazul Ghiţă! Pe niciunii nu-i interesează decât ce se întâmplă pentru naţiune şi în niciun caz de politica anchetelor atrestărilor şi a judecătoriilor! La noi se propagă intenţionat mizeriile astea doar pentru a ocupa/îmbolnăvi memoria colectivă cu altceva ce nu are treabă cu viaţa omului de zi cu zi!
  Cine nu şi-a văzut de locul de muncă…să plătească cum au făcut legislaţia şi nu cum se cam schimbă treaba :
  FAC COMISII:
  – CE TREABĂ ARE PARLAMENTUL CU ANCHETELE?
  – CUMVA S-AU TRANSFORMAT ÎN PROCURORI ANCHETATORI?
  – ÎŞI BAGĂ PICIOARELE ÎN ALT DOMENIU!
  DE CE?
  EI TREBUIE SĂ FACĂ LEGI ŞI NU SĂ FACĂ ANCHETE SAU RAPOARTE ÎN LOCUL ALTOR INSTITUŢII DE PROFIL!

 3. Pai datul cu parerea e sport national,sunt dependenti de asta,sa-i vada poporul ca sunt in tema,ca le stiu ei pe toate.Daca le-ai luat asta Grindene nu te vad bine,pierzi imediat sustinerea.

 4. Scuzati-ma ca postez de doua ori dar abia acum am vazut promo-ul pentru diseara.

  Domnul Dragnea a cerut voie de la prim-ministrul Grindeanu sa vorbeasca despre noul proiect de impozit sau la domnul Dragnea nu se aplica ? Domnul Dragnea stie mai bine decat domnul Stefan ce si cum va fi ?

 5. ai dracu astia, ne-au prins cu oug 13, cu pensiile private, a rasuflat si cu impozitul si gospodaria…. ce draq de democratie e asta in care nu mai poti tu sa dai o lege pe ascuns, trebuie sa afle toti bizonii care nu pricep ca le dam bani sa voteze cu noi da asta nu inseamna ca trebuie sa si aiba opinie, pareri, sa dezbata…
  inclusiv ministri, incearca sa se scoata unul pe altul din rahat…. nu se pricep la nimic din finante chit ca sunt ordonatori de credit da isi dau cu parerea despre finante.. uite, eu nu ma pricep la nimic dar macar tac, asta trebuie sa faca toti!
  Luati exemplu de la Daea, el vorbeste numai de agricultura in rime albe si uite ca ploua, o sa se faca griul…
  securistii draq, cum afla ei toate hotiile si prostiile noastre, noi, securistii patrioti care iubim poporul.

 6. Apropo,am scris de Ghita eult prea istet pentru zilele noastre,ca va gasi metode mai noi pe zi ce trece, azi la voi am auxit ca si-a cumparat casa in vecinatatea Romaniei!
  Oare nu e coincidenta in ceea ce am scris acum 3 luni de zile cu ceea ce aflam in zilrle noastre despre istetimea lui Ghita! Si vom mai afla,vom auzi mult mai multe! E omul riscului/ii place la nebunie riscului,isi asuma totul si nu da inapoi de la nimic! Ce era basescu,Ghita e de zeci de mii de ori mai tare ca fostul plangacios wisky cu gheata/eram sub influienta bauturilor alcoolice/moaca schimonosita umflata de consumatii!

 7. PSD iti propui sa pui toti romanii pe drumuri inclusiv diaspora, poti sa stii ca pe viitor vei pierde alegerile asa cum a facut-o si Tariceanau dupa ce a introdus taxa auto !!!!!

  Ce se intampla daca o gospodarie va fi pe minus? O sa-i dati bani de la buget????
  O sa supraimpozitati persoanele care ajuta o alta gospodarie????
  Ce se intampla cu economiile ????
  Descurajati economisirea ????
  Ce se intmpla cu ce care vor cheltui banii si nu vor mai avea de unde sa plateasca ??? O sa umpleti puscariile de rau platnici sau sa trceti la executari silite pentru neplata taxelor si a penalitatilor in acest caz? o sa-i puneti opriri pe salariu si o sa-l transformati in muritor de rand sau cersetor?

  Unde mama dracu va este creierul PSD – istilor ????
  Comunsistilor, chiar vreti sa ne vedeti stand la cozi la finante?

  In loc sa puneti lumea pe drumuri dupa modelul american poate mai bine implementati sistemul englez din UK.

  Salariile sau toate veniturile sunt impozitate conform unui cod de taxare in functie de plata /ora respectiv venit estimat anual, iar la final de an financiar finantele in functie de venitul realizat incaseaza sau restituie diferentele.

  Orice angajator sau agentie calculeaza salariul in functie de codul de taxare transmis de HMRC (finante UK) catre angajat si angajator.

  In baza CNP sau CUI sau CF sau un nou sistem gen (NINO) se pot gasi solutii optime fara a pune lumea sa adune BF sau facturi si fara a Birocratiza viata ROMANILOR!!!

  Cum sa pui milioane de ROMANII pe drumuri?????
  cand totul se poate realiza mai simplu prin angajator ca si pana acum !!!!!!!

  In loc sa platesti contabili si sa pui romanii pe drumuri cred ca mai bine ar fi sa angajezi personal specializat care sa ofere consultanta angajatorilor privind calculul impozitului direct la sursa in functie de veniturile realizate si astfel fiecare angajat in functie de sursa si suma veniturilor este impozitat corect si unitar la nivell national.

  PSD vrea sa impositeze si 10oua sau 3 legaturi de patrunjel si un purcel vandute de un biet taran, in timp ce stomatologii, oftalmologii si alte categorii de medici privati, majoritatea nu dau bon fiscal !!!!!

  Reduceti somajul si limitati cumulul de functii pana la maxim 2 !!!!
  Ambele venituri chiar si din functii diferite sau angajatori diferiti pot fi impozitate diferit, prin o simpla declarartie pe proprie raspundere din 3 in 3 sau din 6 in 6 luni la angajator ca nu exista alta sursa de venit.

  Meditatiile sa se faca doar in scoala !!!! Interzis meditatiile la domiciliu !!!!

  De ce trebuie sa stie consultantul meu fiscal in varianta propusa, ce anticonceptionale folosesc, sau ce mananc sau ce breau sau ……etc?

  PSD ai inebunit ??????

  Unde mama dracu va este creierul PSD – istilor ????
  Comunsistilor, chiar vreti sa ne vedeti stand la cozi la finante?

Leave a Reply